2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

jnaz geçmiş olsun cnm,acil şifalar dilerimm
rainofapril sakın olmaya çaliş cnm benim annemde aynı şekilde......:nazar:

arkadaşlar bugune kadar mutluluklarımı,üzüntülerimi paylaştım sızlerle dertleştık ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞŞEKÜR EDİYORUM... inş evede bir bilgisayar alırım ordanda sonbahar gelınlerı olarak devam ederız......:1hug:

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız felaket hastayım ben grip olmuşum sesim çıkmıyo boğazım ağrıyo ve dahada kötüsü nişanlımla aram bozuk ve kolay kolay düzelecek gibide görünmüyo ve inanılmaz soğumuş durumdayım cumartesi çeyiz gidecek ama hiç hevesim yok işte böyle kızlar umarım siz iyisinizdir ...

Çok geçmiş olsun Jnaz'cım. Bu dönemde gerginlikler olabiliyo bunu hemen hemen tüm evlenenler düğün arefesinde yaşıyo geçicidir ve bu da geçecektir üzme kendini bi şekilde orta yolu bulursunuz Allah'ın izniyle.

of offfffffff bu seferde annemle tartıştım neymiş efendim nişanlımın ailesi bize gelip gitmiomuş evlenmemize 15 gün kalmış hiç gelip konuşmuyolarmış bilmem ne :bbo:
böle olursa bu evden zor kız alırlar hiç boşuna beklemesinler dio gece 1 e kadar uyutmadı beni zaten stres oldum düğün yaklaştıkça bide annem üstüme gelio çok daraldım nerdyse evlenmekten vazgeçicem senağlama

Bende bunu anlamıyorum işte zaten kendi stesimiz bize yetiyo bi de böyle ek mevzular hiç çekilmiyo, arkadaşım sen de bozma moralini bişey kalmadı şunun şurasında.

Canlar hoşbulduk.Ben bu hafta sonu pazar günü nişanlanıyorum.Hazırlıklar tamam.Nikahta ortalama 2 ay kadar sonra .Hepinize kolay gelsin

Mısraa sende hoşgeldin, hayırlı olsun nişanın Allah tamamına erdirsin. Bu arada çok da hızlısın 2 ayda nikah:1shok:

arkadaşlar bugune kadar mutluluklarımı,üzüntülerimi paylaştım sızlerle dertleştık ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞŞEKÜR EDİYORUM... inş evede bir bilgisayar alırım ordanda sonbahar gelınlerı olarak devam ederız......:1hug:

Prensesa sana da mutluluklar dilerim Allah sonuna kadar mutlu etsin, büyük gün geldi sonunda.

iyi geceler kızlar bugün öğle yemeğinde amcamlarda akşamda başka bi akrabadaydım yeni gelebildim
bu arada yeni haberlerimde var dün gece annemle kayınvaldem tlf da konuştular düğün işini ama kayınvaldem felaket canımı sıktı neyse onu geçeyim Allah razı olsun annemlerden yine alttan aldılar yüz yüze bakacağız hayırlı iştir son anda sorun çıksın istemiyoruz dediler ve onların istediği gibi olacak . bütün gece uyuyamadım ve sürekli ağladım diyebilirim ailemin yüzüne bakamadım ama çok şükür bi sorun kalmadı şimdilik ...
jnazcım geçmiş olsun canım inş nişanlınla aranız düzelir. felaket bişeydir tahmin edebiliyorum ....
canım benim çok sağol ... çok çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın diyorum ...

of offfffffff bu seferde annemle tartıştım neymiş efendim nişanlımın ailesi bize gelip gitmiomuş evlenmemize 15 gün kalmış hiç gelip konuşmuyolarmış bilmem ne :bbo:
böle olursa bu evden zor kız alırlar hiç boşuna beklemesinler dio gece 1 e kadar uyutmadı beni zaten stres oldum düğün yaklaştıkça bide annem üstüme gelio çok daraldım nerdyse evlenmekten vazgeçicem senağlama
tatlım sende haklısın annende ama seni üzmemesi lazım son günler iyice daralıyoruz zaten

Canlar hoşbulduk.Ben bu hafta sonu pazar günü nişanlanıyorum.Hazırlıklar tamam.Nikahta ortalama 2 ay kadar sonra .Hepinize kolay gelsin
canım benim hayırlı olsun şimdiden nikahı uzatmamanızda çok iyi bence . sanada kolay gelsin

jnaz canım geçmiş olsun kendine iyi bak tam düğün arefesinde aman kızlar kilo diye takıyoruz sonra vücut onca koşturmaca stres düşüyo walla. nişanlınla da düzeltirsin inşallah ne diyim normal ama
ben de geçen .tesi kavga ettim nişanlımla o kadar dolmuşum ki nasıl sinirlendiysem tansiyonum filan düştü elim ayağım uyuştu walla şimdi bakıyorum tamam haklıyım ama fazla abartmışım kendimi yıpratmışım

canım benim çok sağoll dediğin gibi vucudum çok zayıf düştü bu aralar sinir stres iyice yordu zaten . hayırlısıyla bugünleri atlatalım başka bişey istemiyorum

jnaz cım sanada büyük geçmiş olsun
inş. en kısa zamanda iyileşirsin
nişanlınla aranızda düzelir merak etme
inş. en kısa zamanda düzelir.
çok sağol bitanemm nişanlımın isteği olunca aramız düzeldi ama ben çok kırıldım işte bu durum nasıl düzelecek onu bilmiyorum ...
jnaz geçmiş olsun cnm,acil şifalar dilerimm
sağol tatlımm
prensesa canım inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz . ve inşallah bağımızıda koparmayız
Çok geçmiş olsun Jnaz'cım. Bu dönemde gerginlikler olabiliyo bunu hemen hemen tüm evlenenler düğün arefesinde yaşıyo geçicidir ve bu da geçecektir üzme kendini bi şekilde orta yolu bulursunuz Allah'ın izniyle.

çok sağol ladycim . benimde hiç aklıma gelmezdi düğüne bir hafta kala böyle sorunlar yaşayacağımız ama kısmet işte . orta yolda hiç istemesemde onların istediği şekilde oldu malesef ama daha fazlada bu gerginliği kaldıramazdım ...
[

]

günaydınnnnn fıstıklarrrr nasılsınız dükkanda duramıyorum bu ara oyüzden uzak kaldım herseyden:KK43: neler yaptınız nasıl hazırlıklar benim bugün mobilylar gelcek beyz esyalar geldi yavas yavas olusuyo evimizzzz:) bu arada marmelatın avatarı benim davetiyem:)

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim cevaplarınız için gerçektende annem en güzel günlerimde beni o kadar kötü durumlara getirioki bu günleri umarım unuturum ama bi kızım olursa kesinlikle ona bunları yapmıycam hakkımızda hayırlısı olsun :KK43:

günaydın
sonbahar gelinleri
nasılsınız?

Günaydıınn

günaydınnnnn fıstıklarrrr nasılsınız dükkanda duramıyorum bu ara oyüzden uzak kaldım herseyden:KK43: neler yaptınız nasıl hazırlıklar benim bugün mobilylar gelcek beyz esyalar geldi yavas yavas olusuyo evimizzzz:) bu arada marmelatın avatarı benim davetiyem:)

aa öyle mi :) sen kullanmak istersen değiştirebilirimyerimseniben

Bende bugün gelinliğime karar vereceğim inş. neredeyse bir ay kaldı nikaha ama benim hala bi gelinliğim yok:1no2: yarında davetiye işlerini halledeceğiz güya. İnsanın herşeyiyle kendi ilgilenmesi bir yandan güzel bir yandan da yorucu. Sizlerde öylemisiniz bu süreçte sizin adınıza koşturan kimseler varmı arkadaşlar?

iyi geceler kızlar bugün öğle yemeğinde amcamlarda akşamda başka bi akrabadaydım yeni gelebildim
bu arada yeni haberlerimde var dün gece annemle kayınvaldem tlf da konuştular düğün işini ama kayınvaldem felaket canımı sıktı neyse onu geçeyim Allah razı olsun annemlerden yine alttan aldılar yüz yüze bakacağız hayırlı iştir son anda sorun çıksın istemiyoruz dediler ve onların istediği gibi olacak . bütün gece uyuyamadım ve sürekli ağladım diyebilirim ailemin yüzüne bakamadım ama çok şükür bi sorun kalmadı şimdilik ...

Jnaz'cim sende daha fazla üzme kendini, kalmış şurda son sekiz gün, son bekarlık günlerini olabildiğince keyifli geçir. Bu yaşadığın üzüntüleri de artık evlendikten sonra enişte beyin burnundan bilahare fitil fitil getirirsin:mymeka:a.s

jnaz cnm inş yoluna gırer herşey bazen oluyor terslıkler:1hug: benneyaptımki

arkadaşlar hepinize kolay gelsin inş en güzel şekilde olur herşeyy hepinizi öpüyorumm belki daha sonra yazamam dedım yerimseniben

kızlar herkesi kocaman öpüyorum....uzun zamandır giremiyorum....evlenen arkadaslara bir ömür mutluluklar dilerim....mısraa canım tebrikler mailinede cevap veremedim kusura bakma...ankara sonbahar gelinleri buluşma teklifim halen gecerli...uygun bi zamanda duyurumu yapıcam unutmadım.....persembe kına gecem var kızlar hazırlıklar son sürat...bu arada benim sinirlerimde iyice gergin,bi kaç kişi haklamadan bi atlatırsak iyi olacak...kolay gelsin hepinize...

merhaba arkadaşlar
bu hafta sonuda evlenenler oldu galiba

dün akşam mısranın nişanı vardı
umarım güzel geçmiştir.

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar,medeni durumu hanesini değiştirenler oldukça tüylerim diken diken oluyor,bu hafta kimler evlenecek acaba benim son iki hafta...haftaya nete giremem artık arkadaşlaar,bu hafta nette son haftam...hazırlıklar nasıl gidiyor,
jnazçım olur böyle gerginlikler.bende hafta sonu kayınvalideme sinir oldum.eşyaları yerleştirdik.maşallah karışmadığı şey yok....alttan aldım kaydirigubbakcemile
patlıcam şimdi heycandan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evlenen arkadaşlar düğün üzeri nete girememeniz normal ama düğünden sonra girin olmaz mı burada bekleyen meraklı arkadaşlarınızı düşünün:) gelinlikli resimlerinizi özellikle çok merak ediyoruz

Canlar dün nişanım oldu.Herşey çok güzeldi en kısa sürede fotoğrafları paylaşacağım.Sevgiler...

slmmm arkadaşlar
nabersiniz bakalım
havalar soguyor ama yürekler sımsıcak
bizim yatak odamız geldi
perdelerimiz takıldı çok güzel oldu
işler iyice yogunlaşdı hem ev işleri he iş yeri
ev deyince çeyizi serdik çok güzel oldu
hediyeler geldi çeyize
yani faydalıda oldu
resimleri pcye atınca sizlerle paylaşacam

mısracım Allah tamamına erdirsin.evlilik yolunda ilk adımı attın,zaman su gibi geçicek,kendi nişan günlerimi hatırladım.
infanta hayırlı olsun güle güle kullan,hazırlıklar tam gaz gidiyor

merhaba kızlarrr ben geldimm :)
pazar günü çeyizimi yerleştirdik evime bi koşuşturma bi telaş anlatamam ama çok güzel oldu en son akşamda herkes geldi çay içtik tatlı ikram ikram ettim misafirlere ilk misafir ağırlamamıda yaptım :) ve imam nikahımızda kıyıldı
gelelim ayrıntılara yatak odası ve salon takımımın bitmiş halini ilk defa gördüm ve yatak odama bayıldım herşeyiyle bütün oldu ama salon takımım benim istediğim gibi olmamış daha doğrusu gönderdiğim modelle alakası yok hadi böyle olsun dedim ama sandalyeleri değiştireceğim çünkü çok alakasız kalmış derisi mürdüm ve ahşap kısımları resmen kırmızı mobilyacının bahaneside yeni trend zıt renklermiş o yüzden öyle yapmış tabii ben kabul etmedim düğünden sonra değişecek ...
kına kıyafetimi ve çiçeğimi cuma sabahı alacağım , cuma akşamı kınam , cumartesi gelin alma ve pazar günüde yemekli nikahımız olacak ...
lady marmelatçım çok sağol tatlım damat beyimiz görecek zaten bu yaptıklarının karşılığını :)
prensesa cım sende sağol güzelim sanırım senin düğünün oldu umarım herşey dilediğin gibi gerçekleşmiştir ...
dirimcim inşallah bu bir kaç günde hayırlısı ile geçer başka birşey istemiyorum...
ozicelcius tatlım aynı gerginlik bende de var ve şu günleri bir an önce atlatmak istiyorum ...
infanta hayırlı olsun güzelim ne güzel evinide yerleştirmişsin
mısracım canım Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun ...

slmmm arkadaşlar
nabersiniz bakalım
havalar soguyor ama yürekler sımsıcak
bizim yatak odamız geldi
perdelerimiz takıldı çok güzel oldu
işler iyice yogunlaşdı hem ev işleri he iş yeri
ev deyince çeyizi serdik çok güzel oldu
hediyeler geldi çeyize
yani faydalıda oldu
resimleri pcye atınca sizlerle paylaşacam

ne güzel canım çok sevindim darısıda bizlerin başına

jnaz senin adınada çok sevindim
hayırlı uğurlu olur inş. arkadaşlar
Allahım hergününüz mutlu umutlu geçer inş. o evlerde.

çakırgözlü çok sağol canımm öyle güzel ve farklı bi duygu ki...
inşallah dilediğin gibi mutlu, huzurlu ve ağız tadıyla oturduğumuz yuvalarımız olur hepimizin

düğünüm olduuuuuuu kaydirigubbakcemile2

4 gün sonra da diğer düğünüm olacakkk
:emir_bebek:

X