2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sağol canım kayracım ya inş geçmiştr,,,canım çook şükür iyiyim yaaaaaa ufaklık lekelnme dışında maaşaalh bi sıkıntı yaşatmadı bana ,ayyyyy çok heycanlıyım ya kayracım özel mesaj atmayı öğrensem msn mi yazcam burdan veya başka yerden vermek yasak ya

yerimsenibenBen de "özel mesajlar" ın yeniden güncellendiğini farkedince adreslerimizi eklemeyi düşündüm canım.. Daha önceden nedense bu konuda bir kapalılık sözkonusu olmuştu. Ama şimdi sevindim doğrusu..
Heyecan konusunda seni çok iyi anlıyorum Murgiz' cim.. Bi önceki kontrole gideceğim hafta toplasan 6-7 saat uyumuşumdur.tatlicadiarzu Gece resmen cadılaşıyordum.. Ama az kaldı, bugünü saymazsak hatta; nerdeyse "kalmadı" bile! şutarafagittiBen de 7 Aralık için randevu aldım.
:uhm:Bu arada kullandığım "multivitamin" bazı araştıdığım kaynaklarda fazlalıklar, yer yer de noksanlıklar içeriyormuş diye tedirgin oldum. Yarın ilk iş doktorla görüşmeyi düşünüyorum..
Demir haplarını C vitamini ile aldığımızda demirin emilimi ve depolanması daha hızlı oluyormuş, lütfen bunu da değerlendir Murgiz' cim...şutarafagitti
:teytey:Umarım artık görüşmelerimiz daha sık olur canım benim, Hoşçakal..a.s.

günaydınnn noluyo bakim burda ikili gruplaşmalar seziyorum evet evet murgiz ve kayra Kötü KazenCADIARZU

günaydın kızlar..dün üçlü taramayı yaptırdım..kan sonucumu perşembe günü alıcam..bebişimi gördüm yine hareket ettiğini gördüm :icecream:..doktora tekrar sordum bakalım o ne diyecek diye..cinsiyeti bellimi dedim evet erkek dedi nerden anladınız dedim pipisi görünüyo dedi sırnaşık şey edepsiz oğlum ulu orta yatmış gösteriyo herkese :dance: zaten öğrenmiştik ama ben başka doktorda söylesin istedim..çünkü yanılma payı çok yüksek oluyor biliyorsunuz..şimdi perşembeyi bekliyoruz Allahım hayırlı haberler duymayı nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:

evet yasemin yaaa kızlara bişey olmuş edacım inşallah sonuçların iyi çıkar
inşallah kimseden kötü haber almayız senin yaramaz sürekli gösteriyor demek
bizim bir tanıdık doğum olana kadar öğrenememişti cinsiyetini göstermemiş
çocuk bir türlü

edacım hadi gözün aydın bu mayıs bebişlerinin çoğu erkek galibaaa :roflol: sonucunda iyi çıkar inşallah sonuç beklemek olmasa ne güzel olcak değilmiÇok üzgünüm çoook

günaydın arkadaslar,avebru teşekkur ederim bilgilerin için şimdi önümde fındık,badem,ceviz duruyoo ara ara yiyorum herken 3lü testten bahsetti ama ben gecen hafta 2li test yaptırdım onun sonucunu bekliyorum aranızda en geriden giden benim 13.haftanın içindeyim sizlerden bayagı şey öğreniyorum herkese çok selam tekrar Bu arada Rana hoşgeldin kesin olmamakla birlikte doktor herhalde erkek dedi gerçekten mayıs bebekleri erkek.

edacım hadi gözün aydın bu mayıs bebişlerinin çoğu erkek galibaaa :roflol: sonucunda iyi çıkar inşallah sonuç beklemek olmasa ne güzel olcak değilmiÇok üzgünüm çoook

evet canım geneli erkek bebiş a.s bakalım heyecanla bekliyoruz sonucu..gerçekten çok zor ya Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..:nazar:

ben takvimimin rengini değiştirmedim ama böylede güzel değilmi?bakalım önmüzdeki ay kesinleşcek cinsiyet bayramdan önceki hafta gidicem :) kızlar isim düşündünüzmü bu oğluşumun ismini ben koyucam öbürünü babasının isteği üzerine koymuştuk bu da benim :))

benim oğluşumun ismi belli..'KIVANÇ ATA' olcak :) siz düşündünüzmü belli bir isim varmı kafanızda..

merhaba bende 15 haftalık hamileyim inş.bende mayıs annesi olacağım.şuanda hamileliğim gayet rahat geçiyo 1 hafta sonra üçlü test yaptıracam inş.sorun çıkmaz.bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye az kaldı çok merak ediyorum.

Kızlar benimde sağ gözüm enfenf.kapmış kapandı kapanacak gibiydi,milimetrik bir yerden bakmaya çalışıyordum..:) şimdi iyi gibi, görüş açım fazlalaştıda rahatladım..

Ayrıca dilekleriniz için çokçaaa teşekkürler..a.s.
hep diyordumki cinsiyet belli olsun birşey alacağım..hemen gittim cici cici kızıma resimlik aldım..resmini yerleştirdim meleğimle öyle bakışıyoruz :)

ranam1 hoşgeldin..a.s. sağlıkla alalım bebişlerimizi:)

edacığım bende test sonucunu bekliyorum,inşallah güzel sonuçlar alırız,
ne güzel artık bebişlerin cinsiyetleri kesinleşmeye başladı...Yakında herkes öğrenecek daha cok şenlenecek mayıs annelerii..a.s

avebrucuğum inşallah canım dileklerin için tşka.s.
bu ultr.süper birşey yaa..
benim kocamda ultr.bebişi görene kadar hiç ama hiçbirşeyin farkında değildi..mide bulantılarıma tuhaf bakıyor ve alınganlıklarımada kendince cevap veriyordu..ilk seferden sonra biraz toparladıama şakınlaştı,ikinci seferde dahada iyiydi şaşırdı anlayamadı..ama hala kızınla konuşsana diyorum,tanımıyorumki ne konuşacağım diyebiliyor:)
doğum görüntülerini birlikte izledik bizde,görüntüler karşısında ben hüngür şakır ağlarken , oda cok kolay birşey olmadığını gördü..şimdi kapı dışında durmak istemiyorum bende girebilirim diyor ama amaaa işte ...ekliyor tabi eğer sezeryan olursa kesilmeni izlemek için giremem diyor..işin acıkçası bende karar veremedim neyapması gerektiğine..birde can havliyle onunlada uğraşamam vallahii :)

kızlar buararda sanki ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim dün gece ,önce iki defa pı pıt etti sonra gece yatarken bi rar kalktım baktım yine pıylıyo yumurcak,,,,,kızlar ama emin olamaıyom ne dersiniz hareketleridr dimi

murgizciğim aman aman ne güzel..içinden geçtiği gibi olsun..:dance: her kıpırdanmanın hissedilişi daha netleşiyor olacak,farkı anlayacaksın canım..aman hep kıpıdansınlar keşke.. :))

ben takvimimin rengini değiştirmedim ama böylede güzel değilmi?bakalım önmüzdeki ay kesinleşcek cinsiyet bayramdan önceki hafta gidicem :) kızlar isim düşündünüzmü bu oğluşumun ismini ben koyucam öbürünü babasının isteği üzerine koymuştuk bu da benim :))

Yasemincim bugün kayıvalidemle de konuştum aynı konuyu benim kalbimden YUNUS ARDA ismi geçiyor..Babasının, benim ve ailede birkaç kişinin iki ismi var..İki ismi olsun istiyorum ama eşim tek isim olsun sonra zorluk çıkar diyor..Bakalım o zamana bir gelelim..Aileler ne diyecek :)) yerimseniben İnsanların isimlerinin önemli olduğunu düşünüyorum çünkü isim karakterede etki ediyormuş..O yüzden dikkatli seçmekte fayda var :))

avebrucuğum inşallah canım dileklerin için tşka.s.
bu ultr.süper birşey yaa..
benim kocamda ultr.bebişi görene kadar hiç ama hiçbirşeyin farkında değildi..mide bulantılarıma tuhaf bakıyor ve alınganlıklarımada kendince cevap veriyordu..ilk seferden sonra biraz toparladıama şakınlaştı,ikinci seferde dahada iyiydi şaşırdı anlayamadı..ama hala kızınla konuşsana diyorum,tanımıyorumki ne konuşacağım diyebiliyor:)
doğum görüntülerini birlikte izledik bizde,görüntüler karşısında ben hüngür şakır ağlarken , oda cok kolay birşey olmadığını gördü..şimdi kapı dışında durmak istemiyorum bende girebilirim diyor ama amaaa işte ...ekliyor tabi eğer sezeryan olursa kesilmeni izlemek için giremem diyor..işin acıkçası bende karar veremedim neyapması gerektiğine..birde can havliyle onunlada uğraşamam vallahii :)

Ayperincim bizim Türk erkekleri bu konularda hem acemi hemde biraz ilgisiz..Yurt dışında hamile kadınlar daha ilk aylardan itibaren eşleriyle doğum egzersizine gidiyor..Erkeklerinde doğuma girmesi normal karşılanıyor ama eşimin ne ailesinde nede çevresinde eşiyle doğuma girmiş bir Allah'ın kulu erkek yok ..E haliyle ona da bu düşünce biraz uzak geliyor..Onu da suçlayamam tabi :)) Garibim hayatında ilk defa hamile bir kadınla bu kadar dip dibe yaşıyor jeyyar

herkese slm! kızlaarrrr, bir sürü şey yazmıştım fakat sağolsun kimse alakadar birşey yazmamış Kötü Kazen neyse, bende c.tesi ilk kez hareketlerini hissettim kuşumuzun! :içelim: yemek yaptım geldim oturdum bi baktım bişeyler oluyor kasık kısımlarımda, sonra da biraz yukarı bölgede resmen eşofman havalandı! :teytey: accayip bişiy! hani, ben hala hamilleliğimin farkında değilim ne zamanda olurum bilemiyorum diye kaygılanıyordum ya, işte artık çoooookk daha mutluyum! a.s. eşim de deli oldu. şimdi sık sık gözlemlemeye çalışıyoruz.:dance: birde gülmeyin bana ama ben kulaklıkla müzik dinletiyorum minnoşumuza. 18. haftadan itibaren sesleri algılamaya başlarmış, bende benim gibi kaliteli müziği sevsin, seçsin hatta müzik adına benim yapamadığım şeyleri yapsın istiyorum inş. ilerde:dance: napiiyim.. :hooray: yeni katılan arkadaşlara da merhaba nu arada. hepinize sevgiler!:asigim:

Happycim merhaba :))

Bebişin kulaklıkla müzik dinlemesi için biraz erken canım :)) Bebek ilk olarak anne karnındaki organların seslerini duyarmış ama aklında olsun ilerleyen aylarda dışardaki sesleri de algılamaya başladığında mutlaka klasik müzik özellikle de Beethoven dinlet canım..Çünkü anne karnında bebek bu tarz müzikleri dinlediğinde zeka gelişimine olumlu katkıları olduğu ispatlanmış..Bebeğinin hareketlerini hissetmen çok güzel ben henüz pek bişey hissetmiyorum..Belki benim bebiş babası gibi biraz tembeldir :)) Ama 18. haftadan sonra zaten artık hepimiz net olarak hissetmeye başlıycas..Ben şu an 16. haftamın içindeyim..İki hafta sonra falan bebişi artık hissederim..

selam arkadaslar ne kadar güzel yaa!bircogunuz artık bebişleri hissediyorsunuz benim hissetmememe daha var sanırım 13haftanın içindeyim ama sizlerin yazılarını okuyunca sanki karnınmda olan herseyi bebege bagliyorum inanmak istedigimie inanıyorum galiba:)

Mayıs annelerinin güzel sohbetlerine ne oldu?:sm_confused:
Kızlar kayboldunuz mu?:uhm: Hiçkimseden ses seda çıkmıyor..
Son bi kaç gündür bulantılardan kurtuldum gibi.:roflol: Hala aynı sıkıntıyı yaşayan birileri varsa aramızda dilerim en kısa sürede o da kurtulur..
Unutmadan Murgiz bugün kontrole gidicekti, bakalım hangi haberlerle dönücek..:teytey:
Bir de yanlış hatırlamıyorsam yarın Ayperin üçlü testin sonuçlarını alıcaktı; hadi kızlar inşallah vereceğiniz haberler hepimizi sevindirir..:dance:
Merzeynep, galiba şu haftalarda hareket diye hissettiğimizi sandığımız şeyler yalnızca bağırsaklardaki kıpırdamalar. Bu şekilde yorumluyoruz; çünkü öyle olmasını çok ama çok istiyoruz..:sm_cool: Ben de geçen günlerin birinde bebişin kıpırdadığını düşündüm; ama heyecandan nerdeyse nefessiz kaldım, emin olmaya çalıştım birkaç saniye için.. Sonra üşenmedim kalktım araştırdım ve sana yukarıda yazdığım şeyi yaşadığımı öğrendim,"bağırsaktaki gaz kıpırdamaları" ymış canım.. Olsun, bekleyip görücez artık..
Happy spk, ben de 2. hamileliğimi yaşıyorum.. Yazdıklarını okuyunca ilk kıpırtıyı hissettiğim andaki duygularımı anımsadım; ne tanımsız bi mutluluk bu değil mi.. Senin adına da çok sevindim canım..:içelim:
Eeee yavaş yavaş isimler gelmeye başlamış. Ben kesinleştiği taktirde burda kullandığım isimlerden herikisini de bebeğime koyabilirim. Yani oğlum olucaksa adı KAYRA, kızım olucaksa muhakkak ikinci ismi ALİN olucak.. Bu konuda fikrini netleştiren başka arkadaşlar da var mı? Onlar da yazarsa sevinirim..
Az kalmak niyetindeydim; yine mesajım destan olmuş.. Neyse kızlar monoloğun
böylesi bi yerde daha görülmemiştir herhalde!!!!!:teselli: Kazara birinize rastlasaydım bu yazının diyalog şeklini hayal bile edemiyorum :)) Hoşçakalın..a.s.

ben hamile kalmadan once 54 kiloydum kendimi bazen şişko sanırdım ama hep 36 beden giydim bana ne olduysa 5 kilo aldım birçok kişiden duydum bu kadarı fazlaymış korkuyorum vallahi son aylarda şişkoluktan yürüyememekten.daha 13hafta oldu doktı,orum bana her ay 1 kilo al dedi ne mümkün 3 ay olmadan 5 kilo!!!!!kızlar sizlerde durum ne kaç kilo aldınız?yazarsanız sevinirim

X