2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

merhabalar jnazcım :)

bende çarşıya çıktım ne tesadüf şimdide mutfak eşyalarımı indirdim eskiden aldıklarımı onalra bakıyım yenilerini öyle alıyım diye baya bi şeyim varmış şükür.. bend eo kavanozlardan aldım öncedende alıp reçellerimi yapmıştım gül reçeli ve çilekte sitiyoduma ma mevsimi geçmiş heralde :KK43: neys ebide incir yaparım artık ayvayla.. devamınıda aldım yeşil kapaklısı ciciymiş neysem karışık aldım işte reçellerim :)

yatak rtündende inşallah memnun olursun şekerimcim .. erken toplanmaya başlkamışsın sen neyse yavaş yavaş ancak hallolur belkide ..

grnt013dx6.jpg

grnt013dx6.dc16e65fca.jpg

tatlım hepsi bir araya gelince anlaşılıyo ne kadar çok şey aldığımız :)
ne güzel senin kavanozlar dolu bende mi doldursam ne :)
hatta bi ara bezelye mevsimiydi ya annem eve aldı buzluğa atmak için sana da alıp ayırsakmı demişti:)
yatak örtüsüne gelincede sanırım ben bu iki ayda çok karar değiştiririm tatlımyaa insanlar artık götür evine diycekler korkuyorum :KK43:
toplanmaya gelincede tatlım önümüz ramazan ve son 15 günü devremülkte olacağız o yüzden bu ayı iyi değerlendirelim diyorum hemde nerde neyim var eksiğim var mı tekrar gözden geçirmiş oluyoruz birde biz abimlerle aynı apartmanda oturduğumuz için benim eşyalar 3 kata dağılmış durumda onlarıda bir araya getiriyoruz yavaş yavaş:)
kullanmadığım eşyalarımı kaldıralım derken yavaş yavaş düğün moduna da girmiş oluyoruz :KK43:

oy oyy kıyamam canım ya yavaş yavaş ayrılık çanları çalıyo :KK43: düşündükçe çok zor geliyo insana ama güzel yönleride çok fazla :) eksik hiç bitmezki.. ebn diyorumki artık evimi eyrleştiriyim sonra bakıyım eksiklerime ordan alıyım bide bisürü şey alıp onları tepeme bindirmeyim.. hem kiracı olucaz sonra o eşyalar bana yük olur .. 2. yemek takımı alıyım diyodum bugün sanki biraz vazgeçtim sadece günlük bi tane yemek takımı daha alsam yeter gibi geldi .. yatak örtüsü bizde baktık bugün ne güzle örtüler var öyle ben tüllü taşlı güllü şeyleri sevdim kırmızı ve eflatun ben burdayım diyo :) cibinliğide va rohh kendimi prenses gibi hissederim :lepi: ama öyle pahalı bişey almıycam ben kullanmıyo kimse sadece annem diyoki olmassa olmazmış ilk günlerde sermek şartmış laf olsunmuş işte..

kavanozlarımın hepsini doldurucaz inşallah :) baharatlıklarıda bakliyatlarıda salça yaprak turşu hepsinden lazım.. aslında bi kaç günde oturup donduruya koymak için bişeyler yapmak lasım. herkez rahat olur sonra diyor. mantı sarma v.s abartıyorum sanırım yemesekte bişey olur :)

Son düzenleme:
kızlar bende giremedim kaç gündür dogru dürüst ya.....kayınvalidemler döndüler yazlıktan,onlarla görüştük,yaptıklarımız yapacaklarımız tamamlanacakları eksikleri falan konuştuk....buraya pek ugrayamadım....ama hazırlıklarınızı yakinen takip ediyorum...hepiniz güle güle kullanın aldıgınız şeyleri...jnaz bu arada hala bi gelinlik begenemedim ya.....neyse hepinizi öptüm...

kızlar bende giremedim kaç gündür dogru dürüst ya.....kayınvalidemler döndüler yazlıktan,onlarla görüştük,yaptıklarımız yapacaklarımız tamamlanacakları eksikleri falan konuştuk....buraya pek ugrayamadım....ama hazırlıklarınızı yakinen takip ediyorum...hepiniz güle güle kullanın aldıgınız şeyleri...jnaz bu arada hala bi gelinlik begenemedim ya.....neyse hepinizi öptüm...

canım eksikleri konuşmak bile insanı rahatlatıyo plan yapınca daha rahat oluyor içi.. hadi bakalım inşallah ramazana kadar herşeyimizi halleder ramazandada cici cici bekelris :) gelinlik ben daha hiç bakmadım bile zormu demekki beğenmesi :KK43:

spa0238hw0.jpg
oy oyy kıyamam canım ya yavaş yavaş ayrılık çanları çalıyo :KK43: düşündükçe çok zor geliyo insana ama güzel yönleride çok fazla :) eksik hiç bitmezki.. ebn diyorumki artık evimi eyrleştiriyim sonra bakıyım eksiklerime ordan alıyım bide bisürü şey alıp onları tepeme bindirmeyim.. hem kiracı olucaz sonra o eşyalar bana yük olur .. 2. yemek takımı alıyım diyodum bugün sanki biraz vazgeçtim sadece günlük bi tane yemek takımı daha alsam yeter gibi geldi .. yatak örtüsü bizde baktık bugün ne güzle örtüler var öyle ben tüllü taşlı güllü şeyleri sevdim kırmızı ve eflatun ben burdayım diyo :) cibinliğide va rohh kendimi prenses gibi hissederim :lepi: ama öyle pahalı bişey almıycam ben kullanmıyo kimse sadece annem diyoki olmassa olmazmış ilk günlerde sermek şartmış laf olsunmuş işte..

kavanozlarımın hepsini doldurucaz inşallah :) baharatlıklarıda bakliyatlarıda salça yaprak turşu hepsinden lazım.. aslında bi kaç günde oturup donduruya koymak için bişeyler yapmak lasım. herkez rahat olur sonra diyor. mantı sarma v.s abartıyorum sanırım yemesekte bişey olur :)

canımıniçii sorma bende bu aralar iyice durgunlaştım evde mesela bütün aile oturuyoruz bi hüzün çöküyo 2 ay sonra ben burda olmayacağım diye :çok üzgünüm: ama aşkımı düşününce onunla konuşuncada keşke bir an önce olsa diyorum hem ağlarım hem giderim böyle bişey olmalı :eek:
yatak örtüsüne gelincede tatlım dün kardeşimle de konuştum sakın öyle incikli boncuklu alma diyo
katlayıp kaldırırken bile birbirine takılıyomuş ve işkence diyo : ) hatta dün onunda etkisiyle değiştirdim örtümü ama cibinlik duruyo hala ondan vazgeçmem layhayhoy
bide tatlım bende pembe ve tonlarına bayılıyodum ama bu sefer krem rengi aldım çünkü koyu olunca daha bi boğuyomuş gibi geliyo bana bide yatak odamı aldımya ona göre seçtim rengide
kavanozlara gelince sanırım ben boş götürücem yerimseniben ama her geldikçe annemden taşırmışım gibime de gelmiyo değil
aa bak aklıma gelmişken yeni örtünün resminide göstereyim sana burada pek güzel görünmüyo ama çünkü alalade serdim sırf çekmek için :)

Son düzenleme:

evet tatlımm benimde gözüm aradı seni ama hazırlıklarla uğraştığını tahmin etmiştim.
çok sağol ayrıcaŞeniz
gelinliği de beğenirsin tatlımya sıkma canını bende bu hafta çıkıp bakmayı düşünüyorum modaevlerine en azından fikir edinmiş olurum netten bakmakla olmuyo yada katalogdan bakmakla sonuçta önemli olan üzerimizde nasıl duracağı o yüzden içime sinen bi model olursa hazır almayı düşünüyorum

güle güle kullan yeni örtünü jnazcım ..

ben bugün aşkısımla alışverişe çıktığımnız zamanları hayal ettim ne kadar güzel olur ona yemek pişirdiğimi filan düşündükçe bi agrip hissediyorum kendimi :)

senin elişleri bitti ehralde rahatsın ohh mis benim daha elişi yapmam lazım bide şu callanetics için oturup duruyorum pc ye bendede eror vermeye başladı sinir oldum.. bid eacayip iştahım açıldı kilo almaya başladım nedendir anlamadım yedikçe yiyesim geliyor :sm_confused:

canımcımm eskiye oranla daha rahatım orası ayrı mesela elimde bi yazma var 3 gündür yapmamı bekliyo :) ama kendime iş bulmakta üzerime yok geçenlerde dantelleri çıkardığımda boyamalarımda çıktı ortaya unutmuştum ben onları baya oldu yapalı çünkü:) neysee bi tane oturma odasına takım boyamışım ama çok şeker ve tam benim köşe takımıma uygun renklerde bende diyorumki oturma odası için bi daha boncuklu takımlardan almayayım el emeğim nasılsa onu sereyim ama çevresine oya gitmem lazım onun içinde hani yeni çıkan çiçek şeklinde boncuklar varya onlardan oya yapayım çok şirin bişey olucakmış gibime geliyo inşallah yazmayı bitirirsem ona başlıycam çokta uzun sürmez
callanetics ede dün gece başladım güzelim ilk hareketler neyse de sondakiler baya zorluyo canımya ama bu gecede yapıcam :) ölçülerimide aldım eğer düzenli yaparsam haftaya söylerim farkı yerimseniben
iştah sorunuda bende de var canımyaa ama yemek değil sürekli abur cubur istiyo canım bide bu aralar nescafeye sardım iyice günde bir fincan içiyorum malesef ve sadede değil :KK43:
bide ne yapıcam biliyomusun yarın çarşıya çıkacağım eksikler için gelinlikçilerede uğrayacağım eğer gelinlik denersemde belki kendime sinir olur dikkat etmeye başlarım ne dersin:kahve:

gelinlik denemek süper ama ben o zaman daha çom züülür yerim gibi benim için işe yaramaz :KK43: hızla şişiyorum sanki otomatiğe bağlandım pompayla şişiriyo biri aynen bende abur cubur istiyorum felaket şekilde :KK43:

cici olucak gibi görünüyo oda takımın o boncuklarda cici duruyo örülünce bende aldım ama hiç örmedim onlara başlarım bu hafta model bulursam inşallah. senin o gri simli havlu kenarı ne zormuş hala bitiremedim gerçi pek elime almadım ondandır :1closedeyes:
bende callenictisi bi kaç gün yaptım sorna bıraktım ama yarın tam başlıycam o tam cd yi indiriyimde o en detaylı olanıymış 10 in 10.. firefoxta indir dedi aşkım flash got daha hızlı kesintisiz indiriyomuş bakalım deneyim bi.

benim sonuçlar şimdiden arttı ölççülmeye tartılamya korkuyorum ama yarın inşallah süper başlarım Allahım utandırma noolur :sm_confused:

büyük ihtimal sen yarın yine ciciler alırsın şekercim çarşıdan eli boş geleceğini hiç sanmıyorum hadi bakalım iyi alışverişler bende salı çıkıcam inşallah :teytey: gerçi artık mutfak eşyası eksiklerimin heps,ni ankaradan alıcam kolile getir götür derdi olamsın elimdekiler bisürü oldu kamyon alzım diye dalga geçiyo bizim gelin :dilcikar:

jnaz ve PamukSekeR kızlar iyi geceler....PamuKSekeR CANIM STRESTEN KİLO ALIYOSUNDUR TAKMA VERİRSİN RAMAZANDA.....JNAZ TATLIM BENDE YARIN KAYINVALİDEMİN Bİ OKUL ARKADASININ MODAEVİ VARMIŞ ORAYA Bİ GİDİCEM,SANIRIM BU GELİNLİK İŞİNİ ÇÖZÜCEM....

ha bi de PamuKSekeR sen ankarayamı gelin geliceksin canım....?

evet canım inşallah kısmet olursa ankaraya gelicem :) dikmen düşünüyoduk bakalım olmassa sincanda olabilir sincanda daha yeni evler varmış..

stresten kilo alıyorumda bu seferde kilo aldıkçada daha çok strese giriyorum çözümünü bi bulsam fisfisfis

canım yaa sincan şehir dışı sayılır gerçi işinizin nerede olduğuna göre değişir ama kendi adıma ben çankaya bölgesinden pek uzaklaşamam sanıyorum

canım yaa sincan şehir dışı sayılır gerçi işinizin nerede olduğuna göre değişir ama kendi adıma ben çankaya bölgesinden pek uzaklaşamam sanıyorum

biliyorum canım :KK43: hiç gitmedim ama .. şimdi zaten çankayada oturuyolar bizde dikmen düşündük ama yeni evler çok pahalıymış o civarda ilerisinide düşünerek bisürü özellik bir arada olsun isteyince zorlaştı işimiz.. yinede kısmet inşallah dikmen civarında hem ucuz hem büyük hemde yeni bi ev denk geliverir :) çok şey istedim sanırım gecenin bu saatinde :1rolleyes:

sincan şehir dışı hakikaten canım ya...dikmen tarafı olursa senin için daha iyi olur derim....bizde yenimahalledeyiz....daha öncede belirtmiştim ben nikahım kıyıldıktan sonra yasayacagım yeri ve medeni durumumu degiştirmiştim,aslında ankaradayım....gelirsen beklerim:)

kizlar oyle çok sohbetiniz oluyor ki takip edemiyorum vallahi...:-D
bizim durumlar, bu cumartesi salon için mobilya bakmaya gidecegiz, pazar gunude mutfagimizin boyasi kalmisti onu yapacagiz...
annem daha henuz gelmedi tr den, gelince temizlik yapilacak, sonrada sanirim yavas yavas yerlestirecegiz evimizi...
heyecan dorukta kizlar :-)))
herkese kolay gelsin
optum

biliyorum canım :KK43: hiç gitmedim ama .. şimdi zaten çankayada oturuyolar bizde dikmen düşündük ama yeni evler çok pahalıymış o civarda ilerisinide düşünerek bisürü özellik bir arada olsun isteyince zorlaştı işimiz.. yinede kısmet inşallah dikmen civarında hem ucuz hem büyük hemde yeni bi ev denk geliverir :) çok şey istedim sanırım gecenin bu saatinde :1rolleyes:

canım bence hemen çocuk düşünmüyorsanız 1-2 sene 2 oda bir salon yeni bir eve yerleşin derim hem temizliği sorun olmaz hem kirası daha uygun olur abimler öyle yapmışlardı ev yeni değildi ama yeri çok güzeldi cadde üzerinde dikmende ve kirası uygundu borçlar bitip kendilerini toplayana kadar orda oturdular yengem hamile olunca neredeyse 2 katı bir eve taşındılar şimdi kendi evleri var çok şükür

mrb arkadaşlar bende yeni gelişmeler yok
niye 2 tane baza aldın diye sormuşunuz
bizde yatak yapılır arkadaşlar bend eyatak yerine 2 tane baza aldık.
çoçuk odasıda var evin birde onu doldursun diye düşündüm.

bende evlenince hemen çoçuk düşünmüyorum en az 1 yıl
ilaçta kullanmak istemiyorum bilmiyorum
bakalım nasıl olacak.

ozicelciuscum ben gelicem ankaraya sen gidicen demekki :KK43: hayırlısı artıkın bakalım kısmet.. teşekkür ederim canımcım yenimahalleye hiç gelemdim nerde desen bilmemde benime n iyi bildiğim ankarada keçiören, arkadaşıma geliyodum gölbaşı biraz, beşevler hep sınava girdim ordada ezberledim simit dünaysının my specialinide çok özledim ayrıca.. teşekkürler şekercimmm

yaralım oy kıyamam yerleştirirsiniz telaşe etme yavaş yavaş daha vakit var nası olsa a.s.

my sakuracım aslıdna haklısında bizim ailelerimiz şehir dışında olacağı için yatılı gelir msiafirler hep o zmaanda yer sorunu olur o yüzden öyle düşündüktü.. ama hayırlısı artık canımcım..

çakırgözlümcüm kısmet allah verirse büyür gider :)

jnazcım eksin çarşıyı toplayıp gelcek yine neler alcak merakla bekliyorum :teytey:

X