2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.pamukşeker geçmiş olsun canım Allah daha kötüsünden korusun.İnşallah düzelirsin kısa zamanda,
jnaz hoşgeldin uzun zamandır yoktun,zaman su gbi akıyor değil mi?mızmızda evlendi.sıra bizlere geliyo.Bazen diyorum çok mu erken karar verdim evlilik için.Bekar kalmak istiyorum.bekar olarak kaldığımız son bayram,ailemle birlikte gezdiğim,geçirdiğim son bayramdı ve bitti.Allah hepimizi mesut etsin.Allah yerine yakıştırsın.utandırmasın.
kızlar bizde evi badana ettirdik,venedik sarısı çok güzel oldu ya,eşyalar kısmetse bu hafta gelecek.kütüphaneyi camsız aldım salona çok pişmanım.gardrop gibi duruyor:çok üzgünüm:eek:turma odasına köşeli takım ve plazma televzyn alacağız bu hafta.damatlığı almadık daha.yeleği aldık kırık beyaz.
kızlar biz lacivert düşünüyoruz takımı siz siyah mı aldınız?

Dün evimi temizledim ama her yanım koptu inşaat pisliği temizledik çünkü ama çok güzel oldu evden çıkasım gelmedi hiç insanın kendi evi olunca başka oluyomuş pazarada eşyalar gelicek şafak 19 :çok üzgünüm:

slmmmm arkadaşlara.s.
nasıl gidiyor bakalımaramızdan ayrılanlara allah mutluluk versin

bende halıları şipariş ettim
bugünde eşyalar sipariş olacak
ama az bi miktar kapora ile sipariş olurmu bilmiyorum

ve en kötüsü düğünden sonra altınlar alınacakmış
yani kayınbabada pek para yokmuşda fisfisfis
bizden borç alacakmışda
yaza kadar geri verecekmiş miş miş:uhm:
benim amacım sevdigimle evlenmek oldugu için hiç sesimi çıkarmadım
ama kndi tarafımdan takılanları vermem dedim o kadar

sonra kayınvalide ile mecburi bi barışma yaptık laelaelaelaelae
tabi dilim iyi ama kalbim buz gibi ona
artık buda hayat şartı diyorum ne deyim

bideeeeee nikah provası yaplıdı dün:nazar:
iş yerindekiler sabahdan beri dalga geçiyor bununda provası olurmu diye ama
sahneye çıkış nikah masasına oturmak falan prova istiyor gerçekten

hadi herkese kolay gelsin:teytey:
kimse düğün stresine girmesin arkadaşlar bu günler bi daha gelemyecek ona göre yaşayın derim
benim gibi hırçınlık yapıp hep göz yaşı dökmeyinyasakkelime

arkadaşlar bide ben çeyiz sermeyi düşünüyorum daha dogrusu annem ilgilenecek
buraya fotolarını koyarımkaydirigubbakcemile2

sürekli kavga ediyoruz oysa sadece 6 gün kaldı ..

neredeyse vazgecıcez bugun haberlesmedık bıle..

hep boyle mı olur gün daha da yaklaştıkça benneyaptımki

sürekli kavga ediyoruz oysa sadece 6 gün kaldı ..

neredeyse vazgecıcez bugun haberlesmedık bıle..

hep boyle mı olur gün daha da yaklaştıkça benneyaptımki

cnmya insanın nasıl morali bozuluyo dimi bizde kavga etmiyoruz ama dediğin gibi gün yaklaştıkça bi değişiklikler var soğukluk var aramızda ortada hiçbi sorunda yok galiba stresten oluyo hatta gece rüyasında beni görmüş kötü kötü rüyalar görmüş ben evlenmekten vazgeçmişim rüyasında morali bozulmuş beni arıcakmış sabaha karşı 5 civarıymış arayamamış balkona filan çıkmış uyuyamamış bidaha o kadar etkilenmiş yani banada pişmanlık gibi bişeyin var mı pişmanlığın varsa zorla güzellik olmaz gibilerinden bişe dedi bugün moralim acayip bozulduya buraya kadar gelmişiz cuma günü nikahımız var kafam karıştı sinir oldum bende böyle bişey sorulur mu..??ağlıcam valla şimdi:KK43: ne demek yani zorla morla..yani ben pişmanım desem hemen vazgeçicek o kadar basit mi kolay mı acaba kendisi pişmanda onu mu söylemek istedi..yani ben böyle yoruyorum offf amann çok moralim bozulduya:çok üzgünüm:

kıyamam ya jnaz cım sumakcım ırmaknil cim kendinizi boşuna üzmeyin. hep stresten oluyor herşey hallolur gider .. ırmaknil cim istemese oda kalkıp sana sormazdı ruyasının etkisinde kalmış bence..
infanta cım altın maltın geçici allah size kat kat fazlasını verir inatlaşsan vermem diye üstüne gelirler hayırlısı..

