2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

banyo keyfimizz

tipe bakarmisiniz :roflol:

maşallah oğlunuz çok tatlı keyfide yerinde benim kızım banyo yaparken ağlıyo:çok üzgünüm:.oturağı çok hoşuma gitti bende alıcam kızıma ama bizim malesef küvetimiz yok.hala filede yıkıyoruz .bende temmuz annesiyim ve kızıumın foto larını koymak istiyorum.bu oturak küvetsizde kullanılıyo mu acabaa.s.

saolun teyzeleriiii büyüdü sıpamm ewet teknom uzadı saçalr kesitrmek istiyorum ama babası pek istemio ama kestiricem rahatlasın çocum zaten uzuyo 1 aya kalmadan masallah saç yönünen pek şanslıı istediği zman uzatabilir büyüüyncee:)))

kız hilmişş efenin pipişi gözüküp duruyo yaa ilk resimdee hahaha dikkatli bakınca gördümm yerim ben onuuu eşek sıpasııııkaydirigubbakcemile3

efe paşa ve ege paşaya maşallah ohh adam kocaman olmuş sallanıyor:))ela banyoda aglıyor ne güzel oynuyor efe maşallah

efem paşallah sana yawyummm ne tatlusun yawwww..pipini gördümm bendeee hehehe.....
bende alayım hakkat normal banyoda oturtaral yıkadım paşayı bugün çok sevuyır eende suyu efe gıbbııı keyıf yapsın kuzucukkk
egemm sende çok tatlısın snın saçlarını yerım ben maşallahhhhh..yavrumaaaaaaaaaa

lady08 hoşgelsın canım bu arada aramızaa senı görmemıştım daha önce bennn

efeye paşaya maaşallah canım benim çok tatlı çıkmış

egoşun saçlarıda çok güzel maşallah ne güzel çabuk uzuyor.bizimki krlmi olacak ne.

lady08 hoşgelsın canım bu arada aramızaa senı görmemıştım daha önce bennn

çok teşekkür ederim canım ben yeni keşfettim burayı bende temmuz annesiyim kızımın fotolarını koymak istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum.bu arada hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah Allah hepsini de korusun.ilk başlara bakmadım ama son sayfaları gördüma.s.

allah bagislasin canim tesekkür ederim ..
tabiki küvetsizde kullanilir.
hatta bebek havuzlari oluyo canim kücük .. onlardan al , sisir icine su doldur koy oturagi oturt icine.
ben bu oturagi bazen camin önüne koyuyorum oturtuyorum efeyi icine camdan disari bakiyor.. cok funksiyonlu yani
bebeginin resimlerini bekliyoruz.

kız hilmişş efenin pipişi gözüküp duruyo yaa ilk resimdee hahaha dikkatli bakınca gördümm yerim ben onuuu eşek sıpasııııkaydirigubbakcemile3

zapuk garulaaa siziii -tatlicadiarzu-

askito cum tavsiyen için teşekkür ederim canım.becerebilirsem en kısa zamanda kızımın fotosunu koyucam bendekaydirigubbakcemile3

maşallah oğluşaaa dişler ne alemde annesi..o kapşonluyla verin birde biz çekinelimm:)) ben çok seviyorum kırmızı ve lacivert erkek çocuğunda yazında denizci işlerini çok seviyorum inşallah bulabilirimm..beyaz lacivert çizgilii kırmızı amblemleri olanlardan hani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…