2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim ben korkuyorum ilaç içmekten yaaa...psikolojık olarak :) geçenlerde bi migren agrısı çektım iki gün sürdü direndım yınede ilaç içmedim,aslında Dr'um minoset içebilirsin demişti...

merzeynepciğim, üst cok problem yaratmıyor zaten şuanki moda bize uyuyor o yüzden birşey uydurulabilinir,asıl alt giyime yönelmek lazım..bende yeni aciliyet durumlar için gittim hamile butikten bir kot ,bir siyah pantolon aldım..şuan çalışmadığımdan birkaç eşortman ,tayt işimi görüyor ama dışarı cıkarken kot benim kurtarıcım ,yemek vs yerler için siyah pantolunu kullanmayı düşünüyorum,..eşinin yemeği için siyah bir pant.üstü şık birşey yada kot üstü şık birşey iyi gider gibi :))

kıslar benimde şuan kilo durumum hiçte iç açıcı değil şimdiden 6 kilo almışım..:1no2: üstelik dikkat etmeye çalışıyorum..düşünün yanii ..sonum nereye gider göreceğiz senağlama

happy'ciğim bebişimin cinsiyeti öğrenir öğrenmez resimlik almıştım..resmini yerleştirdim hemen ..onun haricinde şuan indirim zamanı geldi geliyor oyüzden abartmadan değerlendirmeyi düşünüyorum..en azından belli başlı şeyleri alabilirim .. yedinci aydan sonra ağırlıkta herşeyini tamamlayacağım..a.s

yasemincim ben korkuyorum ilaç içmekten yaaa...psikolojık olarak :) geçenlerde bi migren agrısı çektım iki gün sürdü direndım yınede ilaç içmedim,aslında Dr'um minoset içebilirsin demişti...

müge07 ciğim,geçmiş olsun,dr um banada minoset içebilirsin demişti ama bende içim rahat etmediğinden içmemiştim..:) onun yerine dahacok sıkma portakal suyu,ılık süt..ıhlamur,adacayı..vs bolca sıvı aldım..öyle öyle iyileştim bile sayılır :)) aman ateşlenmeyelimde :)

Kızlar geçmiş olsun yaaa, ne oluyor böyle çorap söküğü gibi gitmeye başladı soğuk algınlığı hepimizde... Benim de boğazlarımda hafif bi yanma başladı, şutarafagittişimdi yanımda koca bi kupa ıhlamur çayını höpürdetmeye çalışıyorum yazdıklarınıza bakarak.. Canlarım geçmiş olsun..
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da olmuş; Müge ve Eylül Ecrin.. Kızlar hoşgeldiniz..a.s.
Yarına az bi' şey kaldı. Bende heyecan anlatılmaz bi boyutta.. Doktorum bu kez %99.9 cinsiyetini söyliyeceğini belirtmişti.. Sonra 3' lü testin stresi.. Yani gece geç vakitlerde yine "Mayıs Anneleri" sayfasını bekleyen bi cadıylaklava: karşılaşırsanız şaşırmayın kızlar. Kimbilir bu akşamı ne tür bi kapasiteyle donatacağım :tomato:şu evde...
Şimdilik hepinizi kucaklıyor, sevgilerimi gönderiyorum; dualarınızın sonuna bir- iki cümle de benim için ekleyin e mi?

selaaamm! halen hastayımsenağlama umarım 1-2 güne geeçer artık. ooff çok fena ya.. tipim kaydı walla kafamçokkarıştı hepimize acil şifalar arkadaşlar! böyle hasta olup yatmadan bir gün önce gezerken, beli lastikli pantalonlardan gördüm. walla bi siyah lastikli pantalonum var, en rahatı o sadece, e hepte onu giyiyorum 36 beden giysilerim artık olmuyor.. zaten zorlamak, sıkı şeyler de giymek istemiyorum. bi baktım o pantolonu buldum hemen aldım:teytey: birkaç versiyonunu da denedim, ağ kısımları çok aşağıdaydı. olsaydı alcaktım şöyle bikaç tane bulmuşken.. neyse şimdilik etek metek idare ediyorum:1rolleyes:
minnoş cicilerine gelince; walla evet erken olduğunu biliyorum ama, 7. aydan sonra alırım diyen arkadaşlar nasıl dayanacaksınız bilemiyorum:uhm: hem ne olur, ne olmaz bilinmez ki, bakın zeynep tokuş'a... erken doğum denen birşey var di mi? biz hazırlığımısı yapmış olalım da..
Allah zamanında versin inşallah..
testlerinin sonuçlarını bekleyen herkes umarım güzel haberler alır.. hepinize sevgilera.s.

kayracım sanada geçmiş olsun dikkat et ki ağırlaşma canım yaaa:teselli:kayracım hiç stress yapmaya gerek yok ya bak inş bebeişin hem sağlıklı hemde kız olduğu kesin olcak:1hug:a.s.

kayracım sanada geçmiş olsun dikkat et ki ağırlaşma canım yaaa:teselli:kayracım hiç stress yapmaya gerek yok ya bak inş bebeişin hem sağlıklı hemde kız olduğu kesin olcak:1hug:a.s.

