2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

canım benimyaa kıyamam sana :teselli:

yine geldim yine stres yaptım of offf

jnazcım ne güzel yapmışsın hadi gözün aydın darısı başımıza bende ankaradan alırım diye bekliyodum ama artık beklemiycem haftaya almaya başlıycam orda mobilya filan derken işler karışır en iyisi yavaş yavaş alıyım bari..

ya bende sadece ben öyleyim sanıyodum anlam veremiyodum herşeye çabuk kızıyorum çok alıngan oldum bide düşündükçe o günü çok zor geliyor ailem beni bırakıp gelecek sanki yüreğim onlarda kalacakmış gibi nefes alamayacakmışım gibi :çok üzgünüm: sizlerinki yine okadar uzak değilmiş en uzağınız benim şimdilik otobüsle 3.5 saat konya - ankara.. gerçi aynı şehir olamdıktan sonra hepsi aynı sayılır.. ama hayırlısı napalım bizimde kısmetimiz böyleymiş sevdiğimiz insanlarla evleniyoruzya bunada şükür dimi..

evet yaralım ya gerçekten çok detay ve ayrıntı varmış ama o ayrıntılar özel ve güzel kılıyor genelde.. nasıl bişeyse mendilllr bizde hazırlayalım bari jnazcıma sorup.. sende tamamlarsın benden daha iyi durumdasın yine şekerim bende daha evde yok ortada o yüzden zaten bişey yapasım gelmiyoki eve göre şekline göre alırım herşeyi diye.. mutfak eşyalarını filanda dolapların rengine göre filan seçerim diye alasım gelmiyo.. dert etme tamamlanır gider tatlım yeterki sağlık olsun.. bide kşlo kaybediyorum demişsinya ah ahh nerde ondan bende istiyom ama stresten iştahım açılıyo

bide ben daha nişan bohçasını hazırlamadım oda kafama takılıyo.. aceleye geldi söz nişan bir arada oldu araya kaynadı bi kaç hafta içinde hazırlayalım diyorum anneme neler koyucam kimlere koyucam bilmiyorumda.. bide şimdi nişan bohçasını hazırladıktan sonra bidahamı bohça hazırlıycaz nası olucak bilmiyorumki hiç..

pretty cim oy oyy kıyamam ama okadar stres yapma canım ya bak ben evdeyim işten ayrıldım ama bi faydasınıda görmedim böyle daha kötü .. hem evdesin hem bişey yapamıyosun sanki elin ayağın bağlı gibi. en azından işte oyalanırsın tabi bide para kazanırsın jeyyar sakin olmaya çalışmalıyız bunlarıda atlatıcaz sonra bide bakmışız evimisde eşimizle oturuyoruz kitap okuyoruz :1closedeyes:

çakırgözlümcüm seninkide güzelmiş olsun mutlu olda sevde görücü veya bi başkka usul farketmes :1hug:

ozicelcius cum sağolasın seninde geçmiş kandilin mubarek olsun a.s.

pamukşekercim sağol tatlımm aslında benim mutfağımda banyomda belli değil biliyosun ama dayanamadım aldım çünkü daha evin ne zaman tutulacağı belli değil ve son ana bırakmak istemiyorum hiçbişeyi ondan
hem sen niye stres yapıyosun bakimm herşey hallolur zamanla merak etme sen:teselli:
bide tatlım madem düğüne az kalmış niye iki kere uğraşıyosunki bohçayla bana sorarsan şimdi yapma düğünde yaparsın baya uğraştırıyo çünkü bakma sen benim yaptığıma malum yaklaşık 10 aydır nişanlıyım
:roflol:
ya tatlımm bide bende kilo almaya başladım son bir aydır vermek için o kadar uğraştım hoş topu topu 4 kilo anca vermiştim ama alıyorum yine canımyaa

Son düzenleme:

canım benim ya aslında nasıl osla kirada oturcazya renkler filan okadar sorunh olmas bide herşey birbiriyle uyumlu olursa sorun çıkams heraldede benimki bahane sanırım :) sanki evimizi görmeden içim rahat etmiycek elim dilim tutuldu bekliyorum öylece.. en iyi en çok aldığım şey nevresim takımı hastalık var bende.. sadece ondan alasım var.. 20 takım nevresimim olmuş ama doymadım süslüler hariç. mutfak eşyalarımdanda aslında hisardan tencere, kaşık çatal, kütahya yemek takımı, teflon tencere takımı, halı yıkama makinesi, robot , ütü, çaydanlık 2 takım, uyku seti, fırın, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, halı, borcamlar filan hepsini aldım ama ikinci birer tane daha almak istiyorum .. sanki bir yemek takımı yetmez gibi geliyor uzakta olucağımız için aynı anda onun ailesi benim ailem gelirse yetmezmiş gibi geliyo.. çatal kaşık , kahvaltı seti, yemek takımı hepsinden birer tane daha almak istiyorum. bide şu küçük mutfak gereçleri onlar var dediğin gibi almaya başlatyım bende haftaya bari..

kilo alma sorununu hiç açma tatlımcım ya milelt evleneceğinde kilo evrirmiş biz niye alıyoruzki. snaırım mutluluktan :) herkes strese girerken biz gelin olcaz (sevdiğimize kavuşcaz) diye heves ediyoruz heralde ondandır valla benim aklıma bu açıklama geliyor.. bir an önce dikakt etmek şart gerçi sen okadar tombiş değilsin senin için fazla sorun değildir gibi ama benim bir an önce kendime gelmem şart :1closedeyes:

e tatlımm baya almışsın sende sadece ufak tefek eşyaların kalmış onlarıda halledersin yavaş yavaş
2. takımlara gelincede tatlım ne akla hizmetse 6 sene kadar önce yemek takımı , çatal kaşık takımı ve uyku seti vs almıştım ama bugün 1 tane daha yemek takımı aldım ve kahvaltı takımımıda 2 takım yaptım çünkü bende senin gibi yetmeyeceğini düşünüyorum zaten kadınlar ayrı erkekler ayrı yerse mecburen 2 takım açmak zorunda kalacağım o yüzden almanı tavsiye edebilirim
ve şu kilo konusunda da katılıyorum sana canımcım sanırım mutluluktan kilo alıyoruz ve bu duruma bir dur dememiz gerekiyo aşkımla kavga mı etsem ne :roflol:ama o zamanda canım çok fazla çikolata istiyoklava:
ama tatlım hani demişsinya senin durumun iyi diye aslında hiçte hoş değil çünkü boy fakiriyim malesef ve kemik diye de bişey yok :çok üzgünüm: benimde bir an önce kendime gelmem ve askılık görevi gören koşu bandına asli görevini hatırlatmam lazım jeyyar

aman dur şekercim ağzını hayır aç dua niyetine geçer kavga filan etmeyelim onu hiç kaldıramayız .. bide onun stresi varsın kilolu olacaksak olalım biz boşver balık et güzeldir jeyyar aslında koşu bandının faydası olurmu bilmiyorum ama sanırım pek olmaz gibi ben bi cd buldum internette callenetics diye ona başlıycam biraz önce bizim gelinle yapmaya çalıştık ama yarıda pes ettik zor geldi.. güya yapan kızlar 16 günde 7 cm incelmişler belden göbüşte gitmiş bayağı güzel hareketler var içinde hemde rahatlıyo insan yaparken tabi dayanabilirse :1closedeyes: dur bakıyım bidaha deneyim yapabilecekmiyim sende bak istersen indirilecek yerlerin linklerini verebilirim şekercim :dance: yapan herkes inceldi çünkü.. denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.. :teselli:

aman Allah korusun tatlımyaa bakma sen benim dediğime rabbim ağzımızın tadını bozmasın :Saruboceq:
o dediğin linkleride zahmet olmazsa versen ne makbule geçer tatlımyaa başlarım bende bu gece zaten içerde yemek yiyolar çağırdılar ama gitmedim:dilcikar: bu gece bişey yemek yok bana süt içebilirim tabi tatlicadiarzu

ayy canım benimyaa çok sağoll hemen inceleyip yapıyorum yarında ölçülerimi alırım düzenli yaparsam ne kadar inceldiğimide görmüş oluruz bak nasılda havaya girdim hemen :roflol:
bide bugün aşkımla konuştuk 15 ağustos gibi gelecek ve gelinlik bakmaya çıkacağız o zamana kadar incelmek istiyorum inşallah bende de işe yarar :Saruboceq:
hadi sen de kalk bakalımm bende geliyorum arkandan :sm_cool:

hemen kalktım yapıcam oy oyy sen bak gelinliğede bende bakarım inşallah :) ay bend eheveslendim ya bide cidden inceliyomuşuuuz ay sabah bende alıcam ölçülerimii.. yapmayana ceza var ha ona göre şekerim jeyyar

ha bid egelinlik konusunda şekercim bi arkadaşımın kasımda düğünü olmuştu çok beğenmiştim gelinliğini 700 e diktirmiş dün sordum ama çok güzel güpürlü filan kapalıydı :) içim rahat etti yoksa kıyamazdım aşkımın okadar parasının gitmesine :) ankarada belkide fiyatlar istanbula göre daha uygun o yüzdendir.. neysme işte öyle şekerimcim..

