2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

...............................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah kuzuşaa....benimkide oturuyorr..beraber gidiyoruz zaten herşeyimizle ama diş yok demi sizde dahaa..ikinci geliyo bizimdee..darısı oğlulşa olsunn inşallahh..

evet beraber gıdıyok ama bizim dişimiz yokkksenağlama inşallah çıkacakkkk

yangucum maşalahh cnaım çok talııııı bebeğinnnna.s.

aşkito rose yabgu tosunlara maaşallah hepsi de birbirinden tosun .. rose ne kadar boylanmış sarı oğlan maaş..

yabgu maşallah kuzuşunaaa....başka resimde yandınlık yüklersin sorun deil canımm..

aşkito rose yabgu tosunlara maaşallah hepsi de birbirinden tosun .. rose ne kadar boylanmış sarı oğlan maaş..

saol canımm en son 74 cm ıdı uzun hakıkaten ama tüm temmuz bebelerının maşallahı var çoğu uzunnn a.s.

ayy yagbu senin kara oglana bayildim .. yavrum benim isircam o dudaklarii..
hep esmer cocuum olsun istedim .. babasi gibi olsun istedim ama bana benzedi saclari maymunun

fahros cok tatlii eren masallah .. sapkali resim süper.

kocanda koltuk takimiyla bir örnek olmus.
bu arada cok yakisiyorsunuz esinle. söylemeden gecemedimm

tekno gızz hava atmayın bana düşüyor ne edim:)))

allah emi daha ynei gördüm yazdığını nasıl atlamışım:))) kız ne havası benimki dötünü bilee kaldıramazken oturdu hayret vallaa..bi onu yapıyorr..roseninki dahaa ayaklıı o basıyor tırmanıyorr daha benimkinde iş yokk..delikafadulden

bebişlerin hepsi çok şeker masallah allah nazarlardan saklasın heposini...

şuna bak şuna istersen yürüsün yavaşkafamçokkarıştı

ÇOK TEŞEKÜRLER CANIMM...HE ARADA ÖYLE BIR ÖRNEK OLUYORLAR BUGÜN YİĞİT ERENI KOLTUKLA BIR ÖRNEK YAPTI BİZİM HERÜF GETIKTE OKUMUŞSUNDR BELKIMMdelikafadulden

zinedila canm çok tşklerr....tekno kız söyleme öyle oülumun marifetlerı nazar değidirecennnn..döverim haaaaa:))))))))..arzucum hepsi zamanla olur merak etme bızım oğlan uzun kilosu okadar etkılemıyor çokta kılolu değil zatennn ondan hareketlı ..gerçi nerdeyse yürüyen bebekler bıle var bizimkıler tembel çıktı ama en küçük bizimkıler ondan heralde gerıden gıdıyosss..

efe nin gulmesine bayildim...canim benim...
eren e masalllah...sari oglusum benim,orguleri cok guzel annesi ellerine saglik...
yabgu cum oglun delikanli olmus,masllah...

ayy efecim nasıl da gülmüş...kuzuma benim...

beyaz oğlanımda tatlıı çooook

amanın bide kara yağız delikanlı varmııııışşşş

hepsini dötüşünden öptüm çok
maşallah

ay kızlar ya geyiğe yazı yazamadım ya açılmadı yazcak yer neden acaba bilen varmı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…