Murgiz' cim, sağol şekerim..:1hug:
Sıcak içeceklerle geçiştirmeye çalışıyorum işte. Hasta olucağa pek benzemiyorum; ama yine de tereddütteyim..
Diğer konuya gelince............ Sürpriz bi gelişme olursa; ona da hazırlıklıyım.............,gibime geliyor :roflolkocaman bi yutkundum da!!!). :dance:Neyse yarın şu doktordan bayılmadan gelirsem ilk iş hepinize yazıcam canım..

Hasta olan tüm arkadaşlar hepinize tekrar geçmiş olsun..Galiba evden çıkarken biraz ince giyiniyorsunuz..Ben şu an çalışmadığımdan evde oturuyorum ama çalışan arkadaşların işi daha zor çünkü sürekli başka insanlarla temas halindeler..Haliyle hasta olma riskleri daha yüksek..Bence doktorunuza danışıp destekleyici olarak bişeyler isteyebilirsiniz..Çünkü belli ki bu sene kış daha sert geçecek..

sağol ebrucumsorma canım ben çok kalın giyiniyodum bide atkı bere falan bi tek gözüm görünüyo okula gidp gelirkrn bazen öğrenciler yolda görüyo garir garip bakıyolar,çünkü kimse bere atkı falan sarınmıyodu benim gibi,yinede üşüttüm ebrucum yadedğin gibi kış da daha tam bastırmadı napcaz görecez bakalım,buarada ebrucum sen niye evdsin hamile olduğun içinmi ara vermek istedin ,bak evde kaldığın için kiol alman hızlı ouyodur,çünkü ben okula gidip gelirken eşim bırakmazsa 5-10 dk lık yol var oarayı yürüyorum okulda hareket halinde oluyorum ,ve aldığım kilom hala 3-4 arası ,tabi ama ben hiç tatlı yemiyom zaten canım hiç tatlı çekmiyo ihtiyacıda kuru kayısı kuru üzüm kuru incir gibi doğal tatlıları tüketerek karşılıyom zaten bunlar bebeğe fatdalı ,ekmek dışında hamur işi yemiyom,ve çooooooook su içiyorum en az 3 litre su içiyorum ,en az 5-6 meyve aralarda 2 şer 3 er kuruyemiş falan yiyorum zaten 3 öğün yemekle beraber su ile sütle daha bişiy yiyecek hal kalmıyoki bi günde dra sordum suyu içebildiğin kadar iç dedi hem bebeğe faydalı dedi hemde çalışan hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu olasılığı artıyo onu azltır dedi

Sevgili Ebru,
Zara'nın da hamile bölümünde kot ve siyah pantolonlar var, kalıpları da çok güzel, oraya da bakabilirsiniz.

mrb herkesın bebegı hayırlısı ıle dogar.benım ılk aylarım zor gectı bulantı uyku mıde yanması tansıyon dusmesı ne ararsana var yanı :)))) ama bugunlerde kendımı ıyı hıssedııyorum benım dogumumda 28 mayısa gelıyomus şutarafagitti

kızlar dün dr aradım kan ve idrarım temizmiş ama vajınada mikrop varmış onun için ilaç yazamıcam daha erken dedi dr idare edicez deid bende tamam zaten sancımda yok dedim .)) tırstım biraz bi tek benimki soğuk algınlığı değil galiba herkes şifayı kapmış tekrardan geçmiş olsun.eylül takviminde hayırlı olsun aramızda bi kaç gün var sanırsam.kayracım iyi haberlerini bekliyoruz canım.

geçmiş olsun yasemincim merak etme önemli bişiy depildr olsaydı hemen müdahele edrdi bence,kafaya takma canım

hoşgeldin karacivciv aramıza inş bundan sonraki süreçin daha rahat geçer canım,amin:enbuyukkk:

slm kızlar uzun bi aradan sonra tekrar burdayım işte beni merak eden
arkadaşlar korkmayın önemli bişey yok herşey yolunda.bebişim 2 gündür hiç
durmuyor yerinde çok hareketli maşallah ama daha cinsiyetini öğrenemedim
yarın dr a gidicem inşallah öğrenebilirim.
bu arada ne çok yeni arkadaşımız katılmış aramıza hepiniz hoşgeldiniz
sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah bebişleri...
:dance:kocaman olmuş bebişler:dance:hepinizi çok özledim Şeniz

fisfisfisYasemin' cim, tam olarak emin değilim; ama böyle mikrobik olaylarda doktorların bol su içilmesini önerdikleri gibi bi duyum kalmış aklımda.. İnşallah en kısa sürede bu durumdan yana da rahatlarsın..
:dance:Teşekkürler canım, inşallah gelir-gelmez yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…