ayy tatlımyaa eğer bir tane daha havlu alırsam annem beni öldürecek kadıncağız yeter artık diyo :) ama her çıktığımda da bişeyler çarpıyo gözüme tuhafiyelere girmemeye özen gösteriyorum :)
bak bide ben hiç patik örmedim asıl maharet onda bence ama allahtan patiğimde çok gerek yok diyorum o bahsettiğin boncuklulardanda hediye geldi bir kaç tane o yüzden yaptırmayacağım :)
nedense bu aralar o kadar hevesliyimki çeyiz ve ev eşyalarına hep bişeyler yapasım ve alasım var hatta dün dayanamadım renkli renkli kültablaları aldım salonuma ve oturma odama bide hani şu küçük sarımsak rendesi varya ondan aldım sanki en gerekli şeylermiş gibitatlicadiarzu
çarşamba gününüde dört gözle bekliyorum canımcım çünkü asıl alışverişi o zaman yapacağım annem bile tutamaz beni gibime geliyo :sm_cool:
inşallah ev sorunumuzda bir an önce hallolur tatlımyaa zaman geçtikçe daha çok sıkıntı sarıyo beni
ayyy kızlar ya uzun süredir ayrı kaldım gremedim bi türlü nete.özlemişim sizi ya bu arada bu hafta fırın ve elektrikli süpürgemi de aldım yavaş yavaş yapıyoruz bşeler bakalım
çeneye daldım yine gidiyim ben öğlenleyin bi ayzma kenarı başlamıştım alt sırası bitti gidiyim üstünüde bitiriyim 1 günde bitmiş olsun :)
görüşürüz şekerler
jnazcım bunlarda sana şekercim a.s.
katrecimm hoşgeldin tatlımm hayırlı olsun eşyalarında benimde daha önceden annemin aldığı arçelik süpürgem var bide libelle nin hem halı yıkama hemde su filtreli olanını aldık fırını da nişanlım almıştı zaten
pamukşekercimm canım çok şıkmış patikya sandalet gibi benim onlardan yok
o dediğin ıvır zıvırında hepsini bi liste yaptım güzelim inşallah gözümden kaçmaz zaten gideceğim yer istoç duymuşsundur belki istanbulun en büyük toptancılar çarşısı ve ne ararsan var
Kızlar bakın bu günlük yemek takımım yeni aldım nasıl?:)
http://www.bernardo.com.tr/urunler.asp?kategori=buttferfly
Kızlar bakın bu günlük yemek takımım yeni aldım nasıl?:)
http://www.bernardo.com.tr/urunler.asp?kategori=buttferfly
pretty canım benim hayırlı olsun tencerelerin benimde korkmazın var çelik tencere takımım ama yarın bir takım daha almayı düşünüyorum şu süslülerden
bak az kalmış nişanlının gelmesini hiç canını sıkma bugünlerde geçecek hazırlıklarınada devam edeceksin tabi üzme kendini boşyere olurmu güzelim
havlular içinde sağol tatlım bende senin dediğin gibi baya süslü püslü yapmıştım ama günlük kullanım için daha sadelerini ayırdım tabi tülbentimde kendime ait 60 tane var hediyelikte 40 tane ayırdım onlar yeter diye düşünüyorum .
bu arada senin ve diğer arkadaşlarında kandilleri mübarek olsun
canım 40 tane cembermı dagıtcannnnnn :1shok:
ben sadece kaynanam ve görumceme verıcem yeterlı kınada ıse oyalı mendıl kızlara verıcez yeterlı dıe dusunuorum zaten 35 tane cemberım var onlarıda dagıtsam yandım:roflol: