Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elifcim çok geçmiş olsun canım. bi ara benim kız da tıkandı ama sadece burnu. kusma olmadığı halde ben nasıl korktum anlatamam. seni düşünmek istemiyorum canından can gitmiştir. bi şekilde rabbim yanımızda ve böyle şeylere bi şekilde haberimiz oluyor. çok şükür birşey olmamış.Kizlar yine uuzn bir ara verdim.Soyle bir okudum ama aklimda fazla birsey kalmadi.
Ridacim hastanin durumu insallah iyiye gider.
deryacim bende gittin sandim,cok uuzulmustu.Artik fire vermeyelim arkadaslar,,,Ben artik 1 kez yazip 3 kez okuyorum,yanlis anlasilir uzaklastirilirim diye...Keske kapsama alani disinda gorunen arkadaslarin profiline kucuk bir not dusulse de bizde nedenini bilip ayni hataya dusmesek...Benim en cok cekindigim uzaklastirilma nedenlerinden biri konuyu dagitmak veya basligi disinda bir yere tasimak....Burasi bebklerimizle ilgili paylasimlarda bulundugumuz bir yer ama yeri geliyor kocalarimizi ve aielerini bile anlattigimiz oluyor.....
Neysen cim bebisinin dusmesine cok uzuldum,keratalar iyice ayaklandi...
Ebrucum evine hosgeldin ....
Benim moralim cok bozuk kizlar...Dun hayatimin en kotu gecelerinden biriydi...Kizlarin hastaligi devam ediyor...Esimle kavgaliyiz yataklarimiiz ayirdi....Ustune birde dun Kayra nerdeyse boguluyordu.Elim ayagima dolasti,sinrim bozuldu,aklima GULSAH ve bebeginin olum nedeni geldi...Uykusuzluktan olma uzereyim ama korkudan uyuyamiyorum....
Kayra;nin basina geleni soye ozetleyeyim.Oksurdugu iicn antibiyotige baslamistim.O da oksurugunu iyice kabartti ve tabi dogal olarak balg. sokturdu..Bizim kiz yastiksiz yattigi icin onu cikaramiyor ve bogazina kaciyor...Gece 3 tu ama allhatan yeni yatmistim.Nefesalamayip tikaninca nasil ses cikar bir hiriltiya uyandim esimde diger oda da yattigi iicn mercanla uyandik hemen ters cevidim ve kusmasiyle beraber nefes almaya basladi..2sn sonra sanki onun basina gelmemis gibi guluyordu minik melegim,,,Elim ayagima dolasti tabi...Bu olay tum gece belki 7-8 kere devam etti...Basinda nobette oldugum iicn sorunsuz atlatik.En son sirtini yastiklarla desteklemek aklima geldi oturur vaziyette uyudum benim canim...
Esimlede cok kotu kavga etik.Sucsuz yere oglu yuzunden demedigini birakmadi.Birde zeytinyag gibi kendi kustu.Bir suru insan yaninda atmedigi soz kalmadi,herkes bana nasil haksizlik etigini soyledi ama beyefendinin umrunda degil.Uzun sure konusacagimi snamiyorum....Cok yalniz hissettim kendimi size yazmak istedim...
rida cım sizin puanlarınızı yüskeltecek başkaları ben hiç size beğenide bulunmamışmıyım. burdan yazmak doğrumu bilmiyorum ama benim bildiğim kadarıyla mesela benim msj mı beğendin beğenni yazmak için terazi kılıklı şeye tıklıyorsun orada kutucuk çıkıyor bu yazınızda site katılıyorum yada katılmıyorum yazılarının yanında kutucuklar var katılıyorsan katıldığın yoksa diğer kutucuğu tıklıyorusnu. ben şimdi sana bi tane rep vercem. sen onu kendi profilinde alınan tecrübe puanlarında göreceksin canım bi sn hemen yapayım. bak puanın 22 iken arttı. öptüm. umarım anlamışsındır. kullanıcı panelini açtığın zamanda en aşağıya indiğinde en son alınan itibar puanlarında sana kimlerin yorum yaptığını görebilirsin. ama puan neye göre belirleniyor bilmiyorum öptm.:1ninca:deryacım bişey sormak istiyorum..neden bizim puanlarımız düşük...sizinkiler bayaa bi yükselmiş..bu nasıl oluyor, neyle alakalı sen biliyor musun? merak ettim de..12 idi geçen ay 22 olmuş birden yeni farkettim...kim veriyor bu puanları neye göre veriyor? biliyorsanız açıklarsanız sevinirim
rida cım sizin puanlarınızı yüskeltecek başkaları ben hiç size beğenide bulunmamışmıyım. burdan yazmak doğrumu bilmiyorum ama benim bildiğim kadarıyla mesela benim msj mı beğendin beğenni yazmak için terazi kılıklı şeye tıklıyorsun orada kutucuk çıkıyor bu yazınızda site katılıyorum yada katılmıyorum yazılarının yanında kutucuklar var katılıyorsan katıldığın yoksa diğer kutucuğu tıklıyorusnu. ben şimdi sana bi tane rep vercem. sen onu kendi profilinde alınan tecrübe puanlarında göreceksin canım bi sn hemen yapayım. bak puanın 22 iken arttı. öptüm. umarım anlamışsındır. kullanıcı panelini açtığın zamanda en aşağıya indiğinde en son alınan itibar puanlarında sana kimlerin yorum yaptığını görebilirsin. ama puan neye göre belirleniyor bilmiyorum öptm.:1ninca:
onu bende bilmioyrum canım. mesela ben sana rep vermişim sanrıım tekrar veremiyorum. belki yeniden puan vermek için belli bi puana ulaşmak gerek. sengözlerimebaksanabbende veriyorum bazen rep veriyorum ama genelde bana bu msj değerlendirebilmeniz için başkasınınkinide değerlendirmeniz gerek diye bişeyler yazıyor. yaptım demin yine olmadı. bu işide ben anlamadım. ne demek istiyor acebafisfisfis