2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Canimmm ömür boyu mutluluklar dilerim

Allahim sizi hic ayirmasin, tüm güzellikler sizi bulsun..

Anlat nasildi, nasil gecti :)

resim isteriz biz :)))

sumakcım hayırlı olsun Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inş

merhaba kızlarrr ben geldimm :)
pazar günü çeyizimi yerleştirdik evime bi koşuşturma bi telaş anlatamam ama çok güzel oldu en son akşamda herkes geldi çay içtik tatlı ikram ikram ettim misafirlere ilk misafir ağırlamamıda yaptım :) ve imam nikahımızda kıyıldı
gelelim ayrıntılara yatak odası ve salon takımımın bitmiş halini ilk defa gördüm ve yatak odama bayıldım herşeyiyle bütün oldu ama salon takımım benim istediğim gibi olmamış daha doğrusu gönderdiğim modelle alakası yok hadi böyle olsun dedim ama sandalyeleri değiştireceğim çünkü çok alakasız kalmış derisi mürdüm ve ahşap kısımları resmen kırmızı mobilyacının bahaneside yeni trend zıt renklermiş o yüzden öyle yapmış tabii ben kabul etmedim düğünden sonra değişecek ...
kına kıyafetimi ve çiçeğimi cuma sabahı alacağım , cuma akşamı kınam , cumartesi gelin alma ve pazar günüde yemekli nikahımız olacak ...
lady marmelatçım çok sağol tatlım damat beyimiz görecek zaten bu yaptıklarının karşılığını :)
prensesa cım sende sağol güzelim sanırım senin düğünün oldu umarım herşey dilediğin gibi gerçekleşmiştir ...
dirimcim inşallah bu bir kaç günde hayırlısı ile geçer başka birşey istemiyorum...
ozicelcius tatlım aynı gerginlik bende de var ve şu günleri bir an önce atlatmak istiyorum ...
infanta hayırlı olsun güzelim ne güzel evinide yerleştirmişsin
mısracım canım Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun ...

Bende kendi evime bu pazar yerleştiricem eşyaları ama aksilikler olmuyo diil bence sen şükret benim 1 sene önce aldığım oturma grubum başka bi renk geldi . Zaten yeteri kadar işim varken bide böle aksilikler çok canımı sıkıyo yeniden sipariş vericem onuda 20 gün sonra teslim edebilirlermiş diğer koltuk bende kalıcak benim koltuğu getirdiklerinde onu alıcaklar mecbur düğünden sonra oda yetmezmiş gibi perdelerim için rustik istemiştim duvar alçı olduğu için rustik tutmadı bütün gün onla uraştım iş bi tarafdan mobilyacı perdeci bi tarafdan acaip sıkıntılı oluyo ama sabredicez yapılıcak bişii yok az kaldı nede olsa hee bide kınam için kırmızı bi abiye almıştım uzun kollu istedim kısa kollu cepken yapmışlar bide eteğinin boyunu kısaltmadan teslim etmişler dün tekrar iş çıkışı oraya koşturdum :)) neyse Allah başka aksilikler yaşatmasın 10 gün kaldı daha davetiyelerimi dağıtamadık fırsat bulupda. Bu işler çalışıyoken çok zor oluyo jnazcım Allah kolaylık ve mutluluklar versin sana banada tabii :))

Sumak tebrikler canım Sonsuz mutluluklar sanada.Biz bir düğünü yapamıyoruz sen 2 tane yapıyosun bravo valla :KK70:

kızlar çok heyecanlandım,teker teker gidiyoruz ya,haftaya yokum burda,evle uğraşcaz,izin alıcam,kızlar gecikrici hap hakkında bir bilginiz var mı?Regl olucam galiba senağlama

kızlar çok heyecanlandım,teker teker gidiyoruz ya,haftaya yokum burda,evle uğraşcaz,izin alıcam,kızlar gecikrici hap hakkında bir bilginiz var mı?Regl olucam galiba senağlama

bende dirim bi yol bulursan banada söle senağlama

canım heyecan yapma herşey bi bakaıcan biticek güzel bi şekilde. geiktirici hapı bizm gelin evleneceğinde kullandı haqpı kesene kadarda olmadı regl. ama biraz hormonları alt üst ediyo sonra dengesi değişiyob vucudun geç geliyo reglin bide regl olamadığın için gergin oluyosun.

kızlar ya, şimdi 20 sinde olması gerekiyor,ya 20 sini beklicem,yada işi garantiye alıp 20.sinden 3-4 gün önce ilaca başlıcakmışım.kafam çok karıştı.adaçayıda içiyorum rahat olsun diye.nişandada hastaydım zatensenağlama napim sizce?

