2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

canım bi ara kapalıydı ama şimdi yazılıyor olması lazım. tekrar dene bi.

canım kapalı yaa anlamıyorum insan nedeninide yazar yemekteyize yazmışlar neden kilitli oldugunu

arzu canım aboneliklerinden giriyosan sil tekrar ekle.
benim abonelikte 2 tane olmuş. biri açık diğeri kilitli görünüyo.

hidencim kreftcim çok teşşekürler..temmuz bebilerii birbirinden tatlı maşallah hepsınee

kapalı hala ya geyik neden böle oldu acaba biliyomusnuz siz kızlar...

zinedila açık canım ya, sen dediğim gibi eğer aboneliklerden giriyorsan onu sil tekrar ekle canım.

Allahım Allahım şu tatlılığa bak
ne güzelde banyo yapıo ööle.
bende hala fileye yatırtıp yaptırıyorum banyosunu, bide bizmi denesek böyle aceba :)

efe beyin keyfini sevsinler sıpa .. ben de böyle bir oturak alıcam çok lazım oluyo tutamıyoz zillimi

tipinide dötünüde yeee.ne varmışş tosuncukun tipinde kiprikler ne güzel çıkmış maşallahh..bu arada az kalsınn çocuğu boğazına kadar suyla doduracakmışınn...:)))yavv şu oturaktan bi alamadım gitti bendee ..çocuklar ne güzel eğleniuorr..tühh anasını sateemm..

tipini yesinlerr..anneside kuzunun saçlarını köpüklemişte köpüklemiş:)) böcekk..

bebeklerinizin hepsi birbirinden tatlııı kıslar maşallah hepsine,aşkito oğlun çok tatlı çıkmış cnm maşşşaalllah hele o 3.foto.süper çok komik şeker şeyy..

çok güzel çıkmış hilmiyemm masallah efe paşaya gözüne noldu onun kızarmış sankiii oturak çok güzel gerçektenn lazım her eve bitane....

kuzumuu salıncak keyfi:)

buda yakışıklımmm erkekim benimmm:)

Ay kurban olurum sizi veren o guzel ve buyuk Allah'a ben ya yerim efe'yi ben masallah len o memislerini bana gosterme yaws yerim ha ham diye :roflol: kiz pek dadlu be masallah anasi bizim de aynisi var ondan ama yusuf''dan kalma daha denemedik Merve'yle deneyelim belki bu aksam

zinedila canım maşallah egeciğe.
bende elçini o alttaki resimdeki gibi kollarından tuttuğumda adımlar atıyo. yaklaşık 2 haftadır, o şekilde tutunca adım atıp yürüyo.

maşallah denizz saçlar uzamış yine salıncağadamı biniyo bu vayy sıpaa...maşallah koca delikanlı olmuşş..

caponuuuuuuuuuuuum mucaxx .. yahusuklu delüvanlii

saolun teyzoslarii..

teknom kiz üsümesin die doldurdum o kadar sonradan .. malum cikmak istemio su dan .. hasta zaten kuzum.

denizcim gözüne ne oldu bende bilmiom canim :) oyuncagini fln vurdu heralde.

cres tekno febi mutlaka alin.. cok rahat edersiniz yikarken . hem tr de cok uygun fiyatlari.
ceylan almisti 13 - 14 TL di sanirim.

burda 40 tl yi buluo.

kesin alıcam askitocum.
bunların üstten şemsiyelileride yazın denize girdirmek için var. bu yaz ben hamileyken, millet bebeğini hep onlarla denize girdiriyodu, nasıl heveslenmiştim. nasipse bu yazda biz girdiririz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…