2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

karnıma kramlar giriyor mideme ağrıyor son 4 gün ...birşey çıkmasa bari ya.

merhaba kızlarr nasılsınız kaç gündür öyle yoğunumki eksikler tamamlanıyo çeyiz sermedik ama salona topladık herşeyi kolilendi kıyafetlerimden de bir kaç parça ayırdım sadece . çeyiz açmamamıza rağmen sağolsun akrabalar gelip gidiyo hediyeler getiriyolar ve onun dışındada pazardan beride yemek davetlerindeyim hatta bu akşam teyzemde kalacağım yarın akşam başka bi akraba ve cuma öğlende amcamlardayım kısmetse de pazar günü çeyiz gidecek
hepiniz sağolun kızlarya teker teker alıntı yapmadım ama desteğiniz ve iyi niyetleriniz için çok teşekkürler aşkımla kaç gündür aramız limoniydi ama bugün düzeldi çok şükür hatasının farkına vardı bitanem ve felaket stresliyim herşeyle ilgilenmek zorunda olduğum içinde geriliyorum diyo ve sen bana bakmada dedi :) bazı arkadaşlar gelin almada ne sorunu olacak diye sormuşlar açıklayayım hemen ben sakaryaya gelin gideceğim onların adetlerine göre sabah 9 -12 arası yemek veriliyomuş sonra gelin almaya gidilip düğün bitiyomuş ama bizim düğünde nikahta salonda olacak ve çalgılı da değil. şimdi aşkım diyoki cuma kına olsun cumartesi gelip seni alalım pazar günüde ailen kalksın düğüne gelsin ama bunu da bizimkiler kesinlikle kabul etmiyo cumartesi kına olur pazar günüde gelin alınır ve hep bilikte düğüne gidilir . öyle olursada 9 daki düğüne yetişilmesi için çok erken bi saatte çıkılması gerekiyo oda çok zor . bende dedimki o zaman siz 9-12 arasında yemeğinizi verin gelin buraya 2 de çıkalım 4 tede nikah kıyılsın buradan gidenlere yemek verilsin ve bitsin . bakalım aşkımda ailesiyle konuşacaklar eğer okeylerlerse bu şekilde olacak . ne kadar uzun anlattım dimi:)

evetttt işte listemizz:içelim:

ilarya2008 02.10.2008
sszzkk 03.10.2008
zen@an 03.10.2008
mızmız 05.10.2008
haşarı kedi 11.10.2008
yaralım 11.10.2008
jnaz 12.10.2008
prensesa 12.10.2008
yasemin28 18.10.2008
seloş 18.10.2008
sinemcenk 18.10.2008
shinyday 18.10.2008
ozicelcius 18.10.2008
ela0624 18.10.2008
pamukşeker 25.10.2008
minolto87 25.10.2008
demosh 09.11.2008
pretty21 ekim
rainofapril ekim
hasret eyup 08.11.2008
lady marmelat kasım
gözyaşı 01.11.2008
çakırgözlü 13.12.2008
katre tarih belli değil

kızlar ecevv olan adımı prensesa olarak değiştirdiğim için listede değişiklik yaptım hemde tarıhlerı görelım dedım

jnaz cım Allah kolaylık versin bulunur bi formül mutlaka vardır.benimde işim zor olacak nikah istanbulda olacak düğün çoook uzaklarda akdenizde:) Rabbim kolaylığını verir inş biz şimdiden takılıyoruz o konulara napcaz,nasıl yapcaz diye

Çok misafirperversiniz küstümmmmm.Hiç beni kaale aan yok :KK43:

Hayırlı olsun mısracığım,ne yalan söyleyeyim benide oyüzden kaale alan yok:eek:
pek yazmıyorum buyüzden.çakırgözlünün dediği gibi heycandan farkedilmiyo sanırım:teytey:
jnazçım bu aralar nişanımla benimde aram limoni,bana geçimsiz deyip duruyor.eşek kabulde etmiyor.Düğün arifesi normal sanırım böyle şeyler.sizleri gördükçe heyecan basıyor.az kaldı düğününüze,banada öyle.fenalıklar geliyo.bak mızmızda evlendi.zaman çok çabuk geçiyo

ayyyyy kızlar 3 günüm kalmişşşşşşşşş:nazar:-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2

infranta ankaralısın galiba kına için tuttuğun mekanı yazar mısın ben de araştırıyorum ama bulamadım bir türlü

evet ankalıyım
keçiörende stadyum var
onun altına düğün salonu ve kına salonu olmak üzere iki sosyal tesis açıldı
nişanlımgil orayı tutmuşlardı
bizde teklif ettiler beraber yapalım diye benimde canıma minnetkaydirigubbakcemile3
fiatıda gayet uygun :eek:

Çok misafirperversiniz küstümmmmm.Hiç beni kaale aan yok :KK43:

olurmu öle şey mısraaacım,:teselli:
senin tarih ne zamandı
hazırlıklar nasıl gidiyor gelinlik falan hazırmı
bende yarın gelinligimi ve abiyemi alacam
çeyize ascaz
bu çeyiz olayı ne zevkliymiş yahihoyyyt
gece 12 ye kadar çeyize bakıyorum çok hoşuma gidiyor ne yapayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar moralimde bozuluyo sizdede oluyo mu bilmiyorum ama düğün tarihim yaklaştıkça iştahım arttı doymak nedir bilmiyorumya yedikçe yiyesim geliyor doymuyorum gerçekten doyduğumu bilmiyorum ve kiloda alıyorum 62 kg olmuşum nişanımda 55 kgydimya:KK43:( teyzemde diyo ki bzı gelin olcakların iştahı kesilir zayıflarmış bazılarınında iştahı açılır kilo alırmış düğüne kadar..sizdede böle bişey var mı..??

yaa kızlar moralimde bozuluyo sizdede oluyo mu bilmiyorum ama düğün tarihim yaklaştıkça iştahım arttı doymak nedir bilmiyorumya yedikçe yiyesim geliyor doymuyorum gerçekten doyduğumu bilmiyorum ve kiloda alıyorum 62 kg olmuşum nişanımda 55 kgydimya:KK43:( teyzemde diyo ki bzı gelin olcakların iştahı kesilir zayıflarmış bazılarınında iştahı açılır kilo alırmış düğüne kadar..sizdede böle bişey var mı..??
canım stresten benim sadece başım ağrıyor arada bir.iştahım artmadı.koşuşturmacada zayıfladım bile.iştahın artıysa kuru kayısı,üzüm gibi şeyler ye,düğün ne zaman ki

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız felaket hastayım ben grip olmuşum sesim çıkmıyo boğazım ağrıyo ve dahada kötüsü nişanlımla aram bozuk ve kolay kolay düzelecek gibide görünmüyo ve inanılmaz soğumuş durumdayım cumartesi çeyiz gidecek ama hiç hevesim yok işte böyle kızlar umarım siz iyisinizdir ...

jnazcım geçmiş olsun canım inş nişanlınla aranız düzelir. felaket bişeydir tahmin edebiliyorum ....

of offfffffff bu seferde annemle tartıştım neymiş efendim nişanlımın ailesi bize gelip gitmiomuş evlenmemize 15 gün kalmış hiç gelip konuşmuyolarmış bilmem ne :bbo:
böle olursa bu evden zor kız alırlar hiç boşuna beklemesinler dio gece 1 e kadar uyutmadı beni zaten stres oldum düğün yaklaştıkça bide annem üstüme gelio çok daraldım nerdyse evlenmekten vazgeçicem senağlama

Canlar hoşbulduk.Ben bu hafta sonu pazar günü nişanlanıyorum.Hazırlıklar tamam.Nikahta ortalama 2 ay kadar sonra .Hepinize kolay gelsin

rain of april seni çok iyi anlıyorum benim annem de tam kapris poziyonunda hiç bir şeyden tatmin olmuyor idare etmeye çalışıyorum ama ben de bunaldım, kötü bir durum allah sabır versin.
jnaz canım geçmiş olsun kendine iyi bak tam düğün arefesinde aman kızlar kilo diye takıyoruz sonra vücut onca koşturmaca stres düşüyo walla. nişanlınla da düzeltirsin inşallah ne diyim normal ama
ben de geçen .tesi kavga ettim nişanlımla o kadar dolmuşum ki nasıl sinirlendiysem tansiyonum filan düştü elim ayağım uyuştu walla şimdi bakıyorum tamam haklıyım ama fazla abartmışım kendimi yıpratmışım

of offfffffff bu seferde annemle tartıştım neymiş efendim nişanlımın ailesi bize gelip gitmiomuş evlenmemize 15 gün kalmış hiç gelip konuşmuyolarmış bilmem ne :bbo:
böle olursa bu evden zor kız alırlar hiç boşuna beklemesinler dio gece 1 e kadar uyutmadı beni zaten stres oldum düğün yaklaştıkça bide annem üstüme gelio çok daraldım nerdyse evlenmekten vazgeçicem senağlama

yok canımevlenemketen
vazgeçmek olurmu
inan hepimiz yaşıyoruz bu tür sorunları
ama neyapalım onlar mutlu olacak diye kednimizimi
mutsuz edelim
sonuna gelmişin az daha sabır
annelerin çoğu böyle galiba

jnaz cım sanada büyük geçmiş olsun
inş. en kısa zamanda iyileşirsin
nişanlınla aranızda düzelir merak etme
inş. en kısa zamanda düzelir.

X