tatlım kayınvalde ve görümceleriminki daha doğrusu yakın akrabaların hepsinin bohçalarını ayırdım hediyelik kalan 40 tane :) onlarıda ayrı bi hurca koydum annem olurya evine gelen giden olur verirsin diyo dağıtılmazsa bana kalacak yine tatlicadiarzu kına için bende mendil hazırlayacağım renk renk
hem bencede sakın dağıtma kolay yapılmıyo valla diğerlerini ben yapmadım diye midir nedir ayırdım öyle yerimseniben
evıme gelseler bılem vermem cımrımıyım neyım ayol:roflol:
saka bıyana bende cogunu kendım yaptım annem pek anlamaz bu ıslerden oyuzden vermem kımseye zaten mutlakada yaparım kendıme evde oturursamjeyyar
neyse hayrlısı olsun canım Şeniz
öncelikle hepinizin akndilini kutlarım.. bi dahaki kandilde yuvamızda olmayı (hayırlısıya) dilerim..
jnazcım canım çok teşekkür ederim sanada bisürü zahmet verdim onların içindende alıcaklarım var aynı modellerdende yapmışız ama olsun aynı evemi gelin gidcez dimi :icecream:
yaralım aynen bende sen gibi strese girdim özellikle buraya girdikten sonra sanki bi benim bisürü eksiğim avrmış gibi herkes harıl hurul çalışıyomuş gibi.. uff ufffffff
seloş cum gayet cici ve şıkmış güle güle kullan
kızlarrr ben bugün istoç a gittimmm:lepi:
eksiklerin çoğunu tamamladık bi banyo halım ve çöp sepetim kaldı
ütü masasına kadar herşeyi aldık ve fiyatlarda çok uygundu mağazalardan hiç çıkmak istemedim :icecream:
Kizlar, bisi sorcam...
hemen hemen 2 ay kaldi evlenmeme...uzuuuuun suredir bekliyorum bu ani vede askimi çoook seviyorum, çok mutluyum..yanliz gun geçtikçe geceleri agliyorum, babam, annem, kardeslerim gozumun onune geliyor...onlari da birakip gitmek istemiyorum. gerçi uzaga gitmiyorum ama olsun her gun ayni sofrada olmamak, her aksam o eve hep birlikte girmemek bana koyuyor simdiden.
sizlerde boylemisiniz ? yoksa benmi dugun stresine girdim...
bu halimi begenmiyorum, kilo kaybediyorum...çok da uzuluyorum...niye boyle oldum ben...
kuzum bende aynı durumdayım ama bellı etmemeye calısıorum anneme ben uzaga gıdıorum cok zoruma gıdıor oncelerı böle degıldım sımdı dokunsalar aglıycak gıbıyım annem bensız ne yapar dıe dusunerek kafayı yıcem :çok üzgünüm:
Jnaz'cım İstoç turu yapmışsın bende gitmeyi istiyorum ama haftasonu açıkmıdır acep? Bi de fiyatlarla ilgili paylaşımlarda bulunur musun?
Kizlar, bisi sorcam...
hemen hemen 2 ay kaldi evlenmeme...uzuuuuun suredir bekliyorum bu ani vede askimi çoook seviyorum, çok mutluyum..yanliz gun geçtikçe geceleri agliyorum, babam, annem, kardeslerim gozumun onune geliyor...onlari da birakip gitmek istemiyorum. gerçi uzaga gitmiyorum ama olsun her gun ayni sofrada olmamak, her aksam o eve hep birlikte girmemek bana koyuyor simdiden.
sizlerde boylemisiniz ? yoksa benmi dugun stresine girdim...
bu halimi begenmiyorum, kilo kaybediyorum...çok da uzuluyorum...niye boyle oldum ben...
JNAZ iyi olmaya çalışyıorum canım ben.1,5 ay ben böyle heran ağlayacak modunda gezerim.hayır hiçbirşey yokken birden hıçkırıkalra boğuluyorum.sinirlerim çok yıprandı.işten çıkmak evde oturmak penceremin kenarında oturup müzik dinlemek düşünmek felan istiyorum.melankoli hallerdeyim.eksiklerinin bitmesine sevindim.güle güle kullan canım benim.sizin tatlı telaşlarınızı okumak iyi geliyor.bugün nişanlımla konuştuk.üzüntüden saçma sapan konuştum.hiçbirşey yapmıcam dedim.kendimi herşeyden çekicem dedim.pufffff.neyse.bakalım artık.az kaldı kurtulacağım bu kötü günlerden.hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın:a015:
KIZLAR BENDE ÇOK ALINGAN OLDUM
AGLAMAK ,İÇİN MANA ARIYORUM SANKİ
EVLENEN ARKADAŞLARIM DİYORKİ DAHA BUNLAR NEYDİ SON BİR AYDA
GÖR KENDİNİ DİYORLAR.
BEN 45 DK LİK BİR UZAGA GELİN GİDECEM İNŞ.
BENİMKİ GÖRÜCÜ USULU OLDU AMA SEVİYORUM NİŞANLIMI
HAFTADA BİR GÖRÜŞÜYORUZ ÖZLÜYORUMDA