dirimcim seninle aynı günde dünya evine girecez ve aynı kaderi paylaşıyoruz
bende ayın 11 de olma gerekiyor ama stresden galiba geçikti
sende bi saglık oacagına başvur derim
ama ayın 20de olursan düğüne kadar biter gibi geliyor yani boşuna ilaç içme

mısracım hayırlı olsun nişanın
nişanlık dönemi çok güzel geçer inşallah
ben o dönemin kımetini bilemedim

arkadaşlar birşey sormak istiyorum
nikahı olanlar nikah şahidiniz kim olacak
ben ablamın olmasını çok istiyorum ama
1.dereceden yakın olamıyormuş galiba
artık teyzem olsun diyorum
siz kimi düşünüyorsunuz??????????*

infantacım inşallah ikimizde hasta oluruz,eczacıya sordum.2-3 gün önceden başlaman gerekiyormuş ilaca.ben önceden başlayamam sanırım.aynı gün baktım gecikiyor,alırım,işe yararsa yararsenağlama
infanta bende bilmiyorum,nikah şahidi 1.derece yakının olamıyormuş diye duydum doğru mu acaba?bilen varsa yazsın arkadaşlar,haftaya nikahım olacak

ben bu tatlı telaşları 1 hafta önce geride bıraktım kızlarr benim reglimde heyecandan olsa gerek gecikti buarada nikah şahidi konusunda doğru bilgiye sahipsin dirim

ben bu tatlı telaşları 1 hafta önce geride bıraktım kızlarr benim reglimde heyecandan olsa gerek gecikti buarada nikah şahidi konusunda doğru bilgiye sahipsin dirim
Ne güzel çok şanslısın,Mutluluklar canım.Şahitte bulmam gerekecek abimi düşünmüştüm bir ara:nazar:

sen evlendinmi canım öyleyse
hayırlı olsun canım.
benimkide denk gelecek gibi
nasıl yapacam bilmiyorum.

merhaba kızlar nasılsınız
bugün doktordaydım bende faranjit olmuşum:KK43: sesimde kısıldı inşallah düğüne kadar geçer
dirimcim bende 18 i gibi bekliyodum reglimi tamda düğün günüm o yüzden salı günü geciktiriciye başladım ama ilk gün hafif lekelenme oldu ve korktum açıkçası yoksa stresten erkenmi olacağım diye ama hapa devam ediyorum hala bakalım inşallah geciktirir haftaya da pazartesi bırakmayı düşünüyorum

Bende kendi evime bu pazar yerleştiricem eşyaları ama aksilikler olmuyo diil bence sen şükret benim 1 sene önce aldığım oturma grubum başka bi renk geldi . Zaten yeteri kadar işim varken bide böle aksilikler çok canımı sıkıyo yeniden sipariş vericem onuda 20 gün sonra teslim edebilirlermiş diğer koltuk bende kalıcak benim koltuğu getirdiklerinde onu alıcaklar mecbur düğünden sonra oda yetmezmiş gibi perdelerim için rustik istemiştim duvar alçı olduğu için rustik tutmadı bütün gün onla uraştım iş bi tarafdan mobilyacı perdeci bi tarafdan acaip sıkıntılı oluyo ama sabredicez yapılıcak bişii yok az kaldı nede olsa hee bide kınam için kırmızı bi abiye almıştım uzun kollu istedim kısa kollu cepken yapmışlar bide eteğinin boyunu kısaltmadan teslim etmişler dün tekrar iş çıkışı oraya koşturdum :)) neyse Allah başka aksilikler yaşatmasın 10 gün kaldı daha davetiyelerimi dağıtamadık fırsat bulupda. Bu işler çalışıyoken çok zor oluyo jnazcım Allah kolaylık ve mutluluklar versin sana banada tabii :))

canım benimyaa sende benim gibisin demekki yalnız değilmişim :KK43: bizimde baya aksilikler beyaz eşyalarımızı da bir sene önce almıştık ve taksitlerini bitirmiştik ama aldığımız adam iflas etti ve bizim eşyalarımızda kaldı öyle ariston almışken indesit e razı olmak zorunda kaldık ama bugünlerimizede çok şükür ...
inşallah herşey yetişir ve güzel güzel bitiririz bu telaşemizide :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız
bugün doktordaydım bende faranjit olmuşum:KK43: sesimde kısıldı inşallah düğüne kadar geçer
dirimcim bende 18 i gibi bekliyodum reglimi tamda düğün günüm o yüzden salı günü geciktiriciye başladım ama ilk gün hafif lekelenme oldu ve korktum açıkçası yoksa stresten erkenmi olacağım diye ama hapa devam ediyorum hala bakalım inşallah geciktirir haftaya da pazartesi bırakmayı düşünüyorum

canım geciktirici sende şişkinlik yaptı mı?Gelinliğe sığmama gibi bir problem olmaz inşallah

canım geciktirici sende şişkinlik yaptı mı?Gelinliğe sığmama gibi bir problem olmaz inşallah

tatlım daha ikinci günümdeyim ama öyle aman aman bi şişkinliğim olmadı çok şükür inşallah dediğin şeyde gerçekleşmez tabii:)

X