Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bak bak hatunlar gene burda he neyse bende pek bugun giremedim evdeydik ama cnim girmek istemedi, SIKKIN di canim biraz esimin kardesi de hakkari semdilliye asker olarak gitti topcu esim de orda askerlik yapti, esimin babasinin kanseri falan derken belki gidecek ama herkes gelme dio iste oyle napalim hayirlisi yuce yaradan Allah'dan
Canım sıkıldı bir saat önce.nden diyeceksiniz biliyorum abimlerin zor uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemiyle bebekleri olacaktı yengem şu anda 12 haftalık ama kanaması olmuş hastaneye kaldırmışlar şimdi haber bekliyorum.nolur kızlar dua edin birşey olmasın ikizlerimize.
Inaşşah bişi yoktu canımm ..benım yengemın ablasının 3 hamılelğinde ılk aylarında öyle kanamalr oldu ama şuan bebklerı hepsi çok sağlıklı inşallah bişi olmaz canımm..allah yardımcıları olsunn
canım merak etme 12 hafta sonunda bebek rahimden atılıp artık anneye tutunmak için damarlara geçiş yapıyorrr...o arada bir suyumsu pembe kıvamlı çok bariz kanam gibi olmayan bir kanama olabiliyorr..aynen benimde olmuştu 3. ayın sonunda..merak etmee...mutlaka öyle bişeydir...kötü düşünmee...sabahtan akşama kadar olmuştu benimde...allah yardımcısı olsunn..
Şimdi haber geldi.bende hemen haber vereyim dedim.doktor şu anlık bir şey yok ama düşük tehlikesi var demiş kesinlikle hep yatacaksın demiş.alah şükür dualarım kabul oldu halasının bebişleri direniyorlar halaları gibi inatçılar.:)))