2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

canımm ne güzel çoğu gitmiş azı kalmış hadi hayırlı olsunn :nazar:darısı başımıza inşallahhh :Saruboceq:[/B][/QUOTE]

inş canımm ALLAH yardımcımız olsunnnnna.s.:1hug:

Son düzenleme:
jnazcım ,nşallah bugün indirebilirsin flash get den filan indirmiycen rapidde zaten hepsini indirmessen açılmıyo part 1 part 2 yani.. abine söyle almasın bidaha laptopunu ben zayıflıycam ince belli gelin olcam de :dance: bende bugün snein gri simli incili havlu kenarına başladım yani yeni başladım :) ütülerimi yaptık bugün danteller yazmalar işlemeler ne zormuş öyle yıkayıp ütüledik işte yavaş yavaş aradan çıksın listemide yaptım mutfak için

.........................................:CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
jnazcım ,nşallah bugün indirebilirsin flash get den filan indirmiycen rapidde zaten hepsini indirmessen açılmıyo part 1 part 2 yani.. abine söyle almasın bidaha laptopunu ben zayıflıycam ince belli gelin olcam de :dance: bende bugün snein gri simli incili havlu kenarına başladım yani yeni başladım :) ütülerimi yaptık bugün danteller yazmalar işlemeler ne zormuş öyle yıkayıp ütüledik işte yavaş yavaş aradan çıksın listemide yaptım mutfak için

canımyaa ben de uğraşıyorum sırasıyla indirmeye ama error verip duruyo :KK43:
zaten bu gece abime yok laptop falan onun yüzünden bir gecem gitti layhayhoy
ne güzel başlamışın havluya hadş hayırlı olsun şimdiden benimde bir tane yazmam kaldıı :lepi: bide tatlım ütülerini de iyiki yapmışsın son ana bırakmak olmaz bende ütüleyip koydum hurca yazmalarıda yaptıktan sonra ütüleyip kaldırıyorum o yüzden ikinci bi iş olmuyo yerimseniben
bende mutfak için liste yaptım yeniden eksikler var hala CADIARZU al al bitmiyo canımyaa

ecevvvv çok hoşmuş tatlımm tarlatanı giymemişsin sanırım onu giyince dahada güzel durur zaten
çok yakışmışşş:nazar
:

pamukşeker ve ecevvv ikinizide öpüyorum kızlarr Şeniz
pamukşekercimm abimler çağırdı çaya onlara iniyorum şimdi gelince tekrar denerim yüklemeyi canımcım

jnazcım afiyet olsun :) eksikler bitermi hiç evlendikten sonrada çıkıcak daha aman olsun sağlık olsun dimi.. neyse geç olsunda güç olmasın indirirsin sende sorun yoktu ben indirirken.. bende öptüm şekercim yazmalarının filan bitmeside iyi oldu artık sadece evine ayırırsın zamanını gözün aydın benim hediyeliklerim var bide damat havlusu ..

ecevv cim ama ben görmedim resmiii tüh yaa :KK43:

merhaba kızlarrr
yeni bir gün daha başladı ve bugün güzel haberlerim var size sanırım en sonunda ev sorunum halloluyo:lepi: nişanlım dün bir kaç yere bakmış hatta biri çok içine sinmiş ablasınıda götürmüş oda kaçırmayın demiş banada anlattı sıfır daire ama 3 odası varmış mutfağıda büyükmüş ve kalorifer tesisatıda varmış peteklerini vs biz yaptırırsak kiradan düşerim demiş ev sahibi önümüzdeki hafta içi bende gideceğim bakmaya kısmetse de tutacağız artık o gün perde siparişimi verir halılarımıda seçerim içim öyle rahatladıki tabi 4 odalı olsa daha iyi olurdu ama kısmet bakalım belki o güne kadar bir iki tane daha ev buluruz . biliyosunuz ben sakarya nın ilçesine gelin gideceğim ve orada doğalgaz yok kaloriferli ev bulmakta kolay değil o yüzden sıkıntı yapıyodum inşallah o sıkıntımda hallolacak :Saruboceq:
işte böyleee siz neler yapıyosunuz nasılsınız bugün :1hug:

merhaba kızlarrr
yeni bir gün daha başladı ve bugün güzel haberlerim var size sanırım en sonunda ev sorunum halloluyo:lepi: nişanlım dün bir kaç yere bakmış hatta biri çok içine sinmiş ablasınıda götürmüş oda kaçırmayın demiş banada anlattı sıfır daire ama 3 odası varmış mutfağıda büyükmüş ve kalorifer tesisatıda varmış peteklerini vs biz yaptırırsak kiradan düşerim demiş ev sahibi önümüzdeki hafta içi bende gideceğim bakmaya kısmetse de tutacağız artık o gün perde siparişimi verir halılarımıda seçerim içim öyle rahatladıki tabi 4 odalı olsa daha iyi olurdu ama kısmet bakalım belki o güne kadar bir iki tane daha ev buluruz . biliyosunuz ben sakarya nın ilçesine gelin gideceğim ve orada doğalgaz yok kaloriferli ev bulmakta kolay değil o yüzden sıkıntı yapıyodum inşallah o sıkıntımda hallolacak :Saruboceq:
işte böyleee siz neler yapıyosunuz nasılsınız bugün :1hug:

canım ya çoks evindim senin adına gözün aydın hadi bakalım inşallah hayırlısıyla o güne kadfar 4 odalı bi evde çıkar çıkmassada artık idare edersiniz :) bend e4 oda istiyorum çalışma odası olsun birisi diye.. hem uzak olunca gelip giden olacaktır daha rahat olur. hayırlısı inşallah..

