2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

herşey bitti regli dert oldu
bakıyorumda herkes ya erken olmuş ya olamıyor yada tam zamanında olmak istemiyor :kahve:
jnaz bende hafif grip oldum koşuşturma beni zaten zayıflatmışdı bide hastalıgı ayakta geçiriyorum vucudum çok dirençsiz kaldı allahdan annem yataken bana ballı süt içiriyor
yoksa çok halsiz kalıyorum kaydirigubbakcemile2

bu arada nişanlımla aynı yerde çalışıyorum ama ona dün bi iş teklifi geldi
görüşmeye gitti ve anlaşdı
yani düğünden sonra farklı yerlerde çalışcaz benneyaptımki
aslında bi yandan iyi oldu diyorum
evde beraber işde beraber sıkılırız
bölelikle sadece evde beraber olacaz
bakalımgamyoncuiremsu

infantacım sanada geçmiş olsun canım bende öyle kolay kolay grip olmazdım ama bu aralar bi telaş bi koşuşturma vücudumuzda dirençsiz kaldığı için son derece normal diye düşünüyorum bende sağolsunlar annelerimizde olmasa dahada kötü olurduk ve şimdide annem bende yokum kim seninle ilgilenecek diye üzülüyo :KK43:
bence ayrı ayrı yerlerde çalışmanız çok daha iyi olur dediğin gibi hem evde hem işte birlikte olmak bir zaman sonra sıkıcı olabilir hakkınızda hayırlısı inşallahh ...

düğün üzeri kendinize dikkat edin arkadaşlar.eminim koşuşturmacadan kilo olarak ta zayıflamışsınızdır o nedenle vücut dirençsiz kalmıştır.hadi bakalım az kaldı ne güzel Allah sıkıntı yaşatmasın kolaylıklar versin

inafanta geçmiş olsun canım.Dikkat et,10 günümüz kaldıyerimseniben
canım haklısın bir sürü dert varken bide bu çıktı.düğünde lavaboya taşınmak istemessin dimi kaydirigubbakcemile3 ne komik olur.kızlar söylemesi ayıptır regl oldum kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt 2 gündür adaçayı içiyorum,iyi geldi sositososito

canım haklısın bir sürü dert varken bide bu çıktı.düğünde lavaboya taşınmak istemessin dimi kaydirigubbakcemile3 ne komik olur.kızlar söylemesi ayıptır regl oldum kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt 2 gündür adaçayı içiyorum,iyi geldi sositososito

gözün aydın canım
adaçayı içince erken mi oldun canım.

hadi hayırlı olsun canım
bende sabah başladım ada çayı içmeye valla 10 gün kaldı hemen olsunda bitsin zaten 4-5 gün sürüyor bide bu hafta ev yerleştirecem
yarın bütün eşyalar gelecek
3 farklı yerden gelecekler çok gürültü olacak binada bide en üst kat
cumarteside çeyiz çıkaracam artık pazar evin işi biter
bide ben evimi eşimle yerleştirmek isityorum ne annemi neden kayınvalidemi istemiyorum
allahdan anlayış gösterdiler
siz nasıl yapacaksınız hadi cevaplarınızı bekiyorum
herlese kolay gelsin
balayı için rezerve yaptırmayı unutmayın

hadi hayırlı olsun canım
bende sabah başladım ada çayı içmeye valla 10 gün kaldı hemen olsunda bitsin zaten 4-5 gün sürüyor bide bu hafta ev yerleştirecem
yarın bütün eşyalar gelecek
3 farklı yerden gelecekler çok gürültü olacak binada bide en üst kat
cumarteside çeyiz çıkaracam artık pazar evin işi biter
bide ben evimi eşimle yerleştirmek isityorum ne annemi neden kayınvalidemi istemiyorum
allahdan anlayış gösterdiler
siz nasıl yapacaksınız hadi cevaplarınızı bekiyorum
herlese kolay gelsin
balayı için rezerve yaptırmayı unutmayın

benim çeyizim kasım 23 de götürmeyi düşünüyoruz.
eşyalar ozaman tam gelmiş olacak.
ben ablalarım annem ve kaynanam görümcem olacak
yani çevreden kimse gelmiyecek
şimdilik planlarımız bunlar

infantacım çeyizlerin çok güzel.çeyiz bölümünde görmüştüm söylemeden edemicem kaydirigubbakcemile2 ev yerleştirmeye annem nişanlım ben gittik,mutfağı yerleştirdik.yatakodasıda yerleştirilecek anne yerleştirmezmiş öyle söylediler,Allah razı olsun annem her işime koşturuyor :1rolleyes:
çakırgözlü adaçayı iyi geliyor diye okumuştum.tadı hiç güzel değil ama nerdeyse içine attığım saplarını yiyecektim,tadı kötü olmasına rağmen :nazar:

jnaz gecmiş olsun bitanem ya....dikkat et kendine....infanta sende canım....

canım benimm çok sağoll Şeniz öksürüğü saymazsak bugün çok daha iyiyim sesimde yerine gelmeye başladı
bu akşam kınan var dimi bitanemm inşallah çok güzel geçer bende şimdi kına müziklerini ayarlamaya çalışıyorum

kızlar çeyiz dizmeye baya kalabalık gittik biz çünkü zaten kalabalık aileyiz birini çağırmasan biri küsüyodu ve bide şehir değişikliği oluncada daha da bi meraklandılar ablam , kardeşim , iki yengem , ben , amcamın kızları olmak üzere toplam 9 kişiydik :) erkek tarafını hiç saymıyorum zaten kutu gibi bi evim var tıklım tıklımdı .

