- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi EU3
Canım aldıklarını güle kullanırsın.gelinliğe baktım.tam olara knet görünmüyor.ama kendi fikrim üst kısmı güzel ama alt kısmı sanki çok kabarık.kat kat olan modeller biraz dolgun gösteriyor.yandan gülle toplu katlı olan modeller daha sıcak geliyor bana.umarım kızmazsın.tabi daha fikir aşamasında olduğun için söyledim fikrimi.öpüyorum.
PamukSekeR canım ben gitmiyorum eşim geliyo terslik ya....bi de cidden beklerim,kendini başka bi şehirde yalnız hissetme....jnaz hayatım bugün bende bi çok gelinlik denedim,54 kilo olmama ragmen keşfettigim bişey var,üst tarafı drapeli modeller daha güzel duruyo ve ince gösteriyo.....bence ilk foto daki hoş....
jnazcım haklı olduğunu 2. fotoyu açınca gördüm eksinlikle birinci senle bütünleşmiş dediğin gibi önemli olan üzerinde durmasıymış şekercim.. incesin ince dert etme sende sorup durma sorman gereken bi kişi var sadece oda zaten şu anda seni güzeller güzeli çısçıtır görüyodur :)
ozicelcius cum akrıştı şimdi sen evlendikten sonra anklaradamı oturucan şimdi istanbuldamısın :) ay kafam bulanmış :) canım benim teşkür ederim söylemen bile yeterliydi a.s. çok aşırı yedim her an ölebilirimbu gidişle bana gelinlik filan denettirmeyecek gelinlikçiler laelaelaelaelae patlatırsın gelinliğimizi diycekler :mymeka: