jnazcım ,nşallah bugün indirebilirsin flash get den filan indirmiycen rapidde zaten hepsini indirmessen açılmıyo part 1 part 2 yani.. abine söyle almasın bidaha laptopunu ben zayıflıycam ince belli gelin olcam de :dance: bende bugün snein gri simli incili havlu kenarına başladım yani yeni başladım :) ütülerimi yaptık bugün danteller yazmalar işlemeler ne zormuş öyle yıkayıp ütüledik işte yavaş yavaş aradan çıksın listemide yaptım mutfak için
pamukşeker ve ecevvv ikinizide öpüyorum kızlarr Şeniz
pamukşekercimm abimler çağırdı çaya onlara iniyorum şimdi gelince tekrar denerim yüklemeyi canımcım
merhaba kızlarrr
yeni bir gün daha başladı ve bugün güzel haberlerim var size sanırım en sonunda ev sorunum halloluyo:lepi: nişanlım dün bir kaç yere bakmış hatta biri çok içine sinmiş ablasınıda götürmüş oda kaçırmayın demiş banada anlattı sıfır daire ama 3 odası varmış mutfağıda büyükmüş ve kalorifer tesisatıda varmış peteklerini vs biz yaptırırsak kiradan düşerim demiş ev sahibi önümüzdeki hafta içi bende gideceğim bakmaya kısmetse de tutacağız artık o gün perde siparişimi verir halılarımıda seçerim içim öyle rahatladıki tabi 4 odalı olsa daha iyi olurdu ama kısmet bakalım belki o güne kadar bir iki tane daha ev buluruz . biliyosunuz ben sakarya nın ilçesine gelin gideceğim ve orada doğalgaz yok kaloriferli ev bulmakta kolay değil o yüzden sıkıntı yapıyodum inşallah o sıkıntımda hallolacak :Saruboceq:
işte böyleee siz neler yapıyosunuz nasılsınız bugün :1hug:
canım ya çoks evindim senin adına gözün aydın hadi bakalım inşallah hayırlısıyla o güne kadfar 4 odalı bi evde çıkar çıkmassada artık idare edersiniz :) bend e4 oda istiyorum çalışma odası olsun birisi diye.. hem uzak olunca gelip giden olacaktır daha rahat olur. hayırlısı inşallah..
benimde kafam karışık nişanlım küçük mutfak eşyalarınıda burdan birlikte alalım diyor buraya gelince 1 hafta kalırsın hepsini hallederiz diyor kararsız kaldım açıkçası. erkeklerle beraber bişey almak zordur bzi inceleriz onlar sıkılırlar bakalım artık ne kadar sinir krizi geçiricem..
canım ya çoks evindim senin adına gözün aydın hadi bakalım inşallah hayırlısıyla o güne kadfar 4 odalı bi evde çıkar çıkmassada artık idare edersiniz :) bend e4 oda istiyorum çalışma odası olsun birisi diye.. hem uzak olunca gelip giden olacaktır daha rahat olur. hayırlısı inşallah..
benimde kafam karışık nişanlım küçük mutfak eşyalarınıda burdan birlikte alalım diyor buraya gelince 1 hafta kalırsın hepsini hallederiz diyor kararsız kaldım açıkçası. erkeklerle beraber bişey almak zordur bzi inceleriz onlar sıkılırlar bakalım artık ne kadar sinir krizi geçiricem..
cnm yerimseniben işte gelinligimm bu arada üstündeki çiçiekeler degişicek 1 ekimde tekrar koyarım resminii
,
jnaz hayırlısı olsun cnm herşey eve baglı eşyalar halılar inş seninde içine siner tutarsınız a.s.
bende pazartesi saglik raporu alcam korkuyorum ama bakalım bıaran once bitsin :teselli:
benim hazırlıklardan bahsedeyim azıcıkda kızlar
beyaz eşya bitti sayılrı ocak ve fırınıda arçelikten aldım taksitleri devam ediyor.
çoçuk odası için 2 adet baza aldım
benim gardorabımda var bilğisayar masam var onlarıda koyacam inş.
çoçuk odasıda tamam olur.
inş. bir sorun çıkmazsa ayın 20 sinden sonrada düğün salonunu kiralayacaz
kesin tarihte belli olacak ozaman inş.