2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bahar annesi adayları

bende bir bahar ayı annesi adayıyım mayısın 10-15 arası sezeryanla doğum yapıcam Allah nasip ederse yani bebişim boğa burcu olacak neyse babamızla kızımız bahar çocuğu ben başak ve oğlum güz çocuğu dengelemiş olcaz bölece.
Şuan 16 hafta 5 günlük hamileyim kıslar geçen cuma 3 lü testimizi yaptırdık pazartesi de sonuçlarını öğrenicez ve ilaçlarımız değişecekmiş doktorumun dediğine göre nesse yarın sonuçları alınca sizide haberdar ederim hepimize ALLAH kolay doğumlar nasip etsin inşallah...a.s.a.s.a.s.

kıslar isim mevzu bahsi olmuş valla oğluşumun ismi hazırdı fatih emre olcaktı ama sonra hamile olmadan 2 hafta önce rüyamda ak sakallı dede kürşad emre dedi ee bizimki kıs onunda ismi hazır ilk ismi şevval ikinci ismi cemre ceren yada zeynep olcak daha karar veremedik bakalım ..

sağol kayracım ben elevit kullanıyorum ve bu dediklerine göre a vitamini c vitamini fazla aaa neden öle ama zararlı olsa drum vermez di
bide annem hemşire emeklisi ve bana ısrarla druma flor takviyesi için yardımcı bi ilaç yazmasını sölüyo çünkü bebeğin diş luşumu için çoook öenmliymiş bi bilgin var mııı
evet kyaracım tam 2.5 ay oldu bazen bende şaırıyorum yahu ne kadar çabuk geçti.ve bi konuda akıl danışacağım ya benim karnım neredeyse hiç büyümedi eski karnımın şişliği de gazmış idrara sıkıştığımda kocaman bi karnım oluyo ama sabah kaktığımda nereyse eski hali azıcık bi şey belli sence bi sorun varmıdııır?sen bizden deneyimlisin yaaaaaaaaaaaa

Betülcüm vitaminler vücut tarafından günlük kullanılır ve fazlası atılır..Eğer hergün vücudunun tolere edemeyeceği kadar çok alırsan o zaman böbreklerini ve karaciğerini yorar ve yan etkilerini görmeye başlarsın..Elevitteki vitamin miktarı vücudun tolere edebileceği kadardır çünkü onu hamile kadınlar için uzmanlar hazırlıyor..Zaten kullanılmayan kısım atılıyor ve vücut yorulmuyor..

Bu arada gaz sıkıntısını bende yaşıyorum ve akşama doğru göbişim kocaman oluyo 6 aylık hamileler gibi dolaşıyorum ama rahmimin büyüdüğünü hissedebiliyorum çünkü biraz ağrılarım oluyor..Artık son aldığım pantolona da sığmıyorum..Burada Mine mağzalarında Ebru Maternity Hamile Giyim'in beli lastikli kotları satılıyormuş bir ara onlardan alcam artık..Şu an üstüme olan tek şey eşofmanım..:sm_confused: Birde bulantılarım çok şükür geçtiği için iştahım inanılmaz arttı ve Tv'de izlediğim yemek programları yüzünden her gün bişeyler yapmaya başladım. Sonradan görme acemi aşçı kıvamında mutfakta kendi kendime hamur açıp duruyorum...Sanırım onunda etkisiyle almam gerekenden fazla kilo aldım..Yani kısaca göbişim çıksın diyosan benim gibi kontrolünü kaybedip bol bol hamur işi yiyeceksin :dance: Ama bu şaka tabi düzenli ve kontrollü kilo alman en önemlisi..

Bebişinin cinsiyeti için artık bir sonraki kontrole kadar bekleyeceksin sanırım..Benimde 13 haftalık hamile arkadaşım kontrole gitmiş ama bebişi poposunu dönüp uyuduğu için görememişler cinsiyetini..yerimseniben

a.sAğırlıklı olarak "erkek" ismi diyebiliriz Avebru. Ama tabi "kız" ismi olarak da kullanıldığı doğru..
:uhm:Ben bi de "Bersu" isminin anlamını çok araştırmama rağmen bulamadım.. Bunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarına sevinirim..:dance:[/

bersu su gibi berrak temiz anlamında komşumuzun kızının ismiydi ordan biliyorum

kızlar aramıza yeni gelenler de olmuş hoşgeldiniz kızlar.ben hafta sonu baya rahatsızlandım ağrılarım oldu karnımda sertlik hissi vardı dr ulaşabilirsem bugün kontrole gidicem inşallah bişey yoktur

günaydın bayanlar 15gün sonra ankaradan benim 2li testin sonuçları nugun geliyoo cok şükür öğlen doktora gösterecegiz ÇOK HEYECANLIYIM İNSALLAH BİR ŞEY ÇIKMAZ 15Gündür eşimde bende stresle bekliyorum insallah iyi haberleri yazarım

slm kızlar..ben üçlü test yaptırmıştım sonucumu aldım..Allaha şükür temiz çıktı..dr hiç bir sorun görünmüyor dedi..:nazar: darısı sizin test sonuçlarınıza a.s nasıl bir korku bu yarabbim..Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza versin bebişlerimizi..:1hug:

a.sAğırlıklı olarak "erkek" ismi diyebiliriz Avebru. Ama tabi "kız" ismi olarak da kullanıldığı doğru..
:uhm:Ben bi de "Bersu" isminin anlamını çok araştırmama rağmen bulamadım.. Bunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarına sevinirim..:dance:[/

Bersu yu bende araştırdım ama bulamadım berksu var "soğuk su" manasındaymış ..

slm kızlar..ben üçlü test yaptırmıştım sonucumu aldım..Allaha şükür temiz çıktı..dr hiç bir sorun görünmüyor dedi..:nazar: darısı sizin test sonuçlarınıza a.s nasıl bir korku bu yarabbim..Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza versin bebişlerimizi..:1hug:

Edacım çok sevindim canım :)) Hadi gözün aydın :))

Arkadaşlar, ben de 3'lü test sonuçlarımı aldım, hiç bir problem yok:sm_cool:

Nasıl rahatladım anlatamam, darısı sonuçları bekleyenlerin başına...

Yaseemin, teşekkürler canım..a.s.

kızlaaar ya benim paşa göstermedi sıpa tam 45 dk uğraştı dr amcası ama açmadııı.bi ara bi açtı ama hemen kapadı.drumuz o arada bi baktı şöle büyük ihtimal kız dedi.yaaa ama gene net değil aralık sonu tekrar gidicez.ya ben takvimimi değiştiremiyom maviş kaldı ooof dur bakalım değiştirmeyeyim.daha belli değil.ama bende alıştım bu kız fikrineee.şimdiden pembe kıyafetler bakmaya başladım

sengözlerimebaksanabBebebe' cim, bebişin ne kadar ketum olucak şimdiden ispatlıyor di mi..
Ama takviminin rengini pembe yaptığına göre anlaşılan ağırlıklı ihtimal "kız" üstüne yoğunlaşıyor..tatlicadiarzu Hayırlısı olsun canım..
Kıyafet konusuna nedense net bi' şiy öğrenemediğimiz için fazla eğilmek istemiyorum; yani kıza alıştırıp, erkek olduğunu duyarsam bu beni bi şekilde etkiler diye düşünüyorum.. a.sLütfen sen de fazla yoğunlaşmamaya çalış.. Öğrenelim de ondan sonra gardrop doldurma telaşımız başlasın di mi?
:teytey:Tekrardan tebrikler canım... a.s.

Betülcüm vitaminler vücut tarafından günlük kullanılır ve fazlası atılır..Eğer hergün vücudunun tolere edemeyeceği kadar çok alırsan o zaman böbreklerini ve karaciğerini yorar ve yan etkilerini görmeye başlarsın..Elevitteki vitamin miktarı vücudun tolere edebileceği kadardır çünkü onu hamile kadınlar için uzmanlar hazırlıyor..Zaten kullanılmayan kısım atılıyor ve vücut yorulmuyor..

a.sAvebru' cum, vitaminlerin fazlasının vücuttan atıldığı, konusunda seninle hemfikirim; ama vitamin içeriği ile ilgili yazmış olduğum bilgileri de son derece ciddi bi gebelik sitesinden aldığım için sormadan geçemiyeceğim;: acaba sen
"elevit"teki fazla olan vitamin miktarının vücut tarafından bebeğe zararı olmadan tolere edilebileceğine ne kadar eminsin,:uhm: bu bilgiye nerden ulaştın....? Kuzenim eczacı ve bu hususu onunla konuştuğumda en doğru bilgiyi doktorumdan alabileceğimi söyledi.. Doktorunun ifadeleri mi bunlar Avebru?

:sm_cool:Eda senin ve bebişinin adına sevindim canım; hayırlısı olsun..

Arkadaşlar, ben de 3'lü test sonuçlarımı aldım, hiç bir problem yok:sm_cool:

Nasıl rahatladım anlatamam, darısı sonuçları bekleyenlerin başına...

:teytey:Burcuye, hayırlısı olsun canım.. Evet, inşallah bundan sonra böyle iyi haberleri almak hepimize nasip olur..:sm_cool:

merhaba bahar annesi adayları

bende bir bahar ayı annesi adayıyım mayısın 10-15 arası sezeryanla doğum yapıcam Allah nasip ederse yani bebişim boğa burcu olacak neyse babamızla kızımız bahar çocuğu ben başak ve oğlum güz çocuğu dengelemiş olcaz bölece.
Şuan 16 hafta 5 günlük hamileyim kıslar geçen cuma 3 lü testimizi yaptırdık pazartesi de sonuçlarını öğrenicez ve ilaçlarımız değişecekmiş doktorumun dediğine göre nesse yarın sonuçları alınca sizide haberdar ederim hepimize ALLAH kolay doğumlar nasip etsin inşallah...a.s.a.s.a.s.

Selens, "Mayıs anneleri"nin arasına hoşşşgellldiiinnn..şutarafagitti
Sağlıklı, mutlu, güzel haberler paylaşmak dileğiyle..:1hug:

...
bebebe ,edaeda,kayraalin 3 lü testlerinizin iyi olmasına cok sevindim...bu tedirginlikte geçti ne güzel darısı diğer hamiş arkadaşlarımızın başına ..yerimseniben

...
bebebe ,edaeda,kayraalin 3 lü testlerinizin iyi olmasına cok sevindim...bu tedirginlikte geçti ne güzel darısı diğer hamiş arkadaşlarımızın başına ..yerimseniben

ŞenizAyperin' cim, biz henüz 3' lü testimizi yaptırmadık canım; ama yine de teşekkür ederim.. İnşallah seni Allah söyletmiştir...

selam arkadaşlar bugun 2li testin sonucunu aldım.ALLAHA şükür iyi bir sorun yok diger arkadslarında 3lü testleri iyi çıkmış çok sevindim yaa!İNSALLAH hepimizin boyle devam eder
LÜTFEN CEVAP VERİN MERAK EDİYORUM 2Lİ TEST YAPTIRIPTA 3LÜ TEST YAPTIRAN VARMI?BENİM DR.GEREK YOK AMA İSTERSEN YAPTIR DEDİ BENİMDE AKLIMDA SORU İŞARETİ KALDI lütfeeeeeeeeeeeeen CEVAP YAZIN OPTÜM HEPİNİZİ

X