bizim düğün tarihide 29 kasım olucak büyük ihtimal alçım 20 gün sonra çıkıcak kaln 1 baydada hazırlanırız diye düşündük organize etmeye çalıştık herşeyi mobilyalar filan alınmadı daha nerden alıcağımızı düşünüyoruz..hayırlısıyla atlatsak birde gelinliği ankaradanmı alsam konyadanmı karar veremedim. ankarada alternaif dahamı çokturki kafamçokkarıştı bide kınayı önce evde yaparız diye düşünmüştük şimdi vazgeçtik salon yada dinlenme tesisi tarzı bi yer düşünüyoruz ordaDA sanırım abiye basit kalır nişan elbisesi tarzı bişeymi giysem diyorum nişanımda abiye giymiştim çünkü. kına yakılırkende bindallı giyerim diyorum nasıl olurki :uhm:

günaydın arkadaşlar
bend edeğişen pek birşey yok ekim sonunu bekliyoruz
ne güzel evlenen arkadaşlar çoğlaıyor
resim istiyoruz kızlar unutmayın bizi

günaydın kızlarrrrr dün perdelerime sonunda karar verdim cok pahalı su perde olayı deli oldum.bugün beyaz eşyalar gelcek gerçi daha erken ama yavas yavas gelsin dedik.sizce cokmu erken 9 kasım düğünümğz

günaydınnn evımızı yerleştirdik imam nıkahmız kıyıldı kızlarr çok yorulduk ama degdii:nazar:gelinğimi de aldım harıka olmuşşhihoyyyt

günaydın kızlarrrrr dün perdelerime sonunda karar verdim cok pahalı su perde olayı deli oldum.bugün beyaz eşyalar gelcek gerçi daha erken ama yavas yavas gelsin dedik.sizce cokmu erken 9 kasım düğünümğz

hayırlı olsunn güle güle kullan:nazar: erken olmasi daha iyi kafandan çıkar biraz rahatlarsınn :nazar

arkadaşlar ya nişanlı olupta herşeyin belirsiz olması ne kadar zor.üniv bitireli 1 buçuk seneye yaklaştı ve ben hala memur ataması bekliyorum.kasım sonu olur diyolar ama ihtimal yine.şubatta düğün istememize rağmen nerede oturacağımın bile hayalini kuramıyorum.Rabbimden ümit kesilmez elbet yola girecektir ama eli kolu bağlı beklemek te çok zor gerçekten.dua edin olur mu

senağlamaarkadaşlar ya nişanlı olupta herşeyin belirsiz olması ne kadar zor.üniv bitireli 1 buçuk seneye yaklaştı ve ben hala memur ataması bekliyorum.kasım sonu olur diyolar ama ihtimal yine.şubatta düğün istememize rağmen nerede oturacağımın bile hayalini kuramıyorum.Rabbimden ümit kesilmez elbet yola girecektir ama eli kolu bağlı beklemek te çok zor gerçekten.dua edin olur mu

Arkadaslarimmmmmm
nasil ozledim hepinizi nasil !!!
hepinize ayri ayri yazmak isterdim ama suan çok çok yogunum
hemencecik, gorduklerimi okuduklarima cevap veriyim
bulasik makinesini soran arkadasa :kesinlikle al derim ben, çok ihtiyacin olacak diyorum
pamugum çok geçmis olsun, hiç haberim olmadi ah bitanem ya allah yinede korumus seni
beteri de olabilirdi bunada sukur
jnaz'cim, ben seni yerim canim arkadasim, bitti sukurler olsun hersey, evin super olmustur eminim buna, az kaldi dimi bitanem ya
ozi'cim, bos oturmak deme bitanem suna dinlenmek de, biz çok yorulduk vallahi nisanlimla ailemde oyle, avuçlarimin içi hep yara, bi gorsen halimi, islerin bittiyse bol bol dinlen
prensesim, nasilsin? bitiyor degilmi ? :-( ayni duygulari paylasiyoruz biliyorum zor su son gunlerimiz, allah bize sabir versin, mutluluk nasip etsin
çakirgozlum, can arkadasim, sohbetlerimizi ozledim, seni ozledim, paylasimlarimizi ozledim, kisaca çok ozledim seni bilesin
mizmizim ile zenanim evlendiler, allah mesut bahtiyar etsin, yarabbim mutluluklar nasip etsin
ve burada ki butun telaslar içerisinde olan arkadasla kolay gelsin diyorum
himm sumakcim, lutfen uzulme...bak az kaldi, kavga etmeyin, bizde çok tartistik ama inan bitecek bu gunlerde, stresden dolayi oluyor, uzme tatli canini, son gunlerini doya doya yasa

bana gelince...imam nikahim kiyildi...evim yerlesti...gelinligim, kina elbisem, hersey hazir
sadece bu aksam kiyafetlerim gidicek evime, onlari yerlestircez
yarin da çalisiyorum sonra izne ayriliyorum
persembe gunu pasta, yemek yapilacak
cuma aksami kinam var
ve cumartesi dugunum iste
balayi iptal oldu nisanlimin isyeri yuzunden, ama yinede 4 gunlugune guzel bir otel ayarladik, kaçicaz bi kaç gun
iste boyle durumlar guzel arkadaslar
herkese selamlar, sevgiler, opucukler
yarin helallasacagim sizlerle :a015:
kocaman optum sizi ben :1hug:a.s.

kıyamam ya jnaz cım sumakcım ırmaknil cim kendinizi boşuna üzmeyin. hep stresten oluyor herşey hallolur gider .. ırmaknil cim istemese oda kalkıp sana sormazdı ruyasının etkisinde kalmış bence..
infanta cım altın maltın geçici allah size kat kat fazlasını verir inatlaşsan vermem diye üstüne gelirler hayırlısı..

bizim düğün tarihide 29 kasım olucak büyük ihtimal alçım 20 gün sonra çıkıcak kaln 1 baydada hazırlanırız diye düşündük organize etmeye çalıştık herşeyi mobilyalar filan alınmadı daha nerden alıcağımızı düşünüyoruz..hayırlısıyla atlatsak birde gelinliği ankaradanmı alsam konyadanmı karar veremedim. ankarada alternaif dahamı çokturki kafamçokkarıştı bide kınayı önce evde yaparız diye düşünmüştük şimdi vazgeçtik salon yada dinlenme tesisi tarzı bi yer düşünüyoruz ordaDA sanırım abiye basit kalır nişan elbisesi tarzı bişeymi giysem diyorum nişanımda abiye giymiştim çünkü. kına yakılırkende bindallı giyerim diyorum nasıl olurki :uhm:

öncelikle geçmiş olsun allah acil şifalar versin
ben ankaradayım burda kızılay merkezde çok büyük gelinlik çarşısı var
rahatlıkla netten buldugun gelinliği bile diktirebilirsin
ben böle yapıyorum hatta bu akşam provam var
onun dışında düğün tarihin soguk bi hava dolayısıyla kapalı yer tercih et derim
biz küçük bi yer tuttuk birlikte yapacagız kınayı
benimde 26 ekim yanı hava şartları olumsuz olacagı için kendimi riske atmadım
evet salon tarzı bi yer olursa gösterişli bi kıyafet gerekir
yinede içinden nasıl geliyorsa gönlün ne istiyorsa onu yap
ben bu tür karaları kendi istegimle yapıyorum çokda mutluyum
şimdiden hayırlı olsun canım
tekar geçmiş olsun :içelim:

senağlamaarkadaşlar ya nişanlı olupta herşeyin belirsiz olması ne kadar zor.üniv bitireli 1 buçuk seneye yaklaştı ve ben hala memur ataması bekliyorum.kasım sonu olur diyolar ama ihtimal yine.şubatta düğün istememize rağmen nerede oturacağımın bile hayalini kuramıyorum.Rabbimden ümit kesilmez elbet yola girecektir ama eli kolu bağlı beklemek te çok zor gerçekten.dua edin olur mu

Arkadaşım herşeyde bir hayır vardır. Geç olsun güç olmasın biraz daha sabır..

bana gelince...imam nikahim kiyildi...evim yerlesti...gelinligim, kina elbisem, hersey hazir
sadece bu aksam kiyafetlerim gidicek evime, onlari yerlestircez
yarin da çalisiyorum sonra izne ayriliyorum
persembe gunu pasta, yemek yapilacak
cuma aksami kinam var
ve cumartesi dugunum iste
.

Bir yıldız daha kayıyor :) ne güzel herşey bitmiş bundan sonra (düğünden sonra) ayaklarını uzatıp yayılma zamanı artık. İnş. yuvanda çok mutlu olursun canım Allah mesut etsin.

Tüm arkadaşlara Allah kolaylık versin, Allah hepimizin yardımcısı olsun
.

yaralım canımarkadaşım benim
negüzel azıcık kalmış

çok mutlu ol inş.
inş. herkse çok mutlu olur.

canım nişanlım seni çok seviyorum
sana böyle aşık olacagım hiç aklıma gelmezdi
seni düşünmeden hiç bir anım geçmiyor
sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama
niyeyse bana hiç geçmiyor gibi geliyor sanki
seni çok seviyorumm:nazar: :nazar:

günaydınnnnnnnnn arkadaşlar hepinize kolay gelsinnnnnnnn
az kaldı çok azz:)

infranta ankaralısın galiba kına için tuttuğun mekanı yazar mısın ben de araştırıyorum ama bulamadım bir türlü

slmmm kızlar
nasılsınız bu gün :teytey:
çakırgözlüm ne güzel sevgini dile getirebiliyorsun
yaralım seninde zaman çok az kaldı ne güzel

bende daha bu kumaş davası sürüyoruz sormayın:1no2:
sitelerde döşemeciden aldıgım örnegi hiç bi yerde bulamıyorum her akşam bu kumaşın peşindeyim
bulamazsan koltuklarımla sandalyelerim farklı renk olacak galiba:kızgın:
bide çeyiz telaşı sardı bizi gelinlik çeyize yetissin diye erken verecekler
inşallah başdan sagma yapmazlar
cuma gelinliği ve abiyeyi alacam
hafta sonu çeyizim serilmiş olacak fotoları eklicem merak etmeyinhihoyyyt

Kızlarrrrrrrr jet hızıyla ben de geldimmm aranıza.Bu pazar nişanım var Aralık gibide inşallah nikah:)

X