ayy sağol canım kayracım ya inş geçmiştr,,,canım çook şükür iyiyim yaaaaaa ufaklık lekelnme dışında maaşaalh bi sıkıntı yaşatmadı bana ,ayyyyy çok heycanlıyım ya kayracım özel mesaj atmayı öğrensem msn mi yazcam burdan veya başka yerden vermek yasak ya
edacım hadi gözün aydın bu mayıs bebişlerinin çoğu erkek galibaaa :roflol: sonucunda iyi çıkar inşallah sonuç beklemek olmasa ne güzel olcak değilmiÇok üzgünüm çoook
merhaba bende 15 haftalık hamileyim inş.bende mayıs annesi olacağım.şuanda hamileliğim gayet rahat geçiyo 1 hafta sonra üçlü test yaptıracam inş.sorun çıkmaz.bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye az kaldı çok merak ediyorum.
kızlar buararda sanki ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim dün gece ,önce iki defa pı pıt etti sonra gece yatarken bi rar kalktım baktım yine pıylıyo yumurcak,,,,,kızlar ama emin olamaıyom ne dersiniz hareketleridr dimi
ben takvimimin rengini değiştirmedim ama böylede güzel değilmi?bakalım önmüzdeki ay kesinleşcek cinsiyet bayramdan önceki hafta gidicem :) kızlar isim düşündünüzmü bu oğluşumun ismini ben koyucam öbürünü babasının isteği üzerine koymuştuk bu da benim :))
avebrucuğum inşallah canım dileklerin için tşka.s.
bu ultr.süper birşey yaa..
benim kocamda ultr.bebişi görene kadar hiç ama hiçbirşeyin farkında değildi..mide bulantılarıma tuhaf bakıyor ve alınganlıklarımada kendince cevap veriyordu..ilk seferden sonra biraz toparladıama şakınlaştı,ikinci seferde dahada iyiydi şaşırdı anlayamadı..ama hala kızınla konuşsana diyorum,tanımıyorumki ne konuşacağım diyebiliyor:)
doğum görüntülerini birlikte izledik bizde,görüntüler karşısında ben hüngür şakır ağlarken , oda cok kolay birşey olmadığını gördü..şimdi kapı dışında durmak istemiyorum bende girebilirim diyor ama amaaa işte ...ekliyor tabi eğer sezeryan olursa kesilmeni izlemek için giremem diyor..işin acıkçası bende karar veremedim neyapması gerektiğine..birde can havliyle onunlada uğraşamam vallahii :)