hepinize çok geçmiş olsun Dr. bana sakın grip olma dedi birkac gün sonra ben ben hastaydım.Arkdaslar ben 1aydır raporluydum ve yarın işe baslamam gerek yaa!boş boş durmaya çalışmıştım.
Kızlar benim bir sorunum var hiç bir kıyafetim olmuyom rahatsızım diye dışarıda pek çıkmadım çıktığımda eşofman ile geçiştirdim ve yarın işe gidecem kıyafet yokartık birşeyler çekiştire çekiştire giyecem.Birde eşimin akşam önemli bir yemeği var şık bir yerde benimde gitmem gerek ne ypacam bilmiyom.!!!!!!!!!!!AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH bir zamanlar 36 bedendim AHHHHHHHHHHHHHHH
yasemincim ben korkuyorum ilaç içmekten yaaa...psikolojık olarak :) geçenlerde bi migren agrısı çektım iki gün sürdü direndım yınede ilaç içmedim,aslında Dr'um minoset içebilirsin demişti...
Kızlar geçmiş olsun yaaa, ne oluyor böyle çorap söküğü gibi gitmeye başladı soğuk algınlığı hepimizde... Benim de boğazlarımda hafif bi yanma başladı, şutarafagittişimdi yanımda koca bi kupa ıhlamur çayını höpürdetmeye çalışıyorumyazdıklarınıza bakarak.. Canlarım geçmiş olsun..
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da olmuş; Müge ve Eylül Ecrin.. Kızlar hoşgeldiniz..a.s.
Yarına az bi' şey kaldı. Bende heyecan anlatılmaz bi boyutta.. Doktorum bu kez %99.9 cinsiyetini söyliyeceğini belirtmişti..Sonra 3' lü testin stresi.. Yani gece geç vakitlerde yine "Mayıs Anneleri" sayfasını bekleyen bi cadıyla klava: karşılaşırsanız şaşırmayın kızlar. Kimbilir bu akşamı ne tür bi kapasiteyle donatacağım :tomato:şu evde...
Şimdilik hepinizi kucaklıyor, sevgilerimi gönderiyorum; dualarınızın sonuna bir- iki cümle de benim için ekleyin e mi?
kayracım sanada geçmiş olsun dikkat et ki ağırlaşma canım yaaa:teselli:kayracım hiç stress yapmaya gerek yok ya bak inş bebeişin hem sağlıklı hemde kız olduğu kesin olcak:1hug:a.s.
..kıslar benimde şuan kilo durumum hiçte iç açıcı değil şimdiden 6 kilo almışım..:1no2: üstelik dikkat etmeye çalışıyorum..düşünün yanii ..sonum nereye gider göreceğiz senağlama/QUOTE]
Ayperincim sorma ya bende almam gerekenden fazla kilo aldım..Halbuki çok iyi gidiyodum kilo olarak..Hep bu Ece Erken'in yemek programından oldu..Her gün izliyorum izleyince de canım mutlaka kalkıp bişeyler yapmak istiyor..senağlama sonra gelsin kilolar..Napcamı şaşırdım resmen boğazıma dur da diyemiyorum..Buzdolabının önünde öyle ciğercinin önündeki kediler gibi bekliyorum..:çok üzgünüm: Of off .. Son çare galiba eve yürüme bandı falan aldırcam napim..
Hasta olan tüm arkadaşlar hepinize tekrar geçmiş olsun..Galiba evden çıkarken biraz ince giyiniyorsunuz..Ben şu an çalışmadığımdan evde oturuyorum ama çalışan arkadaşların işi daha zor çünkü sürekli başka insanlarla temas halindeler..Haliyle hasta olma riskleri daha yüksek..Bence doktorunuza danışıp destekleyici olarak bişeyler isteyebilirsiniz..Çünkü belli ki bu sene kış daha sert geçecek..
Zeynepcim sana tavsiyem internetten biraz kıyafet bak kendine..Ben Ebru Maternity'in kıyafetlerini çok beğendim..Orada kot pantolonlar içinde siyah bir pantolon var hem işe hem gündeliğe hemde üstüne şık bir blüzle özel davetlerde bile kullanabilirsin..Bende kısmetse bu hafta sonu çıkıp alacağım bakalım kendime bir pantolon..Benim göbeğim ve basenlerim genişliyor ne hikmetse enine doğru da genişlemeye başladım..Sanırım düşündüğümden ve hedeflediğimden daha fazla kilo alıcam..Allahtan bu dönem çalışmıyorum evdeyim o yüzden hamilelik boyunca çok kıyafet sıkıntısı çekmeyeceğim..Evde salaş salaş dolaşmayı düşünüyorum eşofmanımla :))
Azracım aramızda tam 1 haftalık bir fark var, sana da hayırlı olsun canım. Benim de bir anormal durum sözkonusu olmazsa doğumum Mayıs' ın 25' inde gözüküyor.. Bulantılarımın saati saatini tutmuyor, çok tuhaf kendimi sürekli çok yorgun ve isteksiz hissediyorum..:1no2:
Çok halsiz kalmam durumunda demir destekli bir folik asit önerdi doktorum, sen hangisinden kullanıyorsun?
Merhaba şuanda 15 haftalık gebeyim doğum tarihlerimiz aynı...bulantıların içinde beslenmene dikkat et faydasını görürsün
Merhaba şuanda 15 haftalık gebeyim doğum tarihlerimiz aynı...bulantıların içinde beslenmene dikkat et faydasını görürsün
:sm_confused:Canım bu mesajı nerelerden çıkartıp buldun sen.. Üstünden en az 2 ay geçmiş olmalı. Üstelik bu süreçte bulantım filan da tarihe karıştı.. Neyse yine de şaka filan yaptığını umuyorum..:tomato:
kızlar dün dr aradım kan ve idrarım temizmiş ama vajınada mikrop varmış onun için ilaç yazamıcam daha erken dedi dr idare edicez deid bende tamam zaten sancımda yok dedim .)) tırstım biraz bi tek benimki soğuk algınlığı değil galiba herkes şifayı kapmış tekrardan geçmiş olsun.eylül takviminde hayırlı olsun aramızda bi kaç gün var sanırsam.kayracım iyi haberlerini bekliyoruz canım.
mrb herkesın bebegı hayırlısı ıle dogar.benım ılk aylarım zor gectı bulantı uyku mıde yanması tansıyon dusmesı ne ararsana var yanı :)))) ama bugunlerde kendımı ıyı hıssedııyorum benım dogumumda 28 mayısa gelıyomus şutarafagitti
:sm_confused:Canım bu mesajı nerelerden çıkartıp buldun sen.. Üstünden en az 2 ay geçmiş olmalı. Üstelik bu süreçte bulantım filan da tarihe karıştı.. Neyse yine de şaka filan yaptığını umuyorum..:tomato:
Kusura bakma canım tarihine dikkat etmedim...:asigim:karnım açken baktım heralde:))
kızlar dün dr aradım kan ve idrarım temizmiş ama vajınada mikrop varmış onun için ilaç yazamıcam daha erken dedi dr idare edicez deid bende tamam zaten sancımda yok dedim .)) tırstım biraz bi tek benimki soğuk algınlığı değil galiba herkes şifayı kapmış tekrardan geçmiş olsun.eylül takviminde hayırlı olsun aramızda bi kaç gün var sanırsam.kayracım iyi haberlerini bekliyoruz canım.