2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

tatlım kayınvalde ve görümceleriminki daha doğrusu yakın akrabaların hepsinin bohçalarını ayırdım hediyelik kalan 40 tane :) onlarıda ayrı bi hurca koydum annem olurya evine gelen giden olur verirsin diyo dağıtılmazsa bana kalacak yine tatlicadiarzu kına için bende mendil hazırlayacağım renk renk
hem bencede sakın dağıtma kolay yapılmıyo valla diğerlerini ben yapmadım diye midir nedir ayırdım öyle yerimseniben

evıme gelseler bılem vermem cımrımıyım neyım ayol:roflol:
saka bıyana bende cogunu kendım yaptım annem pek anlamaz bu ıslerden oyuzden vermem kımseye zaten mutlakada yaparım kendıme evde oturursamjeyyar
neyse hayrlısı olsun canım Şeniz

evıme gelseler bılem vermem cımrımıyım neyım ayol:roflol:
saka bıyana bende cogunu kendım yaptım annem pek anlamaz bu ıslerden oyuzden vermem kımseye zaten mutlakada yaparım kendıme evde oturursamjeyyar
neyse hayrlısı olsun canım Şeniz

önemli olan herşeyin hayırlısı olması tatlım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize ...Şeniz

arkadaşlar miraç kandiliniz mübarek olsun Allah hepimizin yuvasını cennet mekanı eylesin dünyadaki cennetimiz olsun ve ahirette cennete kavuşabilmemiz için vesile kılsın

öncelikle hepinizin akndilini kutlarım.. bi dahaki kandilde yuvamızda olmayı (hayırlısıya) dilerim..

jnazcım canım çok teşekkür ederim sanada bisürü zahmet verdim onların içindende alıcaklarım var aynı modellerdende yapmışız ama olsun aynı evemi gelin gidcez dimi :icecream:

yaralım aynen bende sen gibi strese girdim özellikle buraya girdikten sonra sanki bi benim bisürü eksiğim avrmış gibi herkes harıl hurul çalışıyomuş gibi.. uff ufffffff

seloş cum gayet cici ve şıkmış güle güle kullan

merhaba kızlarr
pamukşekercimmm estağfirullah tatlım ne zahmeti:) Şeniz
ozicelcius canım seninde geçmiş kandilin mübarek olsunŞeniz
katrecim seninde Şeniz
pretty ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın ?

kızlarrr ben bugün istoç a gittimmm:lepi:
eksiklerin çoğunu tamamladık bi banyo halım ve çöp sepetim kaldı
ütü masasına kadar herşeyi aldık ve fiyatlarda çok uygundu mağazalardan hiç çıkmak istemedim :icecream:

öncelikle hepinizin akndilini kutlarım.. bi dahaki kandilde yuvamızda olmayı (hayırlısıya) dilerim..

jnazcım canım çok teşekkür ederim sanada bisürü zahmet verdim onların içindende alıcaklarım var aynı modellerdende yapmışız ama olsun aynı evemi gelin gidcez dimi :icecream:

yaralım aynen bende sen gibi strese girdim özellikle buraya girdikten sonra sanki bi benim bisürü eksiğim avrmış gibi herkes harıl hurul çalışıyomuş gibi.. uff ufffffff

seloş cum gayet cici ve şıkmış güle güle kullan

Vallahi guzelim, simdi jnaz'cigimin yazdiklarini okudum hepten girdim strese...dedigin gibi herkes çalisiyor bi biz sanirsam birsey yapmiyoruz...ben kina için mendil yapmak ve dagitmak olabilecegini burda duydum, meger ne çok adetlerimizi biliyormusuz...vay be...
e ben napicam simdi ? daha evimin boyasi bitmedi, mobilya alinmadi ve bissuru eksigim var
aglicam simdi ama yaa :çok üzgünüm:
bu haftasonu kendimi hep eve verecegim...bitsin su ev yoksa ben hiç birsey yetistiremeyecegim...
canim sanada kolay gelsin, insallah hepimiz islerimizi bitiririz, hemen hemen ayni tarihlerde evleniyoruz...
Optum seni pamugum

Kizlar, bisi sorcam...
hemen hemen 2 ay kaldi evlenmeme...uzuuuuun suredir bekliyorum bu ani vede askimi çoook seviyorum, çok mutluyum..yanliz gun geçtikçe geceleri agliyorum, babam, annem, kardeslerim gozumun onune geliyor...onlari da birakip gitmek istemiyorum. gerçi uzaga gitmiyorum ama olsun her gun ayni sofrada olmamak, her aksam o eve hep birlikte girmemek bana koyuyor simdiden.
sizlerde boylemisiniz ? yoksa benmi dugun stresine girdim...
bu halimi begenmiyorum, kilo kaybediyorum...çok da uzuluyorum...niye boyle oldum ben...

Arkadaşlar herkese merhabalar,
Sayfalar baya ilerlemiş uğramayalı a.s
Havlular oyalar maşallah diyorum size kızlar aramızda baya marifetli olanlar var:nazar: Herkes hazırlıklara yoğunlaşmış, çok da fazla vakit kalmadığını düşünürsek normaldir.. benim de elim gitse şu işlere hiç de fena olmayacak:1rolleyes:

kızlarrr ben bugün istoç a gittimmm:lepi:
eksiklerin çoğunu tamamladık bi banyo halım ve çöp sepetim kaldı
ütü masasına kadar herşeyi aldık ve fiyatlarda çok uygundu mağazalardan hiç çıkmak istemedim :icecream:

Jnaz'cım İstoç turu yapmışsın bende gitmeyi istiyorum ama haftasonu açıkmıdır acep? Bi de fiyatlarla ilgili paylaşımlarda bulunur musun?

Kizlar, bisi sorcam...
hemen hemen 2 ay kaldi evlenmeme...uzuuuuun suredir bekliyorum bu ani vede askimi çoook seviyorum, çok mutluyum..yanliz gun geçtikçe geceleri agliyorum, babam, annem, kardeslerim gozumun onune geliyor...onlari da birakip gitmek istemiyorum. gerçi uzaga gitmiyorum ama olsun her gun ayni sofrada olmamak, her aksam o eve hep birlikte girmemek bana koyuyor simdiden.
bu halimi begenmiyorum, kilo kaybediyorum...çok da uzuluyorum...niye boyle oldum ben...

kuzum bende aynı durumdayım ama bellı etmemeye calısıorum anneme ben uzaga gıdıorum cok zoruma gıdıor oncelerı böle degıldım sımdı dokunsalar aglıycak gıbıyım annem bensız ne yapar dıe dusunerek kafayı yıcem :çok üzgünüm:

KIZLAR BENDE ÇOK ALINGAN OLDUM
AGLAMAK ,İÇİN MANA ARIYORUM SANKİ
EVLENEN ARKADAŞLARIM DİYORKİ DAHA BUNLAR NEYDİ SON BİR AYDA
GÖR KENDİNİ DİYORLAR.
BEN 45 DK LİK BİR UZAGA GELİN GİDECEM İNŞ.

BENİMKİ GÖRÜCÜ USULU OLDU AMA SEVİYORUM NİŞANLIMI
HAFTADA BİR GÖRÜŞÜYORUZ ÖZLÜYORUMDA
:eek::eek: :eek:

kuzum bende aynı durumdayım ama bellı etmemeye calısıorum anneme ben uzaga gıdıorum cok zoruma gıdıor oncelerı böle degıldım sımdı dokunsalar aglıycak gıbıyım annem bensız ne yapar dıe dusunerek kafayı yıcem :çok üzgünüm:

Oy oyy kiyamam sana canim benim....seni okuyunca bende agladim yaa senağlama
ah canim...iste guzel Rabbim yaziyor kismetleri napalim insallah gittigin yerde çok mutlu olursun, Allah utandirmasin. Cok zor olacak hepimize ama...:-((
Gelin hem aglarmis hem gidermis...Guçlu olmamiz gerekicek. diyorum ama bende en az senin kadar yikik durumdayim, ben ailenin tek kiziyim vede aileme çok duskunum onlarda bana...babam benim yuzumden hastalaniyor...senağlama
offf offffffffff

JNAZ iyi olmaya çalışyıorum canım ben.1,5 ay ben böyle heran ağlayacak modunda gezerim.hayır hiçbirşey yokken birden hıçkırıkalra boğuluyorum.sinirlerim çok yıprandı.işten çıkmak evde oturmak penceremin kenarında oturup müzik dinlemek düşünmek felan istiyorum.melankoli hallerdeyim.eksiklerinin bitmesine sevindim.güle güle kullan canım benim.sizin tatlı telaşlarınızı okumak iyi geliyor.bugün nişanlımla konuştuk.üzüntüden saçma sapan konuştum.hiçbirşey yapmıcam dedim.kendimi herşeyden çekicem dedim.pufffff.neyse.bakalım artık.az kaldı kurtulacağım bu kötü günlerden.hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın:a015:

kızlar hepinize mutlu bir yuva diliyorum.Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın hepinizi..ben evlendikten sonra anladım ne kıymetli bir dua olduğunu...
aranızda nikah şekeri isteyen olursa ben nikah şekeri yapıyorum.kendi çapımda uğraşıyorum işte biraz..
size de haber vereyim istedim..
hoşcakalın...