ben gittim spor yapcaaam görüşürüz şekercim :dance::dance:

tamam tatlımm raporumu veririm tabikii :)
gelinliğide hatırlıyorum güzelim inşallah olur istediğin gibi aslında bende kıyamıyorum aşkıma ama malesef o kadar pahalıki burda ama içime sinen olursa diktirmekle uğraşmak istemiyorum açıkçası
hadi bende gideyim yapayım sporumu

baya uzak kaldım konudan koşturmaktan fisfisfis bende büyük eşyalar beyaz eşya bitti perdelerı begendık:teytey: dugun mekanını seçtık,gelınlık 1 ekım son prova mutfak eşyalarının çogunu aldık yazlıktayım gece pazarı var burda magzada cok pahalı urunlerı yarı fıyatına alıyorum her gıttımıgızde bişi alıyoruz yer bi baktım yer kalmamış şimdi :bbo:makyaj konusuda hallettım saç kaldı nerde yaptırsam de arastııyorum bakırköyde bıldıgınız bır yer varsa paylaşirsanız sevınırım.herkeze kolay gelsinbu arada eksikleri liste yapmak çok iyi oluyor a.s.

ne uzun yazdımm:roflol:

ilgilenen yok mu kızlar??

merhabalar güzelim

hiç çok yazmamışsınki bikeree biz zevkle okuyoruz :)

ne güzle ehrşeyi halletmişsin hiç bişey kalmamış geriye rahat olursun artık. bende gece başladım lsite yapmaya çokta zevkli oluyomuş :) oklava yazdım aşkım diyoki sağlamından al :)

sanada kolay gelsin canımcım o pazardan burdada olsaydı ama yokkiii :a015:

evet listede aldıklarının üstünu çizdikçe dahada rahatlıyosunyerimseniben canım kolay gelsinn:CüvCüv:

Kizlar....çok uzgunum yaa, asiri derecede kilo aldim bende...
anlamiyorum ya anlamiyorum millet evleniyorum diye kilo verir manken olup çikarlar ben ise aksine asiri derecede kilo aldim vede veremiyorum !!!!!!!

napicam ben ? ya napicam ? nisandan beri 7 kilo aldim !!! olacak sey degil....:-(((

telaşlanma bacım verirsin fazlasını bol bol su iç spor yap ne kadar var düğüne:uhm:

Jnaz'cım çok teşekkür ederim verdiğin ayrıntılı bilgiler için. Artık İstoç'a gitmek hani derler ya farz oldua.s gerçekten fiyatlar neredeyse yarı yarıya buradaki mağazalara kıyasla. Tez vakit aileden bi kurban bulup beni oraya götürmesini sağlamalıyıma.s

canım stres yaparsan dahada alırsın durumlarımız pek farklı değil birazda stresten bu hale geliyoruz. şu son 2 ayımızı kendimize ayırırsak stresten uzak kalırsak verebiliriz belki.. ben dün jnazcıma bahsettiğim callenetics adında spora başladım inşallah işe yarıycak faydasını gören çok olmuş sende bak istersen tatlımcım a.s.

:merhaba kızlarr
gündüz girmeye çalıştım ama database error verip durdu
pamukşekercimmm canım hani dün verdiğin linkler vardıya error verip durdu bitanem bende ilk verdiğin açıklamalar olan linktekinden yükleyeyim dedim oda yavaştı ve o yüklenene kadar abim istedi laptopumu ona verince kaldı ama bugün tekrar deneyeceğim :) ne kadar uzun ve karışık anlattım dimi ama sen anladın benilayhayhoy

ladymarmelatçim tavsiye ediyorum tatlım zaten araçsız gitmen çok zor ayy şimdi dünkü halim geldide aklıma arabada yer kalmamıştı resmen kucağımda da vileda kovası Şeniz
yaralımm tatlım sende stres yapma bakalım güzelim inan kafaya taktıkça daha çok şişiyoruz tecrübeyle sabittir :1closedeyes: bir kaç gün sıksak dişimizi gerisi gelecek emin ol bende sözden sonra kilo almıştım nişanımda baya tombiştim ama allahtan 3-4 kilo verdim oda farketti tabi inşallah 2 kilo daha verdimmi işlem tamam layhayhoy sende yeni aldığın için verirsin sıkma canını güzelim :teselli:
bu arada ozecelcius nerelerde acabaCADIARZU

canımm ne güzel çoğu gitmiş azı kalmış hadi hayırlı olsunn darısı başımıza inşallahhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…