- 29 Nisan 2007
- 1.971
- 10
-
- Konu Sahibi EU3
ya bizim evlilik takvimlerimiz neden görünmüyo?yoksa benim pc de mi bi sorun var....bugün bi garip zaten...
canım benimmm çok güzel bi gelinlik sana da çok yakışır eminimm
kızlarr ben şimdi çıkıyorum abimlerde aldıklarım anneme göstericem :)
gelirim yine
pamuğumm nişanımda kırık beyaz almıştım ayakkabımı bitanem düğünde de giyerim diye haklısın topuğu çok fazla ama o kadar rahatki bütün gün üstündeydim banamısın demediyazdım yazdım akblo çıkmış yazdıklarım uçtu sinir oldum yaa
neyse
jnazcım canım benim 10 cm topuk çok değilmi hiih kıyamam yorulursun ya aman okadar topuklu giyme rahatına bak bence biraz.. ben giyemem öyle boy çok fazla değil bendede 1 68 filanım ama aşkımın yanıdna cüce gibi kalıyorumama sorun bende değil onda okadar uzun ve zayıf olunurmuu ..sizin fazla boy farkınız yok gibiydi tam idealdi canım kesin sne yine topukluları giymişsindir :) nişan fotosunda görmüştüm ayrıca belirtiyim.. vel ahsılı vel kelam şekercim sanırım biz evlendikten sonra senle diyet forumlarında bol bol karşılaşıcaz ikimziind ekilo almaya müsait yapısı ufff kötü fena
:1hug:
kızlar ekım 5 de dugun olsun ıstıoz sızce hava nasıl olur acık bır yer var altınparkda acık hava soguk olur dıye kararsız kaldık
canim nasil olur hava bilemiyorum 18 ekim bizimde altinparki istemiştik ama havaya güvenemedik vazgeçtik nekadar istediler fiyat ekimde