2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

cadu nerdeydin sen kızzz..ne güzel ayakta duruyorr mervoşş..bizimki heeççç bişey ettiği yok şükür...elbiseli çok güzel çıkmış maşallahh..3 resimde çok değişik çıkmışş ..maşallahhh oğluşadaa....

masallah çorumlucum çok şeker çıkmış mervecim allah nazarlardan saklasın

mnaşallah merve mıze çokk tatluu keşke saçlarıda olsaydı yawsssssssss...kız perı iş güç dedın ordDAN KAYBOLDUN NIRELERDEYDIN BACUMMMMM

aaaaaaaaa çorumlu da gelmiş, hoş gelmiş, nerdeymiş acaba bu zamana dek:uhm: Merve çok şeker olmuş maşallah canım

rhodora , çorumlu maaşallah çok tatlılar bebişleriniz kızlar boncuklar.. yabgu göremedim cnm senin bebişi ama eminim o da çok tatlıdır..

bıdışım merve miracı görememiştin sildiğimden senin için tekrar ekliyorum özelde resim eklenemiyomuş..öptüm.

.................................

Son düzenleme:
masallah febicim merveye çok şekerr allah nazarlardan saklasın....

canım benim boncukum çok şeker ya.. Kız saklama bebeğini gururla koy fotolarını hergün. Saklanabilecek bir güzellik değil bu.. Herkes görmeli..

Son düzenleme:
cnm çok saol tüm bebişler aynı hepsi birbirinden güsel geçen gün bu resmini buraya koydum 15 dak sonrasında gözünü sepetin sivri kenarına çarpıyodu son anda tuttum ben nazara inanırım sırf sen istedin diye ekledim yine silicem sen de alıntıyı silersen sevinirim napalım biraz yıldızımız düşük yoksa koyarım niye koymim .. bahtları güsel olsun .. zinedilanın egesine vermesem senin yakışıklı oğluşuna talip olurdum ama kısmet napak :))))

amin denizcim hepimizin bebişlerini korusun rabbim..

Son düzenleme:
febicim maşallah maviş kızaa..nazar değmesinn..herkesin aksine ben hep görüyorumm:)

rhodora , çorumlu maaşallah çok tatlılar bebişleriniz kızlar boncuklar.. yabgu göremedim cnm senin bebişi ama eminim o da çok tatlıdır..

saol canım, bende şimdi gördüm kızını.. o ne ya öyle, yerim onu ben maşşallah çok güzel, lokum gibi görünüo arada oku üfle annesi nazar olmasın...

tekno arzu rhodora hiden teşekkürler arkadaşlar , tüm bebişlere kocaman bir maaşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…