2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

merhaba kızlarrr ben geldimmmm :lepi:
pamukşekercimmm iyi tahmin etmişsin tatlım yine ciciler aldım mutfağıma ay ne zevkliymiş yeni ev düzmesi:) bide al al bitmiyo kızlaryaa
bunun dışında size başka bi haberim var hani gelinlik deneyeceğim demiştimya nişanlığımı aldığım yere uğradım bugün ve çok hoş gelinlikler vardı neysee:) benim hemen girişte biri gözüme çarptı onu deneyeyim dedim bir kaç tane daha seçtim tabii hepsini denedim ama o ilk beğendiğim hepsinden çok içime sindi resmen gözüm onda kaldı ve yeni dikilmiş daha kimse giymemiş eğer ben alırsamda kol eklenecek ve fiyatıda çok uygun kiralamayı düşünüyorum 700 dedi ama pazarlık yaparız daha:) yerimseniben
tam net değil ama bir resmine bakın kızlarya bakalım siz beğenecekmisiniz yalnız broşu değişecek yıldız şeklinde başka bi tane beğendim istediğin değişiklikleri yaparız dedi kadın birde bel kısmındaki drape hoş bi tülden yapılmış aynı tül alt kısımda da katların üstünü kapatmış normalde resim çektirmiyorlar ablam gizli çekti ama eğer kesin bu olur dersem izin veriyolar
yorumlarınızı bekliyorummm

Canım aldıklarını güle kullanırsın.gelinliğe baktım.tam olara knet görünmüyor.ama kendi fikrim üst kısmı güzel ama alt kısmı sanki çok kabarık.kat kat olan modeller biraz dolgun gösteriyor.yandan gülle toplu katlı olan modeller daha sıcak geliyor bana.umarım kızmazsın.:eek:tabi daha fikir aşamasında olduğun için söyledim fikrimi.öpüyorum.

Canım aldıklarını güle kullanırsın.gelinliğe baktım.tam olara knet görünmüyor.ama kendi fikrim üst kısmı güzel ama alt kısmı sanki çok kabarık.kat kat olan modeller biraz dolgun gösteriyor.yandan gülle toplu katlı olan modeller daha sıcak geliyor bana.umarım kızmazsın.:eek:tabi daha fikir aşamasında olduğun için söyledim fikrimi.öpüyorum.

canım benimmm çok sağolll Şeniz
niye kızayım tatlımm merakla bekliyorum zaten yorumlarınızı
haklısın alt kısmı baya kabarık ve benim aklımda hiç böyle bişey yoktu broşlada üsten başka bi tül geliyo onu toplamışlar ama dediğin gibi alttan gülle toplananlarıda ben pek beğenmiyorum yerimseniben
ama fikirlerine açığım güzelimm :içelim:

jnazcım hoşgeldin şekerciim

oy oyy yine aldın ciciler demek güle güle kullan tatlımm

gelinlik güzle olmuş valla ince duruyosun içinde benim denemeye bile cesaretim yokk.. hımmm güzle aslında gelinlik ama üst taraf biraz daha farklı olsa dahamı cici olur ne gerçi tam net belli olmuyo yine bakarsın gerçi insanın aklında kalıyo aklına takmışsa o olmassa bi başkasına gönlü çekmiyo insanın :) içine sinsinde gerisi boş şekercim.. benim arkaşlarım ankaradan 700 e kendileri diktirmişler kendilerininde olmuş gelinlik hemde dedilerki güpürü çok olursa fiyat ona göre değişiyomuş tül ağırlıklı olursa ucuz oluyomuş 700 e diktiren arkadaşınki güpürlü bişeydi :) neysme kısmet heralde.. hiç kendimi gelinlikli hayal edemiyorum denemek nası bi duyguydu jnazcım anlatsana gelinlikle kendini nasıl hissettin :1hug:

canım benimyaaa gözlerim yollarda kaldııı :)
aynı şeyi bende düşündüm tatlım hatta ablamda şaşırdı zayıf gösterdi diye:)
valla ilk giydiğimde çok içime sindi tatlımyaa tam olarak belli olmuyo dediğin gibi ama üst kısmında tül var ve dümdüz değil sadece alt kısmı çok kabarık ama oda sırıtmıyo öyle toplu göstermedi sanki beni:) [ablama o kadar sordumki bu soruyu]
tülüne göre fiyatlar değişiyo tabiki canım mesela kardeşiminkinin tamamı işlemeli fransız danteliydi ve 4.000 ytl ye aldılar ki ben hayatta vermem o kadar parayı
ama istanbulun şartlarını düşündüğümde bu gelinlik çok ucuz geldi bana canımya ama dediğim gibi daha tam karar vermedim bir kaç yere daha bakayım diyorum :)
şimdi gelinlik giyince hissettiklerime gelince çok güzel bi duygu canımyaa böyle içim kıpır kıpır oldu ve inan şimdi anlatırken bile heyecan bastı sanki yarın düğünüm olacakmış :)
kiloyu falanda düşünme bitanem git ve dene ben o kadar takıyorumki anlatamam ama kendimi çok güzel hissettim onun içinde

bak bi tane daha denemiştim tatlım mankende çok hoş duruyodu ama giyince hiç sinmedi içime duruşları bile çok farklı halbuki bunun güpürü falan daha gösterişli

