2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kayracım canım alıntı yapmadım uzun diye:)))))))randevum akşam 8 de canım mutlaka yazcammmm,ayrıca bende bikere hissettim o hareketi dahas hissetmedim yaaaaa şimdi şüpheleniyorum hareketmiydi diye

Aynı sorunu zaman zaman ben de yaşıyorum canım. Size yazdığım bi kaç mesajım da kaybolunca kızdım.. Bi karışıklık var ama bakalım..
Depikler annesi, şimdiden kıpırtısını hissettirdiyse nazarna maşallah),uzun sürmez inşallah..
Bebebe' cim isim konusunda düşündüğün bi' şeyler vardı değil mi.. Netleştirebildiniz mi?

kayracım canım alıntı yapmadım uzun diye:)))))))randevum akşam 8 de canım mutlaka yazcammmm,ayrıca bende bikere hissettim o hareketi dahas hissetmedim yaaaaa şimdi şüpheleniyorum hareketmiydi diye

:teselli:Canım yaa alıntı yapamazdın zaten, aşka geldim sorma:))) !!!!!!!!!
Hadi bakalım neler yapıp mestedicek ailesini.. Çok merak ediyorum; inşallah önce sağlıklıdır; ama gelince takviminin rengi ne olucak.. Eee az kaldı görücez di mi..yerimseniben
:teytey:Gönlüne göre müjdelerle dönmen dileğiyle Murgiz' cim..a.s.

ayyyyyyy çok mutluyum kıslaaaar ,yavrumnu herşeyi çok iyiydi gelişimi ölçümleri dr dediki herşey normal diye veeee cinsiyetide %99 erkek dedi,,,% 1 ihtimal kordon bacak arasındaydı kız olabilir dedi ,,,,,yani kızlar oğlum oluyoo,,gerçi ben nedense cinsiyetine çok sevinmedim çok merak etsemde ,beni mutlu edn çok şükür iyiydi ya önemli olan o,,,kızlar bi görseydiniz yaramazı bi harekertli dr bile şaştı dediki bu ne harekertli çoçuk diye bi dakka durmuyo dedi,laelaelaelaelaeay elini kolunu ayağını yüzünü her yerini gördüm 4 boyutluyluda baktı çoooook güzeldi maaaşaalah

Tebrikler Murgiz' cim,
Mutluluğun satırlarından taşmış nerdeyse.. Şimdi bu duygular sana epey bi süre doping olur muhakkak..
Demek çok hareketliydi; yaramazın keyfi yerinde tabii..Bi yakışıklı delikanlı adayı sana eşlik ediyormuş demek bunca zamandır
İnşallah hayırlısıyla kucağına alır, mutlulukla büyütürsün Murgiz' cim..
Şimdiden sonra da zaten en önemlisi bu..
GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM..:teytey:

amin canım hepimizin dr da öyle dedi zateb dediki keyfi yerinde dediŞeniz sağol kayracım öpüyoruma.s.

Heheyeeett aramıza bir erkek annesi daha mı katılmış neeee :dance: Canım ya çok sevindim gerçekten.. Hadi hayırlısıyla Allah bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin bakalım :sm_cool:

murgizzcimm hayırlı olsun oğluşun gerçekten mayıs annelerinin %80 i erkek çocuk doğuruyor gelin bulamıycaz bu gidişle :roflol: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..a.s.

çok sevindim murgizcim bebek hareketler iiçin az daha beklemen gerekiyor 18.hafta gibi.yok yok isim aklıma gelmiyor benim yaaa :)

murgiz gözünaydın çok sevindim bebeğinin iyi olmasına inşallah böyle devam eder bundan daha büyük bir mutluluk yok herhalde!!!!bende heyecanla ikili testin sonuçlarını bekliyorum 10gün oldu daha belli olmadı testi ankaraya gonderiyorlar onu bekliyoruz insallah birsey çıkmaz
ÇOK HEYECANLIYIM MERAKLA BEKLİYORUMMMMMMMMM

gözünaydın murgizcim inşallah bizim haberlerde seninki gibi güzel olur.en önemlisi sağlıklı olması tabiiii
ben kızım olursa ecrin koyacam adını

