Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba mayıs anneleri.bende hissetmeye başladım kıpırtıalr önce gaz sandım ama farklı öle tatlı bi duygu kiii.kayracım ben akşamalrı geliyorum ama bazen site devamlı hata veriyo.bakalım ben herhalde bir iki hafta sonra hissederim net bide tepiklese artık ayy ne sevineceğim
kayracım canım alıntı yapmadım uzun diye:)))))))randevum akşam 8 de canım mutlaka yazcammmm,ayrıca bende bikere hissettim o hareketi dahas hissetmedim yaaaaa şimdi şüpheleniyorum hareketmiydi diye
:teselli:Canım yaa alıntı yapamazdın zaten, aşka geldim sorma:))) !!!!!!!!!
Hadi bakalım neler yapıp mestedicek ailesini.. Çok merak ediyorum; inşallah önce sağlıklıdır; ama gelince takviminin rengi ne olucak.. Eee az kaldı görücez di mi..yerimseniben
:teytey:Gönlüne göre müjdelerle dönmen dileğiyle Murgiz' cim..a.s.
ayyyyyyy çok mutluyum kıslaaaar ,yavrumnu herşeyi çok iyiydi gelişimi ölçümleri dr dediki herşey normal diye veeee cinsiyetide %99 erkek dedi,,,% 1 ihtimal kordon bacak arasındaydı kız olabilir dedi ,,,,,yani kızlar oğlum oluyoo,,gerçi ben nedense cinsiyetine çok sevinmedim çok merak etsemde ,beni mutlu edn çok şükür iyiydi ya önemli olan o,,,kızlar bi görseydiniz yaramazı bi harekertli dr bile şaştı dediki bu ne harekertli çoçuk diye bi dakka durmuyo dedi,laelaelaelaelaeay elini kolunu ayağını yüzünü her yerini gördüm 4 boyutluyluda baktı çoooook güzeldi maaaşaalah
Tebrikler Murgiz' cim,
Mutluluğun satırlarından taşmış nerdeyse.. Şimdi bu duygular sana epey bi süre doping olur muhakkak..
Demek çok hareketliydi; yaramazın keyfi yerinde tabii..Bi yakışıklı delikanlı adayı sana eşlik ediyormuş demek bunca zamandır
İnşallah hayırlısıyla kucağına alır, mutlulukla büyütürsün Murgiz' cim..
Şimdiden sonra da zaten en önemlisi bu..
GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM..:teytey:
ayyyyyyy çok mutluyum kıslaaaar ,yavrumnu herşeyi çok iyiydi gelişimi ölçümleri dr dediki herşey normal diye veeee cinsiyetide %99 erkek dedi,,,% 1 ihtimal kordon bacak arasındaydı kız olabilir dedi ,,,,,yani kızlar oğlum oluyoo,,gerçi ben nedense cinsiyetine çok sevinmedim çok merak etsemde ,beni mutlu edn çok şükür iyiydi ya önemli olan o,,,kızlar bi görseydiniz yaramazı bi harekertli dr bile şaştı dediki bu ne harekertli çoçuk diye bi dakka durmuyo dedi,laelaelaelaelaeay elini kolunu ayağını yüzünü her yerini gördüm 4 boyutluyluda baktı çoooook güzeldi maaaşaalah
gözünaydın murgizcim inşallah bizim haberlerde seninki gibi güzel olur.en önemlisi sağlıklı olması tabiiii
murgizciğim , cok sevindim canım...:dance: sağlıkla elimize aldığımız zamanlarıda paylaşacağız inşallah bebişin doğduktan sonra yaramazlıktan duvarlara tırmanmasın sakın.. :teytey:
ayy kızlar çok sağolun eda,ebru,yasemin,tülay ve zeymep çok teşekkür edrim güzel dilekleriniz için,,kızlar tabiki insan çok muytlu olıyo cinsiyeti belli olduğun ama asıl mutluluk onu iyi olduğunu görmekti kıslar maaşaalah çok tatlıydı bea,asllah herkese bu mutluluğu tattırsın hepimize sağlıklı bebekler versin,:dance:kızlr isim olarak arda kesin babası koyuyo,kinci isimde ben koycam aras diye düşünüyom ama arda aras yani ama kesindeil,,,,buarada zeynep inş sonuçların iyi çoıkar canım,,,,,,,,,,hıııı bide kızşlar drum üçlü test yaptırmadı,,tuzu sordum tuzu kesme dedi,ton baluığını sordum yemesen daha iyi dedi,bu kadar a.s.hepinizi öpüyorummmmmmm
ayyy ayperincim çok sağol canım amin canım inş sağlıklı doğumlarımızıda paylaşacaz dediğin gibi,ay ayperin yafff ben çok yaramazmışım bana çıksa yandık:tomato:
>kızlar sonunda 3 lü test haberi geldii.. sonucu iyi cıktı..endişem yoktu ama merak ediyordum..bunuda atlattım Allahtan:)
buarada ben kızıma 2 isim koyacağım, ilk isim hakkı benim ve iki isiminde birbirine uygun olmasını istiyorum.. Düşüncemde Derin , Deniz veya Nehir var..ikinci ismi için babasından gelen bir şey yok bekliyoruz..doğurmadan bulacak inşallah:)
Erkek için Sualp,Ege ve Ayberk düşünmüştüm..belki işinize yarar :)
kızlar sonunda 3 lü test haberi geldii.. sonucu iyi cıktı..endişem yoktu ama merak ediyordum..bunuda atlattım Allahtan:)
buarada ben kızıma 2 isim koyacağım, ilk isim hakkı benim ve iki isiminde birbirine uygun olmasını istiyorum.. Düşüncemde Derin , Deniz veya Nehir var..ikinci ismi için babasından gelen bir şey yok bekliyoruz..doğurmadan bulacak inşallah:)
Erkek için Sualp,Ege ve Ayberk düşünmüştüm..belki işinize yarar :)