PamukSekeR canım ben gitmiyorum eşim geliyo terslik ya....bi de cidden beklerim,kendini başka bi şehirde yalnız hissetme....jnaz hayatım bugün bende bi çok gelinlik denedim,54 kilo olmama ragmen keşfettigim bişey var,üst tarafı drapeli modeller daha güzel duruyo ve ince gösteriyo.....bence ilk foto daki hoş....

jnazcım haklı olduğunu 2. fotoyu açınca gördüm eksinlikle birinci senle bütünleşmiş dediğin gibi önemli olan üzerinde durmasıymış şekercim.. incesin ince dert etme sende sorup durma sorman gereken bi kişi var sadece oda zaten şu anda seni güzeller güzeli çısçıtır görüyodur :)

ozicelcius cum akrıştı şimdi sen evlendikten sonra anklaradamı oturucan şimdi istanbuldamısın :) ay kafam bulanmış :) canım benim teşkür ederim söylemen bile yeterliydi a.s. çok aşırı yedim her an ölebilirim :KK43: bu gidişle bana gelinlik filan denettirmeyecek gelinlikçiler laelaelaelaelae patlatırsın gelinliğimizi diycekler :mymeka:

ya yazıyorum cıkmıyo sinir oldum.....PamukSekeR HAYATIM BEN GİTMİYORUM EŞİM GELİYO AKSİLİK OLACAK YA...Bİ DE CİDDİYİM BEKLERİM,KENDİNİ BAŞKA Bİ ŞEHİRDE YALNIZ HİSSETME.....JNAZ HAYATIM BUGÜN BENDE BİR SÜRÜ GELİNLİK DENEDİM VE KEŞFETTİGİM BİŞEY VAR,Kİ BEN 54 KİLO OLMAMA RAGMEN ÜST BEDENİ DRAPELİ MODELLER DAHA İNCE GÖSTERİYO.....

PamukSekeR canım ben gitmiyorum eşim geliyo terslik ya....bi de cidden beklerim,kendini başka bi şehirde yalnız hissetme....jnaz hayatım bugün bende bi çok gelinlik denedim,54 kilo olmama ragmen keşfettigim bişey var,üst tarafı drapeli modeller daha güzel duruyo ve ince gösteriyo.....bence ilk foto daki hoş....

canımcımm hoşgeldinn ne güzel karşılaşabildik Şeniz
o keşfettiğin şeye bende katılıyorum güzelim cidden daha ince gösteriyo nişanda özellikle tercih etmiştim onu tatlım ve o zaman daha kiloluydum
pamuğum bak ne güzel tüyolar veriyoruz sana yerimseniben
jnazcım haklı olduğunu 2. fotoyu açınca gördüm eksinlikle birinci senle bütünleşmiş dediğin gibi önemli olan üzerinde durmasıymış şekercim.. incesin ince dert etme sende sorup durma sorman gereken bi kişi var sadece oda zaten şu anda seni güzeller güzeli çısçıtır görüyodur :)

ozicelcius cum akrıştı şimdi sen evlendikten sonra anklaradamı oturucan şimdi istanbuldamısın :) ay kafam bulanmış :) canım benim teşkür ederim söylemen bile yeterliydi a.s. çok aşırı yedim her an ölebilirim :KK43: bu gidişle bana gelinlik filan denettirmeyecek gelinlikçiler laelaelaelaelae patlatırsın gelinliğimizi diycekler :mymeka:

canımyaa kesinlikle haklısın eve geldiğimden beri heyecanla o gelinliği anlatıyorum herkese ne kadar yer ettiyse aklımda :roflol: hatta o gelinliğin altı çok kabarıkya boyum kısa olmasına rağmen ve bugünde babet giymeme rağmen kaldırdım gelinliği bir de 10 cm topukla düşünemiyorum :lepi:
hem tatlımm o kadar ince değilim hatta kilo almaya çok müsait bi yapım var ve aramızda kalsın benim uyuz aşkım çıtır olarak görmüyo beni ve malesef çok açık sözlü söylüyo hemen layhayhoy
hem hiç bişey demez gelinlikçiler merak etme sen:)

pamukcum kafan karışmasın hayatım...benim tayin işim için biz nikahı nisanda yaptık...tayinim olmadı bu seferde eşimin görev süresi doldu o ankaraya geldi....gitmiyorum yani....jnaz hayatım bi de ben bugün şunu anladım gelinlik herkese cok yakısıyo...benimde aklımda netleşmeler oldu....

my.php

kesinlikle öyle ozicelcius cum insan bi garip hissediyo kendini içinde
benimde hiç aklımda yoktu bi uğrayayım demiştim ama kısmet işte zaten eğer kısmetimdeyse o gelinlik giyerim elbet :)

ya bizim evlilik takvimlerimiz neden görünmüyo?yoksa benim pc de mi bi sorun var....bugün bi garip zaten...

X