selam arkadaşlar bugun 2li testin sonucunu aldım.ALLAHA şükür iyi bir sorun yok diger arkadslarında 3lü testleri iyi çıkmış çok sevindim yaa!İNSALLAH hepimizin boyle devam eder
LÜTFEN CEVAP VERİN MERAK EDİYORUM 2Lİ TEST YAPTIRIPTA 3LÜ TEST YAPTIRAN VARMI?BENİM DR.GEREK YOK AMA İSTERSEN YAPTIR DEDİ BENİMDE AKLIMDA SORU İŞARETİ KALDI lütfeeeeeeeeeeeeen CEVAP YAZIN OPTÜM HEPİNİZİ
selam arkadaşlar bugun 2li testin sonucunu aldım.ALLAHA şükür iyi bir sorun yok diger arkadslarında 3lü testleri iyi çıkmış çok sevindim yaa!İNSALLAH hepimizin boyle devam eder
LÜTFEN CEVAP VERİN MERAK EDİYORUM 2Lİ TEST YAPTIRIPTA 3LÜ TEST YAPTIRAN VARMI?BENİM DR.GEREK YOK AMA İSTERSEN YAPTIR DEDİ BENİMDE AKLIMDA SORU İŞARETİ KALDI lütfeeeeeeeeeeeeen CEVAP YAZIN OPTÜM HEPİNİZİ
Kayracım hayır bunları doktorum söylemedi ama ben çok uzun zaman yanlış diyetten dolayı vitamin eksikliği sıkıntısı çektiğim için vitaminlerle ilgili çok araştırma yaptım..Diğer yandan buradan takip ettiğime göre arkadaşların çoğuna doktor elevit öneriyor..Eğer içinde bebek yada anne için zararlı olan fazladan vitamin olsaydı doktorlar bu vitamini anne adaylarına önermezlerdi..Çünkü ben doktoruma "bir dönem Solgar'ın hamileler için olan vitaminlerini kullanıyordum devam edeyim mi" dedim..Bana ben Solgar'ı tavsiye etmiyorum dedi..Yani Solgara sıcak bakmayıp Elevit verdiğine göre mutlaka bu konularda bilgi sahibidirler..Doktorlar genelde hamile hastalarına yazdıkları ilaçlar konusunda hassas oluyorlar..
Vitaminler yazdığım gibi günlük olarak vücudun ihtiyacından çok daha fazla alınırsa örneğin 100 mg değilde 2000 mg alınırsa o zaman zarar vermeye başlıyor..Kaldı ki tüm anne adaylarının her gün düzenli olarak alması gereken vitaminler var ama hepimiz bunları her gün meyvelerden yada yediğimiz gıdalardan alamayabiliyoruz..Bu nedenle vitamine ihtiyacımız var..
kızlaaaaar ne yapmışınız ya bi sürü yazmışınız dün yokken dün kayınvalidem gildeyydim balık yemeğe gitmiştim:))akşam geldim baktım ki bisürrü yazmışınız ,,öncelkşle tüm test sonucu alan arkadaşlarım çok şükür inş sağlıklı bebeişlerimiz olacak hepimizin,buarada bende sadece iklik yaptım drum iklil ssonucum çok iyi olduğundan üçlüyü yaptırmadı çünkü dediki hata payı var üçlüde ,ve şu vitamin olayı ise ben sadece gyno ferro sanol dlı demir ilacını alıyom bu ,ilaç dünya sağlık örgütünün hamilelere önerdiği tek ilaç,drum dediki bu ilaç dıında başka bi laç alma gerek yok diye,bende drumun sözünü dinliyom ayrıca kızlar tuzu da kendi kafanızdan kesmeyin druma sordum tuzu azaltayımmı diye kesinlikle hayır xdedi,,,,,betülcüm şimdide kız olması ihtimaline yoğunlaşmışın canımbu bebiş sizinle oynuyo valla kız sa çekeceğin var söyleyeyim çok fettan bişiy olcak :))))kayracım inş seninde sonucun iyi çıkar ve cinsiytin kesinleşir canım bize byrdan müjdelersin,,buarad kızlar üşütmüşüm yaa çok da dikkat ettim ama kaptım şifayı,dinleniyorum boll bol bide meyve limon falan yani durumum budr kızlar
Murgizcim geçmiş olsun canım..Bahsettiğin demir hapını bende kullanıyorum zaten doktor ikisini yazdı eleviti ve gyno ferro sanol'u.. Benim başlarda bulantılarım ve iştahsızlıklarım olduğu için bu vitaminler iyi geldi bana kendimi daha iyi hissediyorum..Tuz olayını geçenlerde internetten bende okudum..Doktorlar eskiden ödem yapıyor diye yasaklarlarmış ama şimdi yasaklama olayı yok..Yinede kontrollü almak gerekiyor..Onu da yine doktorlar her hamilenin kendi tansiyonuna ve aldığı kilolara göre değerlendirecekler artık..
,,.....buarad kızlar üşütmüşüm yaa çok da dikkat ettim ama kaptım şifayı,dinleniyorum boll bol bide meyve limon falan yani durumum budr kızlar
İşte en neşeli bebekler :)) Allah hepimize nasip etsin :))
murgizciğim geçmiş olsun...vallahi bende şifayı kapmışım,grip nezne karışımı birşey :) ve dr sadece altı saatte bir minoset alabilirsin,onun harici bol sıvı tüket ,ıhlamur,adacayı ,sıkma portakal suyu... iç dedi.Hap harici herşeyi uyulamaya çalışıyorum..nedense ağrıkesici hap içmek içimden gelmiyor..dr un dediğine göre buaralar coğu hamişleri hastaymış...en önemlisi ateşlenmeden atlatmakmış..aman kızlar dikkat edin..sonrası kötü oluyor cok..
buarada ben sadece elevit kullanıyorum,benim sorularıma karşın,dr içinde bütün vitaminler var , başka bir hap içmene gerekyok demişti..
avebrucuğum, bende inanılmaz tuz kullandığımdan sormuştum,kesme devam et demişti..abartmamak koşuluyla diye ekledi....en önemlisi vücut dengesi..tansiyonda önemli..benim tansiyonum şuan normal gidiyor buyüzden sonraki aylardaki durumuma göre ayarlayacağız....
kızlarrr benneyaptımki aşkolsun rahatsıızm dr gidicem dedim kimsenin umurunda bile olmamış hiç birinizde merak etmemişsniz senağlama hıh öle olsun bakalım rapor verdi dr 5 gün evdeyim işte:çok üzgünüm:
Kayracım hayır bunları doktorum söylemedi ama ben çok uzun zaman yanlış diyetten dolayı vitamin eksikliği sıkıntısı çektiğim için vitaminlerle ilgili çok araştırma yaptım..Diğer yandan buradan takip ettiğime göre arkadaşların çoğuna doktor elevit öneriyor..Eğer içinde bebek yada anne için zararlı olan fazladan vitamin olsaydı doktorlar bu vitamini anne adaylarına önermezlerdi..Çünkü ben doktoruma "bir dönem Solgar'ın hamileler için olan vitaminlerini kullanıyordum devam edeyim mi" dedim..Bana ben Solgar'ı tavsiye etmiyorum dedi..Yani Solgara sıcak bakmayıp Elevit verdiğine göre mutlaka bu konularda bilgi sahibidirler..Doktorlar genelde hamile hastalarına yazdıkları ilaçlar konusunda hassas oluyorlar..
Vitaminler yazdığım gibi günlük olarak vücudun ihtiyacından çok daha fazla alınırsa örneğin 100 mg değilde 2000 mg alınırsa o zaman zarar vermeye başlıyor..Kaldı ki tüm anne adaylarının her gün düzenli olarak alması gereken vitaminler var ama hepimiz bunları her gün meyvelerden yada yediğimiz gıdalardan alamayabiliyoruz..Bu nedenle vitamine ihtiyacımız var..
canım ya inanki görmemişim bi günde okadar çok yazılmışki okudum ama hepsini demkki gözümden kaçmış canım küsme hemenyasemin neyin var canım sendemi üşüttün