evet şimdilik erkek görünüo benim yaramaza bi arkadaş gelio :)) evi başıma yıkarlar artık
hepinize çok geçmiş olsun Dr. bana sakın grip olma dedi birkac gün sonra ben ben hastaydım.Arkdaslar ben 1aydır raporluydum ve yarın işe baslamam gerek yaa!boş boş durmaya çalışmıştım.
Kızlar benim bir sorunum var hiç bir kıyafetim olmuyom rahatsızım diye dışarıda pek çıkmadım çıktığımda eşofman ile geçiştirdim ve yarın işe gidecem kıyafet yokartık birşeyler çekiştire çekiştire giyecem.Birde eşimin akşam önemli bir yemeği var şık bir yerde benimde gitmem gerek ne ypacam bilmiyom.!!!!!!!!!!!AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH bir zamanlar 36 bedendim AHHHHHHHHHHHHHHH
yasemin takvimi nasıl yapıcaz yol gösterirsen sevinirim bende 15 haftalık gebeyim
sonunda yaptım takvimi...
Allah nazardan saklasın hayırlı olsun canım yakında rengide değişir :1hug:a.s.
ha bir de reklamlara bayılıyor
murgizciğim geçmiş olsun...vallahi bende şifayı kapmışım,grip nezne karışımı birşey :)
Ayperin, sana da geçmiş olsun canım. İnşallah Murgiz'le beraber bu rahatsızlığı da en kısa sürede atlatırsınız..a.s.
kayracığıma ve geçmiş olsun diyen tüm hamiş arkadaşlarıma cok tşk...hafif hafif iyi olmaya başladım..:)) hemen aranıza katılayım dedim:))
dikkat etmemiz lazım cokk..hasta olan herkese bendende geçmiş olsun buarada..