Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok saol tüm bebişler aynı hepsi birbirinden güsel geçen gün bu resmini buraya koydum 15 dak sonrasında gözünü sepetin sivri kenarına çarpıyodu son anda tuttum ben nazara inanırım sırf sen istedin diye ekledim yine silicem sen de alıntıyı silersen sevinirim napalım biraz yıldızımız düşük yoksa koyarım niye koymim .. bahtları güsel olsun .. zinedilanın egesine vermesem senin yakışıklı oğluşuna talip olurdum ama kısmet napak :))))
aynen erkek milleti evet aynen dediginiz gibi hersey 4 dortluk olcak, sagolun ev iin yardim ediyordu once bi ay once artik etmicem diyor bikdim, ama sanki ben bu halimden cok memnunum da anlamiyor ankut kocacigm benim, beni ne kadar cok uzse de seviyorum o angutu ben yaws nedim offfff, onun kahrini baska biri cekmezdi benim gibi offfffffffff
yok yaf tüm erkek milleti öyle diil.
ben kendime sıkıntı yaparım evi temizleyemediğim zamanlar falan, benim eşimde amannn boşver nolucak der.
cadıcım sende alıştır. bir söyler iki söyler sonra vazgeçer. "merveden yapamıyorum napim" de. çocuklar önceliklidir.