- 29 Nisan 2007
- 1.971
- 10
-
- Konu Sahibi EU3
kızlar bende giremedim kaç gündür dogru dürüst ya.....kayınvalidemler döndüler yazlıktan,onlarla görüştük,yaptıklarımız yapacaklarımız tamamlanacakları eksikleri falan konuştuk....buraya pek ugrayamadım....ama hazırlıklarınızı yakinen takip ediyorum...hepiniz güle güle kullanın aldıgınız şeyleri...jnaz bu arada hala bi gelinlik begenemedim ya.....neyse hepinizi öptüm...
oy oyy kıyamam canım ya yavaş yavaş ayrılık çanları çalıyodüşündükçe çok zor geliyo insana ama güzel yönleride çok fazla :) eksik hiç bitmezki.. ebn diyorumki artık evimi eyrleştiriyim sonra bakıyım eksiklerime ordan alıyım bide bisürü şey alıp onları tepeme bindirmeyim.. hem kiracı olucaz sonra o eşyalar bana yük olur .. 2. yemek takımı alıyım diyodum bugün sanki biraz vazgeçtim sadece günlük bi tane yemek takımı daha alsam yeter gibi geldi .. yatak örtüsü bizde baktık bugün ne güzle örtüler var öyle ben tüllü taşlı güllü şeyleri sevdim kırmızı ve eflatun ben burdayım diyo :) cibinliğide va rohh kendimi prenses gibi hissederim :lepi: ama öyle pahalı bişey almıycam ben kullanmıyo kimse sadece annem diyoki olmassa olmazmış ilk günlerde sermek şartmış laf olsunmuş işte..
kavanozlarımın hepsini doldurucaz inşallah :) baharatlıklarıda bakliyatlarıda salça yaprak turşu hepsinden lazım.. aslında bi kaç günde oturup donduruya koymak için bişeyler yapmak lasım. herkez rahat olur sonra diyor. mantı sarma v.s abartıyorum sanırım yemesekte bişey olur :)
kızlar bende giremedim kaç gündür dogru dürüst ya.....kayınvalidemler döndüler yazlıktan,onlarla görüştük,yaptıklarımız yapacaklarımız tamamlanacakları eksikleri falan konuştuk....buraya pek ugrayamadım....ama hazırlıklarınızı yakinen takip ediyorum...hepiniz güle güle kullanın aldıgınız şeyleri...jnaz bu arada hala bi gelinlik begenemedim ya.....neyse hepinizi öptüm...
ha bi de PamuKSekeR sen ankarayamı gelin geliceksin canım....?
canım yaa sincan şehir dışı sayılır gerçi işinizin nerede olduğuna göre değişir ama kendi adıma ben çankaya bölgesinden pek uzaklaşamam sanıyorum
biliyorum canımhiç gitmedim ama .. şimdi zaten çankayada oturuyolar bizde dikmen düşündük ama yeni evler çok pahalıymış o civarda ilerisinide düşünerek bisürü özellik bir arada olsun isteyince zorlaştı işimiz.. yinede kısmet inşallah dikmen civarında hem ucuz hem büyük hemde yeni bi ev denk geliverir :) çok şey istedim sanırım gecenin bu saatinde :1rolleyes: