2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Maşallah canım merveye çok şeker pamuk şekeri gibi.yerim ben onu ham yaparım.

sagolun kizlar aman bu aralar gene hersey karisti, iste oglan okula goturup geliyorum, esim pc ye girmemi istemiyor, yok ev temiz degilmis yok bilmem neymis gel de sen bak Merve-ye iki dk o zaman bakmaz iki dk bakiyor sonra pat agliyor Merve sonra gel perihan Merve agladi al sunu susmuyor, susmuyorsa napim ev temiz olmayinca da inanmiyor iste bana, Merve anca beni istiyor bende ona bakiyorum ev berbat oluyor neyse bugun az buz duzelttim ama daha var offf bikdim canimdannnnnnnnn

curumlucum hoş geldin.aman boşverbe ozaman ver elne bezi temizlesin sen tek başınamı yaptın merveyi.takma kafana boşver.

boşver gülüm yaa eşinde evde değilmi görmuyormu halını anlayışlı olsunbırazz odaaa haaa döverım bahh onuu... sıkma canını güzel ardşım boşverr salla senden önemlımıııı

sıkma canını cadımm....erkekler her şey dört dörtlük olsun istiyorr..sen yıpranmışsın yıpranmamışsın umurlarında değil..o tutversin sen sil süpürr sonraa bak keyfine...sevgiler...

anladım zaten ben olsun sıkma canını boşver şekerim erkek milleti işte hepücü aynı:))

aynen erkek milleti evet aynen dediginiz gibi hersey 4 dortluk olcak, sagolun ev iin yardim ediyordu once bi ay once artik etmicem diyor bikdim, ama sanki ben bu halimden cok memnunum da anlamiyor ankut kocacigm benim, beni ne kadar cok uzse de seviyorum o angutu ben yaws nedim offfff, onun kahrini baska biri cekmezdi benim gibi offfffffffff

cnm çok saol tüm bebişler aynı hepsi birbirinden güsel geçen gün bu resmini buraya koydum 15 dak sonrasında gözünü sepetin sivri kenarına çarpıyodu son anda tuttum ben nazara inanırım sırf sen istedin diye ekledim yine silicem sen de alıntıyı silersen sevinirim napalım biraz yıldızımız düşük yoksa koyarım niye koymim .. bahtları güsel olsun .. zinedilanın egesine vermesem senin yakışıklı oğluşuna talip olurdum ama kısmet napak :))))

sildim canım. Valla oğlumu kaptılar şimdiden 7 tane nişanlısı var, sözlüleri sevgilileri hariç. Ama ben vermicem onu kimseye.. :eek:klava:

aynen erkek milleti evet aynen dediginiz gibi hersey 4 dortluk olcak, sagolun ev iin yardim ediyordu once bi ay once artik etmicem diyor bikdim, ama sanki ben bu halimden cok memnunum da anlamiyor ankut kocacigm benim, beni ne kadar cok uzse de seviyorum o angutu ben yaws nedim offfff, onun kahrini baska biri cekmezdi benim gibi offfffffffff

kız kocanın koca koca dertleri var.. Boşver takma ev çok dağınıksa kalkta topla de. Ben öyle yapıyorum. eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz aynı işi yapıyoruz. sen ne kadar yoruluyorsan bende o kadar yoruluyorum diyorum. Kalk beraber yapacaz diyorum. İkimiz her şeyi birlikte yaparız... nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar ya doğru valla.

yok yaf tüm erkek milleti öyle diil.
ben kendime sıkıntı yaparım evi temizleyemediğim zamanlar falan, benim eşimde amannn boşver nolucak der.
cadıcım sende alıştır. bir söyler iki söyler sonra vazgeçer. "merveden yapamıyorum napim" de. çocuklar önceliklidir.

yok yaf tüm erkek milleti öyle diil.
ben kendime sıkıntı yaparım evi temizleyemediğim zamanlar falan, benim eşimde amannn boşver nolucak der.
cadıcım sende alıştır. bir söyler iki söyler sonra vazgeçer. "merveden yapamıyorum napim" de. çocuklar önceliklidir.

benim eşim de aynı temiz ya işte nesi var der .. ona göre bizim ev hep temiz.. de benim içim rahat etmiyor gerçi eskisi kadar titizlenmiyorum biraz rahat olmak lazım yoksa kafayı yemek işten bile dil.. hele yürüsünler asıl o zaman görücez dağınıklığı .. tırlatmazsam iyi.. düzen hastasıyım çünkü.......fisfisfis

masallah yavrulara cook tatlilar yaaa :asigim:
febicim merveyi göremedim ama silmissin ask olsun.

babasininkuzusury1.jpg

resim067vz2.jpg
ben kendim kurulanırım garii oturuyos herhalll
resim074oz9.jpg
söylemesi ayıp süveterimi annem örmüşşş efferin annişkooooo
resim059qh9.jpg
günaydınn anniiiiiii oleyyyyyy
resim076hp1.jpg

resim024kj1.jpg
baboşum seni ben pek çook pek çok seeverimmmm
resim035tz6.jpg
oooog ooo çok ayıpp bakmayınnnnn bana öyleeee!!!!!!!!!!!!!!
resim022mv6.jpg
e hadi ben gidip artık yeter bukadar foto demi amaaaa sıkılmayın beni ösleyinnn teyzoşlarrrr

Son düzenleme:
maşallah fahriye kız düşmüyor demia arkasına bu arada süveterde pek güzel gel bide eloşa ör:)))

yok canım düşmüyorrr hastaneden geldiğimizden berii baya baya oturyor artıkk hatta yatıramıyorummm hep oturacakk
örerım bacummm eloşumada örerım ben gelemem ama yollarım sizeee

maşallah kuzuşaa....benimkide oturuyorr..beraber gidiyoruz zaten herşeyimizle ama diş yok demi sizde dahaa..ikinci geliyo bizimdee..darısı oğlulşa olsunn inşallahh..

X