benimde kafam karışık nişanlım küçük mutfak eşyalarınıda burdan birlikte alalım diyor buraya gelince 1 hafta kalırsın hepsini hallederiz diyor kararsız kaldım açıkçası. erkeklerle beraber bişey almak zordur bzi inceleriz onlar sıkılırlar bakalım artık ne kadar sinir krizi geçiricem..

jnaz hayırlısı olsun cnm herşey eve baglı eşyalar halılar inş seninde içine siner tutarsınız a.s.

bende pazartesi saglik raporu alcam korkuyorum ama bakalım bıaran once bitsin :teselli:

Son düzenleme:
canım ya çoks evindim senin adına gözün aydın hadi bakalım inşallah hayırlısıyla o güne kadfar 4 odalı bi evde çıkar çıkmassada artık idare edersiniz :) bend e4 oda istiyorum çalışma odası olsun birisi diye.. hem uzak olunca gelip giden olacaktır daha rahat olur. hayırlısı inşallah..

benimde kafam karışık nişanlım küçük mutfak eşyalarınıda burdan birlikte alalım diyor buraya gelince 1 hafta kalırsın hepsini hallederiz diyor kararsız kaldım açıkçası. erkeklerle beraber bişey almak zordur bzi inceleriz onlar sıkılırlar bakalım artık ne kadar sinir krizi geçiricem..

önceden araştır canım daha kolay oluyor ben araştırıyorum begendıklerımı oda begenırse uygunsa beraber alıyoruzz

canım benimm çok sağollll Şeniz ayy inşallah dediğin gibi 4 odalı olur bende senin gibi düşünüyorum sonuçta yatılı misafirimiz olacak bide ben bazamı ve gardrobumuda götürmek istiyorum bir odayı misafir için yatak odası olarak hazırlarım hemde bazanın altına ve gardrobumada eşyalarımı yerleştiririm diyorum inşallah gönlüme göre bulurum ama bulamasamda sorun değil kiracıyız sonuçta bakalım hayırlısı herşeyin

ama tatlım eğer nişanlın gezmeyi ve bakmayı sevmeyen biriyse sakın birlikte bakmayın derim nişan alışverişinde bile bir kaç gün boyunca nerde ne var araştırdım hatta ayırttım nişanlımla almaya gittik sadece ve o zaman bile sıkıntı yapmıştı hadi hadi diye hatta şimdi gelinlik ve nikah şekerlerini sen halletsen beni uğraştırmasan diyip sinir ediyo :kızgın:beni

Son düzenleme:
cnm yerimseniben işte gelinligimm bu arada üstündeki çiçiekeler degişicek 1 ekimde tekrar koyarım resminii
,
jnaz hayırlısı olsun cnm herşey eve baglı eşyalar halılar inş seninde içine siner tutarsınız a.s.

bende pazartesi saglik raporu alcam korkuyorum ama bakalım bıaran once bitsin :teselli:

çok sağol tatlımmm Şeniz haklısın eşyalarımızı almıştık zaten ama nişanlımın anlattığına göre eşyalar rahat rahat yerleşirmiş 120 mtkareymiş ev. ama yinede görmek lazım mesela burada bi tane tek parça 1 mt ydi sanırım yatak odası halısı beğendim ama harika bişeydi eğer yatak odam küçük olursa onu almayı düşünüyorum nasılsa yedek olarak 3 parça var
nasıl heveslendim anlatamam inşallah hayırlısıysa olur

benim hazırlıklardan bahsedeyim azıcıkda kızlar
beyaz eşya bitti sayılrı ocak ve fırınıda arçelikten aldım taksitleri devam ediyor.
çoçuk odası için 2 adet baza aldım
benim gardorabımda var bilğisayar masam var onlarıda koyacam inş.
çoçuk odasıda tamam olur.

inş. bir sorun çıkmazsa ayın 20 sinden sonrada düğün salonunu kiralayacaz
kesin tarihte belli olacak ozaman inş.

benim hazırlıklardan bahsedeyim azıcıkda kızlar
beyaz eşya bitti sayılrı ocak ve fırınıda arçelikten aldım taksitleri devam ediyor.
çoçuk odası için 2 adet baza aldım
benim gardorabımda var bilğisayar masam var onlarıda koyacam inş.
çoçuk odasıda tamam olur.

inş. bir sorun çıkmazsa ayın 20 sinden sonrada düğün salonunu kiralayacaz
kesin tarihte belli olacak ozaman inş.

canımcımm hadi hayırlı olsunn :nazar:
ama ben neden 2 tane baza aldığını anlamadım bitanem CADIARZU
inşallah istediğiniz gibi olur hayırlısıyla herşey biz daha salon falan tutmadık daha doğrusu salon istemiyorum nikah ve yemek olur büyük bi ihtimalle yerde sorun olmaz diye düşünüyorum ama bakalım

merhaba kızlarr kimseler uğrayamamış sanırım dünden beri
bende eşyalarımı yavaş yavaş toplamaya başladım dün ahşaplarımı ve rölyeflerimi koliledim
bugünde kitaplarıma geldi sıra yavaş yavaş boşalıyo ev :KK43:
çarşıyada çıkacaktım ama nedense pek canım istemedi bugün yarın çıkarım artık

iyi akşamlar kızlar yine ben :)
çarşıya çıkmayacağım dedim ama dayanamadım yatak örtüsünü aldığım yere gittim taksiti vermeye ama orda başka bi yatak örtüsü beğenince fikrimi değiştirdim yeni aldığım yatak örtüsü daha spor :)
daha sonrada cam kavanozlar aldım eğer listenizde yoksa ekleyin derim pirinci bulguru vs yi saklamak için çok gerekli biz kardeşimin çeyizinde unutmuştuk almayı o yüzden bugün görünce aldım 10 tane büyük boy birde borcam küçük turta kalıpları da aldım başkada bişey yok bugünlük:)

X