2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

ayyy kızlar ya uzun süredir ayrı kaldım gremedim bi türlü nete.özlemişim sizi ya bu arada bu hafta fırın ve elektrikli süpürgemi de aldım yavaş yavaş yapıyoruz bşeler bakalım

ayy tatlımyaa eğer bir tane daha havlu alırsam annem beni öldürecek kadıncağız yeter artık diyo :) ama her çıktığımda da bişeyler çarpıyo gözüme tuhafiyelere girmemeye özen gösteriyorum :)
bak bide ben hiç patik örmedim asıl maharet onda bence ama allahtan patiğimde çok gerek yok diyorum o bahsettiğin boncuklulardanda hediye geldi bir kaç tane o yüzden yaptırmayacağım :)
nedense bu aralar o kadar hevesliyimki çeyiz ve ev eşyalarına hep bişeyler yapasım ve alasım var hatta dün dayanamadım renkli renkli kültablaları aldım salonuma ve oturma odama bide hani şu küçük sarımsak rendesi varya ondan aldım sanki en gerekli şeylermiş gibitatlicadiarzu
çarşamba gününüde dört gözle bekliyorum canımcım çünkü asıl alışverişi o zaman yapacağım annem bile tutamaz beni gibime geliyo :sm_cool:
inşallah ev sorunumuzda bir an önce hallolur tatlımyaa zaman geçtikçe daha çok sıkıntı sarıyo beni
nişan kısmına da gelince tatlım bizde aşkımla 4 seneyi bitirdik çok şükür bize kalsa okul bitmeden söz olurdu ama babam orada bi durun dedi :)
ama inanırmısın tam bir hafta önce finallerim bitti haftasına da söz taktık bide sözüm cumartesi günü oldu benim ısrarlarım sonucu malum pazar günü mezuniyet yemeğim var diye :)

Son düzenleme:

ay canım ya asıl o küçük eşyaları ıvırı zıvırı almak gerekiyo en gerekli onlar. geçen gezmede patates dolması yapmış ev sahibi dedi bana sen dolma oyacağı aldınmı yine ay bi düşündüm cidden mutfak için okadar ıvır zıvır varki not etmek lazım incecik ayrıntılar bile olsa şık olmasmı :) bıçak bileyici dolma oyucu sarımsak rendesi konserve açacağı aman işte minnacık ama cicili bicili şeyler :) al al onların hepsinin yeri gelicek kullanmak için :) pasta kalıplarınıda unutma sakın :dance:

demek çarşamba oy oyy batırmamak lazım anneni babanıda dimi :)

ben kaç senedir oturdum oturdum aklım başıma geldi şimdi geç oldu ama güç olmasın dimi :) iki ayağım bi pabuca girdi şimdide :)

sıkıntı yapma bence hallolur bende sıkıntı yapıyorum ama sağolsun aşkım rahatlatıyo :) bi anda olur biter diyo :)

bu arada öreceğim patikte şundan şakkıdı

ayyy kızlar ya uzun süredir ayrı kaldım gremedim bi türlü nete.özlemişim sizi ya bu arada bu hafta fırın ve elektrikli süpürgemi de aldım yavaş yavaş yapıyoruz bşeler bakalım

hoşgeldin eşekrcim a.s.oy oyy güle güle kullan hangisinden aldın süpürgeyi ben halı yıkama almıştım rowenta süpürgeyide şu su filtrelilerden alıyım diyorum bakalım artıkın..

çeneye daldım yine gidiyim ben öğlenleyin bi ayzma kenarı başlamıştım alt sırası bitti gidiyim üstünüde bitiriyim 1 günde bitmiş olsun :)

görüşürüz şekerler

jnazcım bunlarda sana şekercim a.s.

katrecimm hoşgeldin tatlımm hayırlı olsun eşyalarında benimde daha önceden annemin aldığı arçelik süpürgem var bide libelle nin hem halı yıkama hemde su filtreli olanını aldık fırını da nişanlım almıştı zaten

pamukşekercimm canım çok şıkmış patikya sandalet gibi benim onlardan yok
o dediğin ıvır zıvırında hepsini bi liste yaptım güzelim inşallah gözümden kaçmaz zaten gideceğim yer istoç duymuşsundur belki istanbulun en büyük toptancılar çarşısı ve ne ararsan var

bak benimde aklıma getirdin tatlımyaa yazmanın 3 kenarı kaldı üst sırasının bende onu tamamlayayım bunuda bitirdim mi 6 tane yazmam kalıyoo :dance:
hadi kolay gelsin sanada canımcımm :içelim:
buda benden sana :teselli:

benden bugünlük bu kadar güzellerimm hepinize hayırlı geceler şimdiden Şeniz

maalesef ttalım ebn sen kadar şanslı değilim konyada ne istoç avr nede başka bişi sınırlı artık bizde aşkımla bi çok şeyi ankaradan almayı düşünüyoruz :) birlikte almak daha zavkli olur heralde yada sıkılır beni terk edip gider :dilcikar: hadi bakalım sen yazmaları bitirmişsin ben yeni başlıycam sanki eskiden yapılanların modası geçti yeni 30 tane filan yaptım bide boncuk alıp boncuklarla pulalrla yapıyım diyorum.. havlularda aynen ay hevesim geliyo buraya girdikçe :) gözümmü aç ne

kolay gelsin hadi bitir yazmanı snede ben daha oturmadım duşa girdim geç yatarım diye :) sonrada sabah kızlarla buluşcaz yarında gitti :) aman oslun canım sağolsunnn :dance:

iyi geceler şekerimcim maşallahda diyim nazar olamsın emi a.s.

guzel kizlar, merhaba,

Ya ben sizi okudukça strese girdim vallahi, karar verdim. bu haftasonu liste yapacagim, neyim var, neyim yok, neyim eksik onlari soyle bi guzel siralicam...
Su çeyizlerimin yarisi kaldi turkiye de, onlarda bi gelsin de...

Ya ne çok is var yapilmasi gereken, ne çok alinmasi gereken esyalar var ya...
off offff...
Yapabilecekmiyim hepsini?
O kadar az bi vaktimiz kaldi ki...bu haftasonu evimize gidecegiz, bakalim biz izindeyken tamirat boya isleri bitmismi.
sonra sanirim mobilya bakmaya gideriz...Off kizlar içimde felaket bir korku var...
Insallah hepimiz dugunleri, evleri super olur
Optum hepinizi

Kızlar günaydın maşallah baya dedikodu yapmışsınız.jnaz ellerine sağlık.çeyizlerin çok cici.Rabbim hayırlı günlerde kullanmanı nasip eder umarım.havlu ve oyalarımı bende kendi ellerimle yaptım.havlu 55 tane yapmışım ve hepsi çok süslü.çok pişmanım.mecburen 10 tane hazır havlu aldım.artık dantellilerden de kullanırım hafif olanları.oya kullanmıyorum ama heves ediyordum.yaptım.gelen misafirlerime kullanmaları için veririm diye yaptım.bende hafta sonu mobilyalara baktım.aşkımsız.fikir olsun diye.sandığımdan daha da uygun bir mobilyacı buldum.inşallah sevgilim geldiğinde oraya bakarız.beğenirse ordan alırız.tencere takımı eksiğim vardı.(eksik değil aslında tamamen açgözlülük).tefalin çelik tencere takımı.eğer almadıysanız yada eksiğiniz varsa bakın derim.kampanyad şuan.5 tencere 200 lira.annemin ısrarlarına rağmen aldım.mutfak eşyalarına aşırı ilgim var.tabaklarım normalde yeter ama her gözüm kaldığında 3 tane alıp gizlice koyuyorum çeyize.annem gördüğünde yüzünü merak ediyorum.bu arada teyze oldum hafta sonu.berk adında kara-kuru bi oğluşumuz oldu.2.5 kilo.aslında hzırlık mazırlık yapıyorum da hiç ağzımın tadı yok.bişey beğenip alıyorum sonra eve gelip ağlıyorum.neden böyle günde yanlzıım diye.az kaldı diye avutuyorum kendimi.neyse hepinize kolay gelsin.ŞAFAK 48

BU ARADA MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.BÜTÜN DUALARIMIZ KABUL OLSUN.YUVAMIZ HAYIRLI OLSUNa.s.

pretty canım benim hayırlı olsun tencerelerin benimde korkmazın var çelik tencere takımım ama yarın bir takım daha almayı düşünüyorum şu süslülerden
bak az kalmış nişanlının gelmesini hiç canını sıkma bugünlerde geçecek hazırlıklarınada devam edeceksin tabi üzme kendini boşyere olurmu güzelim
havlular içinde sağol tatlım bende senin dediğin gibi baya süslü püslü yapmıştım ama günlük kullanım için daha sadelerini ayırdım tabi tülbentimde kendime ait 60 tane var hediyelikte 40 tane ayırdım onlar yeter diye düşünüyorum .
bu arada senin ve diğer arkadaşlarında kandilleri mübarek olsun

canım 40 tane cembermı dagıtcannnnnn :1shok:
ben sadece kaynanam ve görumceme verıcem yeterlı kınada ıse oyalı mendıl kızlara verıcez yeterlı dıe dusunuorum zaten 35 tane cemberım var onlarıda dagıtsam yandım:roflol:

tatlım kayınvalde ve görümceleriminki daha doğrusu yakın akrabaların hepsinin bohçalarını ayırdım hediyelik kalan 40 tane :) onlarıda ayrı bi hurca koydum annem olurya evine gelen giden olur verirsin diyo dağıtılmazsa bana kalacak yine tatlicadiarzu kına için bende mendil hazırlayacağım renk renk
hem bencede sakın dağıtma kolay yapılmıyo valla diğerlerini ben yapmadım diye midir nedir ayırdım öyle yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…