2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

3 lü test için 10 aralıkta gidicem tekrar dr a kayracım ama gösterir mi bilmem :) ben çok merak ediyorum ya o yuzden kızıyor bana heralde mercimeğim hayırlısı allah tan ... sabredeceğim biraz daha...

arkadaslar size geçmiş olsun yazdım dün ,bugun sabah bi kalktım bogazlarım şişmiş,kulaklarım bi hoş,burnum da :) sanırım şifayı bende kaptım :) ama ateşim yok ,yinede dr u arasam mı ?

hepinize çok geçmiş olsun Dr. bana sakın grip olma dedi birkac gün sonra ben ben hastaydım.Arkdaslar ben 1aydır raporluydum ve yarın işe baslamam gerek yaa!boş boş durmaya çalışmıştım.
Kızlar benim bir sorunum var hiç bir kıyafetim olmuyom rahatsızım diye dışarıda pek çıkmadım çıktığımda eşofman ile geçiştirdim ve yarın işe gidecem kıyafet yokartık birşeyler çekiştire çekiştire giyecem.Birde eşimin akşam önemli bir yemeği var şık bir yerde benimde gitmem gerek ne ypacam bilmiyom.!!!!!!!!!!!AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH bir zamanlar 36 bedendim AHHHHHHHHHHHHHHH

allah allah ne oldu bize yafff kıslar heppimiz hastayız ya çok geçmiş olsun mügecim,zeynepcim yapacak tek şey şimdi gitcen hamileliğe özel hem gece hem işte giyinebilecek bişiyler yapcan ordanda kuaföre gidip bi fön çektirip eve döncen,,kalk kız çık dışarı evde koktun ::))))

Bende Allah nasip ederse mayıs 2008 anne olucam. En son kontrole gittiğimde bebeğim hareket ediyor hatta bana el sallıyordu doktor bak annesi sana el sallıyor dediğinde sevinçten ağladım anlatılması çok güzel bir duygu...

kızlar bütün hastalara çok çok geçmiş olsun :1hug: ne kadar sakınırsan o kadar seni bulur derler..valla bende hastalığı ayakta geçirdim üstelik bronşit :çok üzgünüm: üstünede migren ohhhh suyundanda koy..ama izin bile yapamadım kendi işimiz olmasına rağmen :1no2: bol bol meyve suyu içiyorum taze sıkılmış kocişim sağolsun tıkır tıkır mutfakta sıkıp getirdi :asigim: iyi baktıda bana iyileştim :1rolleyes: yoksa nerdee işti evdi temizlikti yemekti kafamçokkarıştı aynı buna benziyom yatarken kafamçokkarıştı bakıcı gibi maşallah sırnaşık şey

kızlar doğru sakınılan göze çöp batarmış işte ALLAH beterinden korusun.hamilellikleri bende giymeye başlıcam sanırım bayramdan sonra giyeyim diyordum ama olmucak sanırım :)) evde dinlenmesi zor benim oğluş çok yaramaz ama işte olmaktansa evde olmak daha iyi :)
mügecim bugün bi geçsin durumuna bak yarın dr ararsın bol bol sıvı al ilaç kullanman gerekiyorsa dr yazarsa mutlaka kullan zaten bebeğe zarar vermeyen ilaçkalr yazacaktır korkma
edacım bu dönemde bol bol yapalım nazımızı sonradan pek sökmüyo kocişlere .)

ya kızlar takvimi olamayanlar yapsın bebeklerin haftalarına bakarız güzel oluyo..

slm kıslar ssizdemi hastasınız bende 1 haftadır ama ben artık atlattım bu arada fazla nane limon çayı içmeyin çogu gebelerde işe yaramıyor size tavsiyem bol bol portakal mandalin greyfurt yemeniz yada sularını karıştırıp içmeniz ayrıca ballı süt sıcak olcak boğazınızı yumuşatır gece yatarken ve sabah kalkınca hemen için ve bide elma kabuğu yada çeyrek elmayı dilimlere ayırın çekirdeğiyle bir cezve yada demliğe yanında ıhlamur nane ve bir dilim limonla bir iki taşım kaynatın demlendikten sonra içine hiç bişi katmadan günlük için sabahtan akşama kadar ve buarada dinlenin çünkü vücüdumuz zaten bebekten dolayı yorgun düşüyor o yüzden çabuk atlatamıyoruz. HEPİNİZE TEKRARDAN ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN !!!!

Zeynepcim sana tavsiyem internetten biraz kıyafet bak kendine..Ben Ebru Maternity'in kıyafetlerini çok beğendim..Orada kot pantolonlar içinde siyah bir pantolon var hem işe hem gündeliğe hemde üstüne şık bir blüzle özel davetlerde bile kullanabilirsin..Bende kısmetse bu hafta sonu çıkıp alacağım bakalım kendime bir pantolon..Benim göbeğim ve basenlerim genişliyor ne hikmetse enine doğru da genişlemeye başladım..Sanırım düşündüğümden ve hedeflediğimden daha fazla kilo alıcam..Allahtan bu dönem çalışmıyorum evdeyim o yüzden hamilelik boyunca çok kıyafet sıkıntısı çekmeyeceğim..Evde salaş salaş dolaşmayı düşünüyorum eşofmanımla :))

yasemin takvimi nasıl yapıcaz yol gösterirsen sevinirim bende 15 haftalık gebeyim

canım hamişlerdne haberler bölümündeydi açıkca anlatıyordu adını unuttum ama kim anlatıyordu bakarsan hemen ilk sayfada görürsün kafamçokkarıştı pek anlatamadım ama kusura bakma:tomato:

Allah nazardan saklasın hayırlı olsun canım yakında rengide değişir :1hug:a.s.

Sağol canım cumartesi gidicez zaten doktora bakalım belli olacakmı 11-13 haftada yaptırdığımız testlerde doktor %95 erkek dedi ama bakalım hayırlısı

ha bir de reklamlara bayılıyor

bende mayıs annesiyim. 28 mayıs 2006 da kızım dünyaya geldi. ama çok yaramaz ve çokda hareketli. hiç durdurak bilmiyor. daha küçücüktü heryere tırmanmaya başlamıştı. ikizler burcu çocukları böyle olurmuş. birde senin gibi arkadaşım benim kızda reklam hastası. aman aman o reklamlar olmasaydı ben nasıl yemek yedirirdim onu. reklam bahenesiyle yemek yiyor. şu anda 1,5 yaşında yetişemiyorum ona. ben yoruluyorum o yorulmak nedir bilmiyor. kafamçokkarıştıama o benim aşkım herşeyim kızımı çoookkkkk seviyorum. allah herkese nasip etsin.

ya sormayın arkadaslar,bugun hapşurmaktan öksürmekten bi hoş oldum,güya ben hastalanmam diye hava atıyordum bizimkilere :) normalde hasta olmamda ,sanırım vücut yorgun düştü birazda sogukta kaldım böyle olduk :) bol bol meyva suyu taze sıkılmış en güzeli heralde,dr u aramadım yarına kötü olursam arıycam kızlar...

bu arada ben hamiş pantolonunu son 1 aydır giyiyorum rahat ettim alınca...daracık kıyafetler olmadı...yeni ciciklerinizi güle güle giyin şimdidennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…