2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

yazdım yazdım akblo çıkmış yazdıklarım uçtu sinir oldum yaa :KK43:

neyse

jnazcım canım benim 10 cm topuk çok değilmi hiih kıyamam yorulursun ya aman okadar topuklu giyme rahatına bak bence biraz.. ben giyemem öyle boy çok fazla değil bendede 1 68 filanım ama aşkımın yanıdna cüce gibi kalıyorum :KK43: ama sorun bende değil onda okadar uzun ve zayıf olunurmuu ..sizin fazla boy farkınız yok gibiydi tam idealdi canım kesin sne yine topukluları giymişsindir :) nişan fotosunda görmüştüm ayrıca belirtiyim.. vel ahsılı vel kelam şekercim sanırım biz evlendikten sonra senle diyet forumlarında bol bol karşılaşıcaz ikimziind ekilo almaya müsait yapısı ufff kötü fena :KK43:

ozicelcius cum şimdi anladım sonunda dimi :) sevindim diycem ayıp olacak hayırlısı inşallah senin içinde.. ilk iş aşkıma ankaradan arkadaş buldum demek olucak :jeyyar: bveğendiğin gelinlikte gerçekten çok şık ve sadeymiş çok asil duruyor güzle bi seçim boyda var sanırım sende eee 54 kiloda süper durur :1hug:

canım benimmm çok güzel bi gelinlik sana da çok yakışır eminimm
kızlarr ben şimdi çıkıyorum abimlerde aldıklarım anneme göstericem :)
gelirim yine

canım benimmm çok güzel bi gelinlik sana da çok yakışır eminimm
kızlarr ben şimdi çıkıyorum abimlerde aldıklarım anneme göstericem :)
gelirim yine

tamam şekrimcim bende gidip elişi yapıyım biraz yaa bende bişiler alcam yarın o zmana bende gösterrim herkese canım çektide :) şaka şaka güle güle kullan göstermekte almak kadar zevkli hele bide yorumlar güzelse değme keyfine :)

sagol pamukcum begendigine sevindim umarım sende hoşuna gidicek içine sinen bi gelinlik bulursun hayatım...zaten bu model bi aksilik olmazsa dikilicek,biraz olurmu olmazmı diye şüphelerim var ama inanmaktan başka şansım yok,dikiş olarak falan begendim bi de kayınvalidemin okul arkadasıymış ...artık bekleyip görücez...

yazdım yazdım akblo çıkmış yazdıklarım uçtu sinir oldum yaa :KK43:

neyse

jnazcım canım benim 10 cm topuk çok değilmi hiih kıyamam yorulursun ya aman okadar topuklu giyme rahatına bak bence biraz.. ben giyemem öyle boy çok fazla değil bendede 1 68 filanım ama aşkımın yanıdna cüce gibi kalıyorum :KK43: ama sorun bende değil onda okadar uzun ve zayıf olunurmuu ..sizin fazla boy farkınız yok gibiydi tam idealdi canım kesin sne yine topukluları giymişsindir :) nişan fotosunda görmüştüm ayrıca belirtiyim.. vel ahsılı vel kelam şekercim sanırım biz evlendikten sonra senle diyet forumlarında bol bol karşılaşıcaz ikimziind ekilo almaya müsait yapısı ufff kötü fena :KK43:

:1hug:
pamuğumm nişanımda kırık beyaz almıştım ayakkabımı bitanem düğünde de giyerim diye haklısın topuğu çok fazla ama o kadar rahatki bütün gün üstündeydim banamısın demedi
vee boy farkımız baya var bitanem benim boyum 1.55 aşkımınki 1.78 ve üstelik neredeyse aynı kilodayız :)

zaten bundan önce diyet topiğindeydim bitanemm yabancısı değilim :) artık evlendikten sonrakini halimi düşünemiyorum
hadi ben gittim güzellerimm ve bu arada yarın sakarya ya gitme ihtimalim doğdu kızlar nişanlım aradı ev bakmış yine ama bu evin baya tadilata ihtiyacı var yerler mutfak dolapları boya badana vs ama çok içime sindi diyo bir an önce karar verelim ve yaptıralım diyo onuda bi sorayım anneme
hadi bu sefer gittimm Şeniz

ozicelciuscum olur olur dikilincede özenerek dikilirse olur neden olmasınki belkide daha güzel bile olur zevkine göre değişir filan.. ben bi kaç haftada az kilo veriyim öyle deniyim dedim ama kendimi şartlandırdıkça veremiyorum iştahım açılıyo.. bide tatlımcım sen bana yemek takımımı kahvaltı takımı böyle ufak mutfak eşyalarımı ankarada nerden alacabileceğimi söylersin dimi hem hesaplı olucak hemde güzel :) bide sen mobilyalarını aldınmı eşkercim söylemişsende kaçırmış olabilirim e malum heyecan stres :)

jnazcım hıms inşallah almayız kilo ölçlü davranırız bide sürekli evi pırıl pırıl yapıcaz diye koşturruz derken ince kalırız inşallah :) yaparız kocişlere yemekleri onlara yedirriz kilo aldırrız kendimiz almayız nası fikir ama şakkıdı ev içine sinmişse bakarsın sende daha vakit var nası olsa tadilat için parada varsda sorun olmaz heralde hayırlısı inşalalh canımcım a.s. güzel haberlerle bekliyoruz şekercim :teselli:

valla pamugum benim herşeyim tamam....annem sagolsun...hepsiyle ilgilendi(zevkimide bildiginden),mobilyalarımı enneden,lazzoniden,beyaz eşyamıda siemensten aldım....ama daha öncede söylemiştim bizim en büyük avantajımız evimizin kendimize ait olması....hayatım kızılayda bi kaç yer biliyorum,bide ulusta var...sen ne zaman istersen oraları tarif ederim....

canımcım çok teşekkür ederim gideceğim zaman öğrenirim inşallah :) güle güle kullan herşeyinide eminim çok cici olmuştur.. a.s. kiloya gelince zaten küstüm ona ben :dilcikar:

ozicelcius canım ya ben de yemek takımı alcam uygun neresi var ankarada ben hiç bilmiyorum yaaa:sm_confused:

Günaydın kızlar.jnaz bence ilk gelinliğin daha güzelmiş.diğeri tam oturmuş.inşallah güle güle giyersin.dün yorum yaptığım içinde kızdım kendime sonra.keşke yapmasaydım diye.yanlış anlaşılmak istemem.neyse.kendinize iyi bakın.:a015:

Sevgili ozicelcius gelinliğin çok hoş.Dikilincede tam istediğin gibi olacaktır merak etme olumlu düşün ltf.Bu arada zevklerimiz o kadar çok benziyor ki ikizmiyiz neyiz? : ))))))) Ah ahh lazzoni vede enne demişsin birde evinin resimlerini merakla bekliyorum cnm.Sevgiler...

Sevgili jnaz seçim yapacağın gelinlikler bunlar ise birinci daha iyi görünüyor.Alt kısmındaki katları azalttırabilirsen daha zarif görünürsün cnm.

kızlar ekım 5 de dugun olsun ıstıoz sızce hava nasıl olur acık bır yer var altınparkda acık hava soguk olur dıye kararsız kaldık

my_sakura canım annem(kardesimin yanında) dönsün,ondan tam adreslerini ögrenir veririm sana olmazsa birliktede gideriz bitanem....mısraaa cım yerleştirir yerleştirmez evimin resimlerini koyucam,bende sabırsızlanıyorum.....şu anda mutfak dolaplarını bekliyoruz.....tarz olarakta zaten enne,natuzzi, lazzoni,fuga ve casa yakınlar,iddialı ve şık modelleri var,ama oturma odası için küçük ve kullanışlı modelleri yok :KK43: oturma odasına yataştan falan bakıcam....

kızlar ekım 5 de dugun olsun ıstıoz sızce hava nasıl olur acık bır yer var altınparkda acık hava soguk olur dıye kararsız kaldık

canim nasil olur hava bilemiyorum 18 ekim bizimde altinparki istemiştik ama havaya güvenemedik vazgeçtik nekadar istediler fiyat ekimde

canim nasil olur hava bilemiyorum 18 ekim bizimde altinparki istemiştik ama havaya güvenemedik vazgeçtik nekadar istediler fiyat ekimde

3galıba cnm sız nereyı tutacaksınız pekı sımdı bız arıyoruz baska yer olabılır yardımcı olurmusun

Son düzenleme:
dugun tarıhım bellı oldu kızlar artık

10/05/2008:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

mız mız tebrikler hayatım.....sanırım senin istedigin tarih oldu....hayırlısı olsun....

X