4ay önce doğum yaptım ve yırtılma oldu karnımda bu görüntüyü gidermem gerekiyor çünkü kendimden ireniyorum rejene kremini bir kutu kullandım am hiç faydasını görmedim ne yapmam gerekiyor

canımcım yanlış yere yazmışsın bu konu da bi bilgim yok benim

slm kızlar ben geldım ıkı haftalık evlılıgımden sıze bıraz anlatıyım

kınam ve dugunum cok guzel oldu cok cabuk gectı resımlerım car bakarsınız. evlılık nasıl dıye sorarsanız guzel sevdıgınız ınsanı aksam beklemek onla uyumak onla uyanmak yemek yapmak kendı evınde olmak cok hos bır duygu.erdem hıc ızın kullanmadı dugun ertesı gun ıse gıttı aksam da kursu vardı yanı her gun evdeyım ole temızlık utu fılan yaparak zaman gecırıyorum

selamlar sonbahar gelinleri, pek yazamadım kk ya, vakit azaldıkça bende de yavaş yavaş heyecan başladı hihoyyyt
bu hafta gelinlik provama gittim, çok şükür tarif ettiğim, çizdiğim gibi oluyo, etek kısmı, duvağı , çok hoş oldu, şu gidişatla kesinlikle gelinlik alacaklara tavsiye edebileceğim bi yer..çok memnun kaldım..
Pazar günü nişanlımla mobilya siparişi verdik, birlikte beğendik, 23 ünde teslim etcekler güya, inş bi aksilik çıkmaz da uzamaz, cünkü nikah 2 kasımda, sadece 1 hafta kalıyo, biraz sıkışık zaman :1no2:
Neyse bugün annemle yengemi mobilyacıya götürdüm, o civardaydık,. onlar da görsün diye.. ay hiç beğenmediler resmen yemek odamı, ya siyah ve yuvarlak taşlı daireler var üzzerinde, kulp ve süs olarak, gemi dümeni gibi bu ne böyle deyip dalga geçtiler naniknanik
Annemin aklına benim lafım gelmiş de sustu sonra,, şuanki evimizin oturma odasının perdesini hiç beğenmediğim için sürekli ona "değiş şu perdeleri artık " derdim,o da " ben seviyorum, sen kendi evin olunca kendi sevdiğini alırsın, ben de sana karışmam" derdi.. Şimdi yemek odama gelince biraz olumsuz yorumlardan sonra susmak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3

mini fırındı, setüstü ocaktı, elektrik süpürgesiydi, ütü masasıydı , ıvır zıvır kıvırdı vs.leri de bugün aldık.baya zevkli oluyo bu düğün alışverişleri yerimseniben yarın da inş halı işini halledicez , bakalım artık, he bide salon ve oturma odası perdesi var tabi, inş herşey yolunda gider yaa..
hepinize kolay gelsin kızlar.. herşey dilediğiniz gibi olur inş.. a.s.

dün çeyizi serdik annemin evine pazarda benim eve gidicek ama hala eksiklerim var fırın ve 3 yerin halısı alıncak oda neysede ay sonunda evlenirsek olcağımız budur hepimizi regl derdi aldı ya offf :KK43:

ayyy sız böle anlatınca bana heycandan karnıma arılar gırmeye baslıoo kaydirigubbakcemile3
benım dugunum seneye sonbahara olcak aksılık olmazsa ayy bende bole mı olcam heycandan kapten gıtmessem ıyıdır:eek:

kızzzzzzzlar oldum oldum bu sabah oldum
ohhh rahatladım valla
zaten ada çayı içip duruyodum ya piskolojik yada gerçekten işe yarıyor.

neyse bu akşam eşyalar gelecek yarın çeyizim evime gidecek
odamı görseniz hurçlar kutular
valla zor uyuyorum
ama insan eşyasını baba evinden toplayınca hüzünlü oluyor

infa çok sevindim canım
benimde buğün yatak odası gelmiş
biraz nişanlımla tartışmıştık
soğuguz buğün arayıp sormadım nasıl oldu diye merakda ediyorum yanii
cokacimcoook cokacimcoook

infanta çok sevindim canım,olunca bende rahatladım ilaçtanda kurtuldum kaydirigubbakcemile5 çakırgözlü bende yeni barıştım olur böyle şeyler.kızlar bugün benim burda son günüm.aşırı derecede heyecanlıyım,birazda olsa sizinle bu heyecanımı dindirdim.tam 3 hafta yokum :a015: haftaya düğünüm var zaten.belki unuturum söylemeyi, şimdiden düğünü olacaklara mutluluklar diliyorum.inşallah herşey istediğiniz gibi olur.kendinize çok iyi bakın.Allah nasip ederse 3 hafta sonra burda görüşmek dileğiyle.:enbuyukkk:

kızlar koşturmadan fazla takılamıyorum nete, sanırım düğünler başladı hatta şu sıralar yoğun umarım çok çok güzel geçer en özel gününüz. Benim düğünüm kasım sonuydu ama aralık a ertlenecek iyie kış gelini olacağım anlayacağınız, artık ben de sizin resimlerinize bakarım bol bol.
hepinize mutluluklar diliyorum

X