- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi EU3
kuzum bende aynı durumdayım ama bellı etmemeye calısıorum anneme ben uzaga gıdıorum cok zoruma gıdıor oncelerı böle degıldım sımdı dokunsalar aglıycak gıbıyım annem bensız ne yapar dıe dusunerek kafayı yıcem :çok üzgünüm:
pamukşekercim sağol tatlımm aslında benim mutfağımda banyomda belli değil biliyosun ama dayanamadım aldım çünkü daha evin ne zaman tutulacağı belli değil ve son ana bırakmak istemiyorum hiçbişeyi ondan
hem sen niye stres yapıyosun bakimm herşey hallolur zamanla merak etme sen:teselli:
bide tatlım madem düğüne az kalmış niye iki kere uğraşıyosunki bohçayla bana sorarsan şimdi yapma düğünde yaparsın baya uğraştırıyo çünkü bakma sen benim yaptığıma malum yaklaşık 10 aydır nişanlıyım :roflol:
ya tatlımm bide bende kilo almaya başladım son bir aydır vermek için o kadar uğraştım hoş topu topu 4 kilo anca vermiştim ama alıyorum yine canımyaa
aman dur şekercim ağzını hayır aç dua niyetine geçer kavga filan etmeyelim onu hiç kaldıramayız .. bide onun stresi varsın kilolu olacaksak olalım biz boşver balık et güzeldir jeyyar aslında koşu bandının faydası olurmu bilmiyorum ama sanırım pek olmaz gibi ben bi cd buldum internette callenetics diye ona başlıycam biraz önce bizim gelinle yapmaya çalıştık ama yarıda pes ettik zor geldi.. güya yapan kızlar 16 günde 7 cm incelmişler belden göbüşte gitmiş bayağı güzel hareketler var içinde hemde rahatlıyo insan yaparken tabi dayanabilirse :1closedeyes: dur bakıyım bidaha deneyim yapabilecekmiyim sende bak istersen indirilecek yerlerin linklerini verebilirim şekercim :dance: yapan herkes inceldi çünkü.. denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.. :teselli:
kızlar hepinize mutlu bir yuva diliyorum.Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın hepinizi..ben evlendikten sonra anladım ne kıymetli bir dua olduğunu...
aranızda nikah şekeri isteyen olursa ben nikah şekeri yapıyorum.kendi çapımda uğraşıyorum işte biraz..
size de haber vereyim istedim..
hoşcakalın...
baya uzak kaldım konudan koşturmaktan fisfisfis bende büyük eşyalar beyaz eşya bitti perdelerı begendık:teytey: dugun mekanını seçtık,gelınlık 1 ekım son prova mutfak eşyalarının çogunu aldık yazlıktayım gece pazarı var burda magzada cok pahalı urunlerı yarı fıyatına alıyorum her gıttımıgızde bişi alıyoruz yer bi baktım yer kalmamış şimdi :bbo:makyaj konusuda hallettım saç kaldı nerde yaptırsam de arastııyorum bakırköyde bıldıgınız bır yer varsa paylaşirsanız sevınırım.herkeze kolay gelsinbu arada eksikleri liste yapmak çok iyi oluyor a.s.
ne uzun yazdımm:roflol:
merhabalar güzelim
hiç çok yazmamışsınki bikeree biz zevkle okuyoruz :)
ne güzle ehrşeyi halletmişsin hiç bişey kalmamış geriye rahat olursun artık. bende gece başladım lsite yapmaya çokta zevkli oluyomuş :) oklava yazdım aşkım diyoki sağlamından al :)
sanada kolay gelsin canımcım o pazardan burdada olsaydı ama yokkiii :a015:
Kizlar....çok uzgunum yaa, asiri derecede kilo aldim bende...
anlamiyorum ya anlamiyorum millet evleniyorum diye kilo verir manken olup çikarlar ben ise aksine asiri derecede kilo aldim vede veremiyorum !!!!!!!
napicam ben ? ya napicam ? nisandan beri 7 kilo aldim !!! olacak sey degil....:-(((
canım benimm diye diye gittim en sonunda :) özellikle sordum çoğu yer pazar günü kapalı tek tük açıyoruz diyen vardı
şimdi gelelim fiyatla ilgili paylaşımlara ;
canımcım kütahya porselen 84 parça yemek takımımı 295 ytl ye , kahvaltı takımımı 115 ytl ye, fakir'in yeni çıkan şarzlı el süpürgesini 90 ytl ye, çok çok beğenerek aldığım tam takım porselen baharat setimi içinde sabunluğu ve kaşıklığıda vardı 40 ytl ye, arzumun rondo ve blendrını ayrı ayrı aldım 90 ytl ye, porselen çaydanlığımı 20 ytl ye, çamaşır kurutmalığımı 30 ytl ye, pembe deri çamaşır sepetimi 35 ytl ye, ütü masasını 30 ytl ye, yuvarlak, çiçek şeklinde, boton kek ve turta kalıbımın 4 ünü 40 ytl ye, baya büyük olan çelik mevlit tenceremi 35 ytl ye, 43 parça gondol takımımı 200 ytl ye, 3 lü cezve takımımı 28 ytl ye, porselen pasta takımı setimi ki içinde 3 değişik şekilde salata tabağı,bir tane derin yuvarlak salata tabağı, 2 katlı kurabiye tabağı, boton ve yuvarlak fanuslu pasta tabağımı , 4 lü kapaklı günlük kahvaltı tabağımı toplam 86 ytl ye, büyük boy teflon tava 10 ytl ye, hani 4 lü kahvaltı takımları varya porselen küçük dönüyo kendi çevresinde onu 15 ytl ye, banyo setimi 15 tl ye, onun haricinde yine , çelik bulaşık sepetimi 25 ytl ye aldım birde yine ufak tefek mutfak gereçleride var tatlım merdaneydi, yağdanlıklar, tuzluklar vs onlarda 30 ytl tuttu
Kizlar....çok uzgunum yaa, asiri derecede kilo aldim bende...
anlamiyorum ya anlamiyorum millet evleniyorum diye kilo verir manken olup çikarlar ben ise aksine asiri derecede kilo aldim vede veremiyorum !!!!!!!
napicam ben ? ya napicam ? nisandan beri 7 kilo aldim !!! olacak sey degil....:-(((
baya uzak kaldım konudan koşturmaktan fisfisfis bende büyük eşyalar beyaz eşya bitti perdelerı begendık:teytey: dugun mekanını seçtık,gelınlık 1 ekım son prova mutfak eşyalarının çogunu aldık yazlıktayım gece pazarı var burda magzada cok pahalı urunlerı yarı fıyatına alıyorum her gıttımıgızde bişi alıyoruz yer bi baktım yer kalmamış şimdi :bbo:makyaj konusuda hallettım saç kaldı nerde yaptırsam de arastııyorum bakırköyde bıldıgınız bır yer varsa paylaşirsanız sevınırım.herkeze kolay gelsinbu arada eksikleri liste yapmak çok iyi oluyor a.s.
ne uzun yazdımm:roflol: