- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
kızlar aramıza yeni gelenler de olmuş hoşgeldiniz kızlar.ben hafta sonu baya rahatsızlandım ağrılarım oldu karnımda sertlik hissi vardı dr ulaşabilirsem bugün kontrole gidicem inşallah bişey yoktur
murgizciğim geçmiş olsun...vallahi bende şifayı kapmışım,grip nezne karışımı birşey :)
Ayperin, sana da geçmiş olsun canım. İnşallah Murgiz'le beraber bu rahatsızlığı da en kısa sürede atlatırsınız..a.s.
:sm_confused:Kızlar ya farkında mısınız, bi kaç zamandır Tülay aramıza uğramamış..
İnşallah bi aksilik yoktur..
sengözlerimebaksanabTÜLAYY, NERDESİN CANIM?
sağol murgizcim sancım vardı dr aradım kanaman yoksa büyük bir sorun yoktur dedi dün gittim kültür aldı kan idrar verdim.ultrasonla bebeğe baktı çok şükür iyiydi bir sorun görünmüo dedi baya da hareketliydi sanki alkış tutuyodu sırnaşık şey dinlen dedi 5 gün rapor verdi evdeyim şimdilik.pzt 3 lü test iin ve kontrol için tekrar gidicem.bu arada sende üşütmüşün geçmiş olsunbol bol meyve yeyip sıvı alcaksın bide dinlenceksin :1closedeyes dr gibi konuştuım demi):roflol:
selam arkadaslar,
hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum öncelikle,çok iyi bakın kendınıze...ben bebeğim 4 ayı doldurdu ama ben cinsiyetini hala ögrenemedımDr kız olabilir dedi ama kapatıyormuş net görememiş :) çok merak ediyorum yaaa
merhaba arkadaşlar, ya bende nezle oldum:çok üzgünüm: salya sümüğüm walla.. senağlama n'ooldu bize böyle yaa?? bu kadar vitamin alıp da yinede hasta olabilen canlılarız, şaşıyorum walla!! işte yatak yorgan yatıyorum, sıcak şeyler, meyveler falan.. çabuk atlatırız inşallah. hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalar!
testler konusunda yazmışsınız. ben 2'liyi yaptırdım. 3'lüye gerek görmedi doktorum. ya, bence de yok, çünkü zaten ne yapılabilir ki bu saaten sonra.. herşeyin hayırlısı. 0 testin sonucunda bile %100 olmuyor ki sonuç. benim doktorum çok rahat ve kaderci bi tip. walla benim gibi pimpirikli birini bile yola getirdi:1closedeyes:
bu arada özel hastaneler ssk'ya kapanıyormuş kızlar, duydunuz mu? ne halt edicez bakalım. kesin netleşsin, başımızın çaresine bakmak lazım bir an önce..
kızlar sizlere hazırlıklar ne alemde diyo soruyorum her seferinde kaynıyo.. hani var mı ufaktan ufaktan bişeyler alan? biz h.sonu beşik baktık:teytey: birde bikaç parça cici aldım:teytey: napppiiyiimm.. dayanamıyo insan. ama şöyle bi 6 aylık falan olunca hayırlısıyla, dediğiniz şu eminönündeki havuzlu hana gidip topluca alcaz herşeyini.:dance: hepinize sevgilera.s.
kayracım biraz daha iyyiim dr dinlen önerisi işe yarıyor.gözden kaçabiliyor ben takılıyorum size :) kayra ne zamandrı bişey sorcam sana sen tekirdağ merkezdemisin?benim annemler çorluda
kayracım geçmiş olsun dileklerin iç,in sağol gerçektende tülay yok yaa inş iyidr canımcanım sen nasılsın tam olarak ne zaman gidiyom draa.s.a.s.
selam arkadaslar,
hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum öncelikle,çok iyi bakın kendınıze...ben bebeğim 4 ayı doldurdu ama ben cinsiyetini hala ögrenemedımDr kız olabilir dedi ama kapatıyormuş net görememiş :) çok merak ediyorum yaaa
merhaba arkadaşlar, ya bende nezle oldum:çok üzgünüm: salya sümüğüm walla.. senağlama n'ooldu bize böyle yaa?? bu kadar vitamin alıp da yinede hasta olabilen canlılarız, şaşıyorum walla!! işte yatak yorgan yatıyorum, sıcak şeyler, meyveler falan.. çabuk atlatırız inşallah. hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalar!
testler konusunda yazmışsınız. ben 2'liyi yaptırdım. 3'lüye gerek görmedi doktorum. ya, bence de yok, çünkü zaten ne yapılabilir ki bu saaten sonra.. herşeyin hayırlısı. 0 testin sonucunda bile %100 olmuyor ki sonuç. benim doktorum çok rahat ve kaderci bi tip. walla benim gibi pimpirikli birini bile yola getirdi:1closedeyes:
bu arada özel hastaneler ssk'ya kapanıyormuş kızlar, duydunuz mu? ne halt edicez bakalım. kesin netleşsin, başımızın çaresine bakmak lazım bir an önce..
kızlar sizlere hazırlıklar ne alemde diyo soruyorum her seferinde kaynıyo.. hani var mı ufaktan ufaktan bişeyler alan? biz h.sonu beşik baktık:teytey: birde bikaç parça cici aldım:teytey: napppiiyiimm.. dayanamıyo insan. ama şöyle bi 6 aylık falan olunca hayırlısıyla, dediğiniz şu eminönündeki havuzlu hana gidip topluca alcaz herşeyini.:dance: hepinize sevgilera.s.
çok sağol canım bende 3 gün rapor aldım evdeyim ,sanda çook geçmiş olsun yasemincim çok şükür bi sorun yokmuş dinlen canım yaa bol bol su iç kuruyemiş ve muz kasık ağrılarına iyiymiş canım bak ben bunları uyguluyom hiç olmuyo desem kasık ağrım yeridr,yasemincim ya cinsiyeti netleşmedimi yaa ogün ,,yada pazartesi mi netleşecek,yasemincim inş üçlü testinde iyi çıkcak canım:dance:
Canım benim, sen de sağol e mi..:1hug:
:sm_confused:Evet dikkatimi çekti, kaç gündür Tülay buraya uğramamış. Ama belki o da benim gibi kendini dinlemek istediği bi süreç geçiriyordur.. İnşallah öyledir, özleyince nasılsa koşup gelir..
Murgiz' cim, kısmetse kontrolümüz bu Cuma 19:30' da:bbo:. Ayy sorma öyle heyecanlıyım ki, evde hiç iş yapamaz oldum... Sen neler yaptın? Duyduğuma göre ufak alışverişlere start vermişsin.:dance: Ne kadar tatlı şeyler var di mi?
murgizcim muzu sevmiyorum kuru kayısıyı yiyorum kasılamalr ondan değilmiş akıntım var kültür aldı bakacak drsonucuna göre.erkek dedi ama pzt inşalllah kesinleşir 3 lüyü dr yapalım dedi kesinliği yok biliyorum ama yapılsına.s
kızlarrr benneyaptımki aşkolsun rahatsıızm dr gidicem dedim kimsenin umurunda bile olmamış hiç birinizde merak etmemişsniz senağlama hıh öle olsun bakalım rapor verdi dr 5 gün evdeyim işte:çok üzgünüm: