canım benimm diye diye gittim en sonunda :) özellikle sordum çoğu yer pazar günü kapalı tek tük açıyoruz diyen vardı
şimdi gelelim fiyatla ilgili paylaşımlara ;
canımcım kütahya porselen 84 parça yemek takımımı 295 ytl ye , kahvaltı takımımı 115 ytl ye, fakir'in yeni çıkan şarzlı el süpürgesini 90 ytl ye, çok çok beğenerek aldığım tam takım porselen baharat setimi içinde sabunluğu ve kaşıklığıda vardı 40 ytl ye, arzumun rondo ve blendrını ayrı ayrı aldım 90 ytl ye, porselen çaydanlığımı 20 ytl ye, çamaşır kurutmalığımı 30 ytl ye, pembe deri çamaşır sepetimi 35 ytl ye, ütü masasını 30 ytl ye, yuvarlak, çiçek şeklinde, boton kek ve turta kalıbımın 4 ünü 40 ytl ye, baya büyük olan çelik mevlit tenceremi 35 ytl ye, 43 parça gondol takımımı 200 ytl ye, 3 lü cezve takımımı 28 ytl ye, porselen pasta takımı setimi ki içinde 3 değişik şekilde salata tabağı,bir tane derin yuvarlak salata tabağı, 2 katlı kurabiye tabağı, boton ve yuvarlak fanuslu pasta tabağımı , 4 lü kapaklı günlük kahvaltı tabağımı toplam 86 ytl ye, büyük boy teflon tava 10 ytl ye, hani 4 lü kahvaltı takımları varya porselen küçük dönüyo kendi çevresinde onu 15 ytl ye, banyo setimi 15 tl ye, onun haricinde yine , çelik bulaşık sepetimi 25 ytl ye aldım birde yine ufak tefek mutfak gereçleride var tatlım merdaneydi, yağdanlıklar, tuzluklar vs onlarda 30 ytl tuttu