ayy kızlar çok sağolun eda,ebru,yasemin,tülay ve zeymep çok teşekkür edrim güzel dilekleriniz için,,kızlar tabiki insan çok muytlu olıyo cinsiyeti belli olduğun ama asıl mutluluk onu iyi olduğunu görmekti kıslar maaşaalah çok tatlıydı bea,asllah herkese bu mutluluğu tattırsın hepimize sağlıklı bebekler versin,:dance:kızlr isim olarak arda kesin babası koyuyo,kinci isimde ben koycam aras diye düşünüyom ama arda aras yani ama kesindeil,,,,buarada zeynep inş sonuçların iyi çoıkar canım,,,,,,,,,,hıııı bide kızşlar drum üçlü test yaptırmadı,,tuzu sordum tuzu kesme dedi,ton baluığını sordum yemesen daha iyi dedi,bu kadar a.s.hepinizi öpüyorummmmmmm

murgizciğim , cok sevindim canım...:dance: sağlıkla elimize aldığımız zamanlarıda paylaşacağız inşallah bebişin doğduktan sonra yaramazlıktan duvarlara tırmanmasın sakın.. :teytey:

murgizciğim , cok sevindim canım...:dance: sağlıkla elimize aldığımız zamanlarıda paylaşacağız inşallah bebişin doğduktan sonra yaramazlıktan duvarlara tırmanmasın sakın.. :teytey:

ayyy ayperincim çok sağol canım amin canım inş sağlıklı doğumlarımızıda paylaşacaz dediğin gibi,ay ayperin yafff ben çok yaramazmışım bana çıksa yandık:tomato:

Çok çok tebrikler Murgiz, bir tane daha küçük prens geliyor. Seni çok iyi anlayabiliyorum, dün bizim de kontrolümüz vardı ve çok şükür her şey yolunda gözüküyor, daha da büyümüş canım kızım. Bizimki de aynen nasıl hareketli, ters köprü falan kuruyordu, doktorumuz doğunca da böyle hareketli olursa yandınız dedi. Biz de 4 boyutlu baktık, inanılmaz bir şey, hatta bir fotoğrafını aldık ve şimdiden kime benzediği konusunda yorumlar yapmaya başladıka.s Muhteşem bir şey, ben git gide daha çok farkına varmaya başlıyorum, ve düşündükçe heyecanlanıyor, çok ama çok mutlu oluyorum.:dance:

İnşallah sonuna kadar böyle devam eder ve sağlıklı bir şekilde hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Bu arada 3'lü test için de kan verdim dün, bakalım bir kaç gün içerisinde sonuçları alacağız. İnşallah bu sonuç da iyi çıkar.

kızlar sonunda 3 lü test haberi geldii.. sonucu iyi cıktı..endişem yoktu ama merak ediyordum..bunuda atlattım Allahtan:)
buarada ben kızıma 2 isim koyacağım, ilk isim hakkı benim ve iki isiminde birbirine uygun olmasını istiyorum.. Düşüncemde Derin , Deniz veya Nehir var..ikinci ismi için babasından gelen bir şey yok bekliyoruz..doğurmadan bulacak inşallah:)
Erkek için Sualp,Ege ve Ayberk düşünmüştüm..belki işinize yarar :)

ayyy ayperincim çok sağol canım amin canım inş sağlıklı doğumlarımızıda paylaşacaz dediğin gibi,ay ayperin yafff ben çok yaramazmışım bana çıksa yandık:tomato:

Genlerinde var yaramazlık desene canım...süprizzzzz Amamn aman sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlar napalım :) bolca peşinden koştururuz :)

>

Gözün aydın Ayperin, darısı bizim başımıza, ben de dün yaptırdım, bir kaç gün içerisinde alacağız sonucu. Üç isim de çok güzel, ama ben aralarında en çok Deniz'i seviyorum. Biz de düşünüyoruz bakalım neye karar vereceğiz.

:teytey:Ayperin, test sonuçlarının iyi gelmesine sevindim canım; gözünaydın.. Benim de şu ara aklım hep 3' lü testin neticelerinde.. :uhm:Şu 7' si gelse de hemen yaptırabilsem. İnşallah aynı güzel haberleri almak hepimize nasip olur..
yerimsenibenDaha önceden de yazmıştım isim konusunda ben de oğlum olucaksa, KAYRA; kızım olucaksa da 2. isim olarak ALİN koymayı düşünüyorum. Bakalım, kısmet..
Seçmiş olduğun isimlerden DERİN benim favorim. Ama 3' ü de güzel canım...

kızlar,ARDA ismini koyarken birdaha düşünün 1-3 yaş arası neredeyse her 5 çoçuktan 3ünün adı arda. bende çok seviyorum bu ismi ama düşünsenize okula gidecek sınıfında 5 tane arda olacak:))))) ondan bende vazgeçtim.ANKARALILAR benim 2li testimi niye gondermiyor bu şehir heyacanla bekliyorum optüm hepinizi:))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…