E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
istanbul gibi bir sehirde oturuyoruz ama hic güzel mobilya bulamadık simdilik sadece koltuk takımını aldık belirli markalar var onlarda standart bi model cıkarıyolar kac sene aynı model sürüyo yaptırmakta zor napcazzz
bende varım 25 ekım ALLAHIN izniyleyerimseniben
sende hoşgeldin aramızaa :1hug:
bu hafta sonu fatihe gittim gelinlik bakmaya gelinlikçiler carsısında aglıcaktım hep eski modeller vardı kimse ilgilenmedi gelinlikçiler katolog veriyorlar begen üç kere provaya gel gelinliğini giy hiç öyle sey olurmu öyle düğüne yakın cok arkadasım üzüldü hüsrana ugradı bi de fiyatlar 1600-2000 arası sizz kaca aldınız gelinlliğinizi kızlar
bu hafta sonu fatihe gittim gelinlik bakmaya gelinlikçiler carsısında aglıcaktım hep eski modeller vardı kimse ilgilenmedi gelinlikçiler katolog veriyorlar begen üç kere provaya gel gelinliğini giy hiç öyle sey olurmu öyle düğüne yakın cok arkadasım üzüldü hüsrana ugradı bi de fiyatlar 1600-2000 arası sizz kaca aldınız gelinlliğinizi kızlar
celik tencere takımını korkmazdan aldım ama teflon için set mi alsam tek tek mi alsam karar veremedim bi de hangi marka alayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?