sağol kayracım ben elevit kullanıyorum ve bu dediklerine göre a vitamini c vitamini fazla aaa neden öle ama zararlı olsa drum vermez di
bide annem hemşire emeklisi ve bana ısrarla druma flor takviyesi için yardımcı bi ilaç yazmasını sölüyo çünkü bebeğin diş luşumu için çoook öenmliymiş bi bilgin var mııı
evet kyaracım tam 2.5 ay oldu bazen bende şaırıyorum yahu ne kadar çabuk geçti.ve bi konuda akıl danışacağım ya benim karnım neredeyse hiç büyümedi eski karnımın şişliği de gazmış idrara sıkıştığımda kocaman bi karnım oluyo ama sabah kaktığımda nereyse eski hali azıcık bi şey belli sence bi sorun varmıdııır?sen bizden deneyimlisin yaaaaaaaaaaaa
a.sAğırlıklı olarak "erkek" ismi diyebiliriz Avebru. Ama tabi "kız" ismi olarak da kullanıldığı doğru..
:uhm:Ben bi de "Bersu" isminin anlamını çok araştırmama rağmen bulamadım.. Bunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarına sevinirim..:dance:[/
bersu su gibi berrak temiz anlamında komşumuzun kızının ismiydi ordan biliyorum
a.sAğırlıklı olarak "erkek" ismi diyebiliriz Avebru. Ama tabi "kız" ismi olarak da kullanıldığı doğru..
:uhm:Ben bi de "Bersu" isminin anlamını çok araştırmama rağmen bulamadım.. Bunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarına sevinirim..:dance:[/
Bersu yu bende araştırdım ama bulamadım berksu var "soğuk su" manasındaymış ..
slm kızlar..ben üçlü test yaptırmıştım sonucumu aldım..Allaha şükür temiz çıktı..dr hiç bir sorun görünmüyor dedi..darısı sizin test sonuçlarınıza a.s nasıl bir korku bu yarabbim..Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza versin bebişlerimizi..:1hug:
Yaseemin, teşekkürler canım..a.s.
kızlaaar ya benim paşa göstermedi sıpa tam 45 dk uğraştı dr amcası ama açmadııı.bi ara bi açtı ama hemen kapadı.drumuz o arada bi baktı şöle büyük ihtimal kız dedi.yaaa ama gene net değil aralık sonu tekrar gidicez.ya ben takvimimi değiştiremiyom maviş kaldı ooof dur bakalım değiştirmeyeyim.daha belli değil.ama bende alıştım bu kız fikrineee.şimdiden pembe kıyafetler bakmaya başladım
Betülcüm vitaminler vücut tarafından günlük kullanılır ve fazlası atılır..Eğer hergün vücudunun tolere edemeyeceği kadar çok alırsan o zaman böbreklerini ve karaciğerini yorar ve yan etkilerini görmeye başlarsın..Elevitteki vitamin miktarı vücudun tolere edebileceği kadardır çünkü onu hamile kadınlar için uzmanlar hazırlıyor..Zaten kullanılmayan kısım atılıyor ve vücut yorulmuyor..
a.sAvebru' cum, vitaminlerin fazlasının vücuttan atıldığı, konusunda seninle hemfikirim; ama vitamin içeriği ile ilgili yazmış olduğum bilgileri de son derece ciddi bi gebelik sitesinden aldığım için sormadan geçemiyeceğim;: acaba sen
"elevit"teki fazla olan vitamin miktarının vücut tarafından bebeğe zararı olmadan tolere edilebileceğine ne kadar eminsin,:uhm: bu bilgiye nerden ulaştın....? Kuzenim eczacı ve bu hususu onunla konuştuğumda en doğru bilgiyi doktorumdan alabileceğimi söyledi.. Doktorunun ifadeleri mi bunlar Avebru?
slm kızlar..ben üçlü test yaptırmıştım sonucumu aldım..Allaha şükür temiz çıktı..dr hiç bir sorun görünmüyor dedi..darısı sizin test sonuçlarınıza a.s nasıl bir korku bu yarabbim..Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza versin bebişlerimizi..:1hug:
Arkadaşlar, ben de 3'lü test sonuçlarımı aldım, hiç bir problem yok:sm_cool:
Nasıl rahatladım anlatamam, darısı sonuçları bekleyenlerin başına...
merhaba bahar annesi adayları
bende bir bahar ayı annesi adayıyım mayısın 10-15 arası sezeryanla doğum yapıcam Allah nasip ederse yani bebişim boğa burcu olacak neyse babamızla kızımız bahar çocuğu ben başak ve oğlum güz çocuğu dengelemiş olcaz bölece.
Şuan 16 hafta 5 günlük hamileyim kıslar geçen cuma 3 lü testimizi yaptırdık pazartesi de sonuçlarını öğrenicez ve ilaçlarımız değişecekmiş doktorumun dediğine göre nesse yarın sonuçları alınca sizide haberdar ederim hepimize ALLAH kolay doğumlar nasip etsin inşallah...a.s.a.s.a.s.
...slm kızlar..ben üçlü test yaptırmıştım sonucumu aldım..Allaha şükür temiz çıktı..dr hiç bir sorun görünmüyor dedi..darısı sizin test sonuçlarınıza a.s nasıl bir korku bu yarabbim..Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza versin bebişlerimizi..:1hug:
...
bebebe ,edaeda,kayraalin 3 lü testlerinizin iyi olmasına cok sevindim...bu tedirginlikte geçti ne güzel darısı diğer hamiş arkadaşlarımızın başına ..yerimseniben
ŞenizAyperin' cim, biz henüz 3' lü testimizi yaptırmadık canım; ama yine de teşekkür ederim.. İnşallah seni Allah söyletmiştir...