Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tipinide dötünüde yeee.ne varmışş tosuncukun tipinde kiprikler ne güzel çıkmış maşallahh..bu arada az kalsınn çocuğu boğazına kadar suyla doduracakmışınn...:)))yavv şu oturaktan bi alamadım gitti bendee ..çocuklar ne güzel eğleniuorr..tühh anasını sateemm..
bebeklerinizin hepsi birbirinden tatlııı kıslar maşallah hepsine,aşkito oğlun çok tatlı çıkmış cnm maşşşaalllah hele o 3.foto.süper çok komik şeker şeyy..
Ay kurban olurum sizi veren o guzel ve buyuk Allah'a ben ya yerim efe'yi ben masallah len o memislerini bana gosterme yaws yerim ha ham diye :roflol: kiz pek dadlu be masallah anasi bizim de aynisi var ondan ama yusuf''dan kalma daha denemedik Merve'yle deneyelim belki bu aksam
zinedila canım maşallah egeciğe. bende elçini o alttaki resimdeki gibi kollarından tuttuğumda adımlar atıyo. yaklaşık 2 haftadır, o şekilde tutunca adım atıp yürüyo.
kesin alıcam askitocum. bunların üstten şemsiyelileride yazın denize girdirmek için var. bu yaz ben hamileyken, millet bebeğini hep onlarla denize girdiriyodu, nasıl heveslenmiştim. nasipse bu yazda biz girdiririz artık