- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
selam arkadaslar ne güzel yaa isimler bullmaya baslamışsınız benim kız ismi hazırdı ama erkek olacagından isim bulmak gerekiyoo!Biz eşimle oturup daha isim konuşmadık çünkü yeni hep ne olacagı belli degil gozu ile bakıyoruz benim düşük tehlikem var raporluyum 1 aydır evde yatıyorum boş boş yatmak çok zor vallahi.Bu forumu bulmam benim için cok iyi oldu vaktimi geçiriyorum hemde birsürü şey öğreniyorum.BU arada şöyle bir düşüncede vardı katılırmısınız bilmem ben sadece okudugumu yazayım çoçuk ismi koyarken türkçe krakter içeren isimler koymamaya dikkat edin ileride onlara zorluk çıkar bilgisayarlı sistemde diye okumuştum bunu da dikkate alırsak hiç isim bulamayacagız:)))))))))))
a.s.Merzeynep, şu an içinde bulunduğun durumdan en güzel şekilde kurtulmanı tüm kalbimle diliyorum canım, geçmiş olsun.. Ama hani çok klişeleşmiş bi söz vardır ya, "beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır" diye.. Aynı zor durumla hepimiz karşılaşabiliriz, lütfen unutma ve sıklıldığında en kutsal mertebenin merdivenlerini biraz daha temkinli çıktığını düşün sadece..
fisfisfisBen isim konusunda "armudun sapı, üzümün çöpü" hikayesine takılmama, anlam olarak da güzel bi manayı ifade etmesi gibi bi kriteri esas alıyorum artık. Çünkü
bazı doğru yanları olduğu kadar bu konuda int. abartılı da buluyorum.:sm_confused: Mesela benim gerçek ismim Türkçe karakter barındırıyor; ama geçmişe dönüp baktığımda bu konuda hiç zorlandığımı hatırlamıyorum..
Umarım güzel günlerde senin bebişine de burada hepbirlikte isimler ararız Merzeynep' cim; sağlıcakla kalın canım..:içelim: