dugun tarıhım bellı oldu kızlar artık
10/05/2008:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
keçiörende bi yer tuttuk anilar bende altinpark olsun istemiştim ama malum yaz gelini olamiycaz hayirlisi olsun artik tercih senin tatlim3galıba cnm sız nereyı tutacaksınız pekı sımdı bız arıyoruz baska yer olabılır yardımcı olurmusun
keçiörende bi yer tuttuk anilar bende altinpark olsun istemiştim ama malum yaz gelini olamiycaz hayirlisi olsun artik tercih senin tatlim
ela canım cok sagol....bu arada anıları biliyorum gercekten hoş bi yer....benimkide gölbaşında olacak,pembe köşk te cok şirin bi yer.....
jnaz canım hayırlı olsun güzelim inş düğününde de çok mutlu olursun tatlım evin konusunda da çok sevindim
en azından artık kafanda şunu şuraya yerleştiririm bunu buraya koyarım diye planlarsın öyle alırsın eksiklerini
ha bi de kızlar aşkım gelinligimi begenmedi ya....sanırım degişiklik yapıcam.....
canım benimmm çok sağoll kaydirigubbakcemile5Günaydın kızlar.jnaz bence ilk gelinliğin daha güzelmiş.diğeri tam oturmuş.inşallah güle güle giyersin.dün yorum yaptığım içinde kızdım kendime sonra.keşke yapmasaydım diye.yanlış anlaşılmak istemem.neyse.kendinize iyi bakın.:a015:
hayırlı olsun tatlımma.s.dugun tarıhım bellı oldu kızlar artık
10/05/2008:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
jnazcim ilk giydiğin gelinlik çok güzel tatlim sanada çok yakişmiş
çok sağol tatlımm Şeniz
en çok sıkıntı yaptığım ev konusuydu onuda atlattık çok şükür şimdide dediğin gibi neyi nereye koyacağımız kaldı dünden beri planlar yapıyoruz aşkımla:asigim:
ama biz daha da büyük hatayı eşyaların siparişini önceden vermekle yaptık tatlımya Allahtan yemek takımının gümüşlüğünü yaptırmamıştım . birde köşe takımıma ek olarak tekli koltuk siparişi vermiştik onunla salon takımızdakinin birini iptal ettik şimdilik evi yerleştirdikten sonra yer kalırsa eklettireceğiz tekrar
ay benim evim belli olduğu için daha düğüne çok olmasına rağmen şimdiden şöyle koyarız böyle yerleştiririz diye düşünüyorum gamyoncuiremsu
gerçekten eve göre eşya değişiyor neyse canım en azından iptal edebilmişsin şimdi hangi odaya ne yerleşir daha kolay karar verirsin :1hug::1hug:
ev yerleşince de fotoları ekle tamam mı canım:1hug:
kızlarrrr ben geldimmmm
dün sabah erkenden yola çıktım sakaryadaydım evimizi tuttukk:sm_cool: ay sanki üzerimden bi yük kalktı
geçeyim ayrıntılara evimiz 110 mt üç odası var birazcık küçük ama bize yeter diye düşünüyoruz sadece boyasını ev sahibi yaptıracak bir odası tahta döşeliydi diğer iki odası yapılmamıştı onlar için laminat parkenin rengini beğendim iki odayı ve kartonpiyerleride biz yaptıracağız kiradan düşülecek sonra:) çok fazla işi yok ama ısıtma sorunumuz var onu nasıl halledeceğiz bilmiyorum artık ufo mu alırız klima mı alırız karar vereceğiz
perdeler ve halılar kaldı onlarıda kayınvaldemler alacakmış o yüzden bizi bekleyin dedi bende tamam dedim
akşamda aşkımla birlikte döndük istanbula gelinliği halledelim dedi bugün gelinliğimide satın aldık size daha önce gönderdiğim model kol eklenecek ve yakası kapatılacak ve bedenide ayarlanacak içime o kadar sindiki sürekli vitrinlere bakan ben bugün hiç kafamı kaldırmadım :)
boydan resmini de çektim bi bakın tekrar :içelim:
yorum yapan arkadaşlarımda hepiniz sağolunnn dediklerinizi göz önünde bulunduracağım zaten aklıma takılan şeyler olursada provada düzeltiriz:1hug:
bu arada pretty canımcım neden kötü oldunki yorum yaptın diye inan hiç alınmadım hem alınacak olsam niye göstereyim resmi dimi Şeniz
ela canım cok sagol....bu arada anıları biliyorum gercekten hoş bi yer....benimkide gölbaşında olacak,pembe köşk te cok şirin bi yer.....