kızlar,ARDA ismini koyarken birdaha düşünün 1-3 yaş arası neredeyse her 5 çoçuktan 3ünün adı arda. bende çok seviyorum bu ismi ama düşünsenize okula gidecek sınıfında 5 tane arda olacak:))))) ondan bende vazgeçtim.ANKARALILAR benim 2li testimi niye gondermiyor bu şehir heyacanla bekliyorum optüm hepinizi:))))))))9
Çok çok tebrikler Murgiz, bir tane daha küçük prens geliyor. Seni çok iyi anlayabiliyorum, dün bizim de kontrolümüz vardı ve çok şükür her şey yolunda gözüküyor, daha da büyümüş canım kızım. Bizimki de aynen nasıl hareketli, ters köprü falan kuruyordu, doktorumuz doğunca da böyle hareketli olursa yandınız dedi. Biz de 4 boyutlu baktık, inanılmaz bir şey, hatta bir fotoğrafını aldık ve şimdiden kime benzediği konusunda yorumlar yapmaya başladıka.s Muhteşem bir şey, ben git gide daha çok farkına varmaya başlıyorum, ve düşündükçe heyecanlanıyor, çok ama çok mutlu oluyorum.:dance:
İnşallah sonuna kadar böyle devam eder ve sağlıklı bir şekilde hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Bu arada 3'lü test için de kan verdim dün, bakalım bir kaç gün içerisinde sonuçları alacağız. İnşallah bu sonuç da iyi çıkar.
kızlar sonunda 3 lü test haberi geldii.. sonucu iyi cıktı..endişem yoktu ama merak ediyordum..bunuda atlattım Allahtan:)
buarada ben kızıma 2 isim koyacağım, ilk isim hakkı benim ve iki isiminde birbirine uygun olmasını istiyorum.. Düşüncemde Derin , Deniz veya Nehir var..ikinci ismi için babasından gelen bir şey yok bekliyoruz..doğurmadan bulacak inşallah:)
Erkek için Sualp,Ege ve Ayberk düşünmüştüm..belki işinize yarar :)
kızlar,ARDA ismini koyarken birdaha düşünün 1-3 yaş arası neredeyse her 5 çoçuktan 3ünün adı arda. bende çok seviyorum bu ismi ama düşünsenize okula gidecek sınıfında 5 tane arda olacak:))))) ondan bende vazgeçtim.ANKARALILAR benim 2li testimi niye gondermiyor bu şehir heyacanla bekliyorum optüm hepinizi:))))))))9
ayyy kııız murgiiz sende mi erkek anası oluyon oooh maşşallah.ne güzeel.bizde kesin cinsiyeti p.tesi öğreneceğiz.allahım sağlıklı olsunda bişi istemiyom artık.
kayracıım biz kız olursa babası kesin bade koyacak bende erkek olursa berat koyacağım ama benimki kesin değil değişebilir bakalım ne olacaak
>
Gözün aydın Ayperin, darısı bizim başımıza, ben de dün yaptırdım, bir kaç gün içerisinde alacağız sonucu. Üç isim de çok güzel, ama ben aralarında en çok Deniz'i seviyorum. Biz de düşünüyoruz bakalım neye karar vereceğiz.
çokkkk şükür ayperincim allah sağlıkla doğmasını da göstersin,canım nehir ve derin çok güzel özellikle derin ,bak kız isimlerinden duru,janset de güzel
:teytey:Ayperin, test sonuçlarının iyi gelmesine sevindim canım; gözünaydın.. Benim de şu ara aklım hep 3' lü testin neticelerinde.. :uhm:Şu 7' si gelse de hemen yaptırabilsem. İnşallah aynı güzel haberleri almak hepimize nasip olur..
yerimsenibenDaha önceden de yazmıştım isim konusunda ben de oğlum olucaksa, KAYRA; kızım olucaksa da 2. isim olarak ALİN koymayı düşünüyorum. Bakalım, kısmet..
Seçmiş olduğun isimlerden DERİN benim favorim. Ama 3' ü de güzel canım...
ayyy kııız murgiiz sende mi erkek anası oluyon oooh maşşallah.ne güzeel.bizde kesin cinsiyeti p.tesi öğreneceğiz.allahım sağlıklı olsunda bişi istemiyom artık.
kayracıım biz kız olursa babası kesin bade koyacak bende erkek olursa berat koyacağım ama benimki kesin değil değişebilir bakalım ne olacaak
Kayracığım cok teşekkürler ..a.s inşallah herkesin güzel haberlerini sırayla alacağız..emir_bebek: :dance: Kayra ismi de güzel isim..anlamı daha güzel..inşallah:)
a.sEvet Ayperin' cim; gerçekten de anlamı çok güzel.. Şöyle ki, Kayra; Allah tarafından kayırılan, sakınılan anlamında..
Çok çok tebrikler Murgiz, bir tane daha küçük prens geliyor. Seni çok iyi anlayabiliyorum, dün bizim de kontrolümüz vardı ve çok şükür her şey yolunda gözüküyor, daha da büyümüş canım kızım. Bizimki de aynen nasıl hareketli, ters köprü falan kuruyordu, doktorumuz doğunca da böyle hareketli olursa yandınız dedi. Biz de 4 boyutlu baktık, inanılmaz bir şey, hatta bir fotoğrafını aldık ve şimdiden kime benzediği konusunda yorumlar yapmaya başladıka.s Muhteşem bir şey, ben git gide daha çok farkına varmaya başlıyorum, ve düşündükçe heyecanlanıyor, çok ama çok mutlu oluyorum.:dance:
İnşallah sonuna kadar böyle devam eder ve sağlıklı bir şekilde hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Bu arada 3'lü test için de kan verdim dün, bakalım bir kaç gün içerisinde sonuçları alacağız. İnşallah bu sonuç da iyi çıkar.
Kayra ismini biraz bende araştırdım ama bazı forumlarda bunun kız ismi bazılarında erkek ismi olduğu söyleniyor..Yani sanırım Özgür,Yüksel,Deniz ve Derya gibi unisex bir isim..Kız yada erkek ismi olarak kullanılabiliyor sanırım..
yaffff bu isim kafamı karıştırıyo dün iki saat baskmışız isimlere hala ikinci ismi bulamadık,bide eşim bu ismi ben koyavak olmama ramen geldi burnunu soktu:))))))))))ya ben aslında hala arda aras diyom ama eşim ve aşlem ikiside ikiside a ile başlıyo diyolar eşimde arda boran olsun pofffff çok zormuş bende artık düşünüyom sadece arda mı olsa bukadar bakıyoz ikşnci ismi belki kullanmayacak bile
benim oğluşumun ismi belli teyzeleri 'KIVANÇ ATA' olcak..ilk ismi babası ikinsi ismini ben koydum..yerimseniben kız olsaydı 'eylem ekin' olacaktı..ben iki ismi olsun istiyorum..seviyorum çünkü..a.s
a.sEda' cım her ikisi de güzel isimler ve uyumlu da olmuş..Adıyla yaşasın inşallah canım..