Jnaz'cım İstoç turu yapmışsın bende gitmeyi istiyorum ama haftasonu açıkmıdır acep? Bi de fiyatlarla ilgili paylaşımlarda bulunur musun?

canım benimm diye diye gittim en sonunda :) özellikle sordum çoğu yer pazar günü kapalı tek tük açıyoruz diyen vardı
şimdi gelelim fiyatla ilgili paylaşımlara ;
canımcım kütahya porselen 84 parça yemek takımımı 295 ytl ye , kahvaltı takımımı 115 ytl ye, fakir'in yeni çıkan şarzlı el süpürgesini 90 ytl ye, çok çok beğenerek aldığım tam takım porselen baharat setimi içinde sabunluğu ve kaşıklığıda vardı 40 ytl ye, arzumun rondo ve blendrını ayrı ayrı aldım 90 ytl ye, porselen çaydanlığımı 20 ytl ye, çamaşır kurutmalığımı 30 ytl ye, pembe deri çamaşır sepetimi 35 ytl ye, ütü masasını 30 ytl ye, yuvarlak, çiçek şeklinde, boton kek ve turta kalıbımın 4 ünü 40 ytl ye, baya büyük olan çelik mevlit tenceremi 35 ytl ye, 43 parça gondol takımımı 200 ytl ye, 3 lü cezve takımımı 28 ytl ye, porselen pasta takımı setimi ki içinde 3 değişik şekilde salata tabağı,bir tane derin yuvarlak salata tabağı, 2 katlı kurabiye tabağı, boton ve yuvarlak fanuslu pasta tabağımı , 4 lü kapaklı günlük kahvaltı tabağımı toplam 86 ytl ye, büyük boy teflon tava 10 ytl ye, hani 4 lü kahvaltı takımları varya porselen küçük dönüyo kendi çevresinde onu 15 ytl ye, banyo setimi 15 tl ye, onun haricinde yine , çelik bulaşık sepetimi 25 ytl ye aldım birde yine ufak tefek mutfak gereçleride var tatlım merdaneydi, yağdanlıklar, tuzluklar vs onlarda 30 ytl tuttu

Son düzenleme:
Kizlar, bisi sorcam...

canım benimyaa hepimiz aynı durumdayız sanırım ama daha öyle aman aman ağladığımı söyleyemem, ben farklı bir şehire gelin gideceğim ve bu duruma hazırlamaya çalışıyorum kendimi bide aileme çok düşkünüm bende nasıl ayrılacağım hiç bilmiyorum tamam öğrenciykende çok ayrı kaldım yurtdışındayken de 2 ay seslerini dahi duyamamıştım ve her gün ağlıyodum ama şimdi çok daha farklı olacak temelli bir ayrılık :çok üzgünüm::a015:

JNAZ iyi olmaya çalışyıorum canım ben.1,5 ay ben böyle heran ağlayacak modunda gezerim.hayır hiçbirşey yokken birden hıçkırıkalra boğuluyorum.sinirlerim çok yıprandı.işten çıkmak evde oturmak penceremin kenarında oturup müzik dinlemek düşünmek felan istiyorum.melankoli hallerdeyim.eksiklerinin bitmesine sevindim.güle güle kullan canım benim.sizin tatlı telaşlarınızı okumak iyi geliyor.bugün nişanlımla konuştuk.üzüntüden saçma sapan konuştum.hiçbirşey yapmıcam dedim.kendimi herşeyden çekicem dedim.pufffff.neyse.bakalım artık.az kaldı kurtulacağım bu kötü günlerden.hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın:a015:

canımcımm sakin ol bi bakalımm sende düğün stresine girdin iyice bide nişanlın yanında yokya ondan kaynaklanıyo tamamen tek başına kalmış hissediyosun kendini ama yazık nişanlınada bitanemm bak sende başla tatlı tatlı telaşlara ve kötü şeyleri getirme aklına inan değmiyo
bende iki gün önce seninle aynı moddaydım ev konusu yüzünden ve nişanlımı da kırdım baya sanki hiç uğraşmıyomuş bakmıyomuş gibi ama boşu boşuna bir geceyi ayrı geçirdik ne oluyoruz dedim hemen elbet Allahın izniyle hallolur herşey ve neden bugünlerimizi zehir edeyimki hem ona hem kendime ve oluruna bıraktım hayırlısıyla bir ev bulacağız inşallah varsın herşey de 4*4 lük olmayıversin önemli olan o evin içinde huzurlu, mutlu ve ağız tadıyla oturmamız
ayy ne çok uzattım dimii kusuruma bakma tatlımyaa bi açıldımmı bi türlü toparlayamıyorum kendimi :eek:

KIZLAR BENDE ÇOK ALINGAN OLDUM
AGLAMAK ,İÇİN MANA ARIYORUM SANKİ
EVLENEN ARKADAŞLARIM DİYORKİ DAHA BUNLAR NEYDİ SON BİR AYDA
GÖR KENDİNİ DİYORLAR.
BEN 45 DK LİK BİR UZAGA GELİN GİDECEM İNŞ.

BENİMKİ GÖRÜCÜ USULU OLDU AMA SEVİYORUM NİŞANLIMI
HAFTADA BİR GÖRÜŞÜYORUZ ÖZLÜYORUMDA
:eek::eek: :eek:

bende son bir ayı bekliyorum sanırım Allahtan siz sadece ağlıyosunuz kızlar yaa kardeşim öyle huysuzlaşmıştı ki düğünden önce herşeye bir bahane buluyodu ve laf söyleyemiyoduk inanın onu gördükten sonra aman ben böyle olmayacağım demiştim kendi kendime tatlicadiarzu
hem sen 45 dakikaya uzak mı diyosun canımyaa benimki otobüsle gidersen 2-2.30 saati buluyo:çok üzgünüm:

X