2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hepinizi kucaklıyorum arkadaşlaaarr!! çok teşekkürler tavsiyeleriniz için.. deniyorum işte bişeyler, birde zaten benim kadar meyve sebze yiyen tahıl tüketen biri yoktur sanırım çünkü vejeterjanım.. o kasık ağrım geçti şükür. 2 gündür çorabımı pijamama sokup yatıyorum:) ayakları ve karın bölgesini sıcak tutarak atlattık çok şüükür. üşütme ve kasmadan kaynaklandığını düşünüyorum. tabii büyüme belirtileri de vardır. ama şu 1 aydan 1 aya kontrol bana çok uzun süre geliyo kızlar yaa, naaaptı ? nee etti? accaip merak ediyorum doğrusu. benim hiç şikayetim de olmamıştı bulantı kusma falan, hiç anlamıyorum ne olup bittiğini içerde bu da beni kudurtuyor:) ultrasona girer girmez kalp atışının olup olmadığı beni ilgilendiriyo walla.. ilk onu soruyorum.. accayip bir korku var içimde aman bişey olacak bebişimize diye.. tabii bu korkum yersiz değil, 6 haftalıkken bebeğimizi kaybetmiştik mayısta. bi kese var, sonra kalp atışı çok az var dediler, 2 gün sonraki kontrolde yaşamıyo almamız lazım dediler.. :KK43: o günleri çok zor atlattım, ama şükür şimd, bugünlere geldik. ve bi aksilik olmasından çook korkuyoruz. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen engel olamıyorum. Allah'ım kimsenin başına vermesin, hepimiz sağ salim kucaklayalım veletlerimizi hayırlısıyla. :)
ebrucuğum sigorta konusundaki araştırmaların ve yardımların içinde sağol bu arada..
hazırlıklar yapmaya başlayan arkadaşlar var mı acaba? merak ediyorum. dedim ya, biz henüz bu korkuları atlatamadığımız için, birkaç ay daha vakit geçsin de öyle gibi bakıyoruz olaya, doktordan çıktığımız gün herşeyi gidelim alalım modundayız, bir hafta geçince, artık ne yapıyor, nasıl ? yine endişeler başladığı için, du bakalım bidaha ki kontrolden sonra bakarız artık bişeyler falan oluyoruz. hem bir ay süre daha geçmiş olur, gibi.. oof.. ben hala hamileliğimin farkında değilim arkadaşlar sanki.. ne zaman olacağım bunu da inanın bilemiyorum.. aekadaşlarımız, ailelerimiz birşeyler alıyo, yapıyo ama.. hayırlısı bakalım.. başınızı ağrıttım :KK43: sevgileeerr!!

canlar nabersiniz.kardelencim sonuçlarına açok sevindiim.ya kızlar bugün ilk defa kıpırdanışlarını hissettim bebişimin ayy çok güzel bi duygu bu yahuu.inşallah herkese nasip eder allah hiçbir kadının boş bırakmaz kucağını

betülcüm iyilik canım ,ayyyyy betül nasıl bi harekett,i ben hiç jhissedemiyommmm yaaaa ,anlatsana:uhm:

tatlım sen kaç aylık hamişsin takviminde 24 haftalık diyo ama..
bence artık bir şeyler yaparsın..
bizim için çok erken daha
cinsiyetini öğrendikten sonra inşallah...
aslında herkes 6. aydan sonra filan diyo ama...

selam arkadaslar ben yeni katıldım aranıza 1 haftadır okuyordum yazılarılarını bayagı faydalandım aranızda en son dogum yapcak benim herhalde 30 mayıs dedi doktor su anda 12 hafta 6 günlük hamileyim

selam arkadaslar ben yeni katıldım aranıza 1 haftadır okuyordum yazılarılarını bayagı faydalandım aranızda en son dogum yapcak benim herhalde 30 mayıs dedi doktor su anda 12 hafta 6 günlük hamileyim

hoş geldin canım ,tebrikler hayırlı olsun bundan sonra sık sık gel olurmu:enbuyukkk::nazar::emir_bebek:

ve kısslar :sm_cool: :emir_bebek: bir meleğim olacağını öğrendim..:sm_cool: % 100 bende gördüm ve eminim ..busatten sonrada vücudunda ek birşey olmayacağına göre kesin prenses bu ..yerimseniben busefer kendimi daha cok garip hissettim...görmek bir yana , kızım demek bile içimi titretiyor..tüm vücudu elleri bacakları kısaca herşeyi daha net görülüyordu..göz yuvaları herşey yerine oturmuş gibiydi....bir ay önceki görüntüsüne göre tüm vucudu şekillenmiş..bacakları ve kolları vücuduna göre daha uzun..hatta kollarıyla kafasını gizlemeye bile calıştı..sanki oyun oynuyordu..net tüm herşeyini dr ölçtü..kolunu bacağını gövdesini, başını..ölçülerde şükürler olsunki normal çıktı..doğum için ultr.gösterdiği tarih mayıs 1 ..dr değişebilir sonlara doğru netleştiririz dedi..tabii doğum için henüz netbirşey karar veremediğimden normal veya sezeryan olması bunda etken olacak ..bebişin yüzdüğü :dance: sıvıyı ölçtü normal çıktı ..ve bolca sıvı almak gerekiyor dedi..rahim gittikçe büyüyor ve nekadar sıvı alırsan o kadar kasılman azalır dedi..son haftalardaki şikayetlerimden bahsettim ..sabahları şiddetli baş ağrım ve zaman zaman ortaya cıkan bel ağrımdan,baş ağrısı için minoset içebilirsin,bel ağrısı için bolca yürümen ve duruş şekline dikkat etmen gerekiyor dedi..bebişler büyüdükçe öne doğru bir eğilme oluyor, mümkün oldukça dik durmaya,oturduğun yerde sırtına yastık koymaya gayret et dedi..
ayrıca 3 lü test için kan aldılar ve dr ben bunu genelde yapıyorum birşey düşünme dedi..hafta içinde sonuçlar cıkacak..inşallah iyi çıkacak..a.s ayrıca bir sonraki ay tüm organlarını kontrol edeceğini söyledi..işte böyle...yazdıklarım işinize yarar inşallah kıslar.. .a.s

merhaba merzeynep hoşgeldin..a.s. sağlıkla bebişleri alacağız inşallah..:nazar:

ve kısslar :sm_cool: :emir_bebek: bir meleğim olacağını öğrendim..:sm_cool: % 100 bende gördüm ve eminim ..busatten sonrada vücudunda ek birşey olmayacağına göre kesin prenses bu ..yerimseniben busefer kendimi daha cok garip hissettim...görmek bir yana , kızım demek bile içimi titretiyor..tüm vücudu elleri bacakları kısaca herşeyi daha net görülüyordu..göz yuvaları herşey yerine oturmuş gibiydi....bir ay önceki görüntüsüne göre tüm vucudu şekillenmiş..bacakları ve kolları vücuduna göre daha uzun..hatta kollarıyla kafasını gizlemeye bile calıştı..sanki oyun oynuyordu..net tüm herşeyini dr ölçtü..kolunu bacağını gövdesini, başını..ölçülerde şükürler olsunki normal çıktı..doğum için ultr.gösterdiği tarih mayıs 1 ..dr değişebilir sonlara doğru netleştiririz dedi..tabii doğum için henüz netbirşey karar veremediğimden normal veya sezeryan olması bunda etken olacak ..bebişin yüzdüğü :dance: sıvıyı ölçtü normal çıktı ..ve bolca sıvı almak gerekiyor dedi..rahim gittikçe büyüyor ve nekadar sıvı alırsan o kadar kasılman azalır dedi..son haftalardaki şikayetlerimden bahsettim ..sabahları şiddetli baş ağrım ve zaman zaman ortaya cıkan bel ağrımdan,baş ağrısı için minoset içebilirsin,bel ağrısı için bolca yürümen ve duruş şekline dikkat etmen gerekiyor dedi..bebişler büyüdükçe öne doğru bir eğilme oluyor, mümkün oldukça dik durmaya,oturduğun yerde sırtına yastık koymaya gayret et dedi..
ayrıca 3 lü test için kan aldılar ve dr ben bunu genelde yapıyorum birşey düşünme dedi..hafta içinde sonuçlar cıkacak..inşallah iyi çıkacak..a.s ayrıca bir sonraki ay tüm organlarını kontrol edeceğini söyledi..işte böyle...yazdıklarım işinize yarar inşallah kıslar.. .a.s

ayyyyyyyyyyy canımmmmm çok teşekkür edrim günümü kutladığı n için çoooooook se vindim inş kızın sağ sağlim doğar,ayperin bende bu günlerde hissediyorum ki sanki benimde kızım olcak:smiley-cool:bende çzrşamba gitcem dra bilmiyom üçlü test isteyecekmi ikli yapmıştık yalaelaelaelaelae inş canım seninkide iyi çıkar,:uhm:canım dediklerin gerçekten işime yaradı gerçi ben çok su içiyom ,fınok fıstık ceviz gibi kuruyemişleri ve muzu mutlaka hergün tüketiyorum canım bunlarda etkili oluyomuş kasılmalar için,zaten beniim2-3 günde bir oluyo,bel ağrımdaçok ayakta kalınca oluyo

kayracım nerdesin yaaaaaa ,,,,,,,,,iyimisin neler yapıyon merak ettimmmm

Selam Murgiz'cim,

Yine günler sonra sizlere kavuştum. Aslında benden kaynaklanıyor. Mide bulantası için doktorun verdiği ilacı kullanmıyorum, sonra bir de halsizlik; ilk günlerden bile daha fazla etkilenir oldum. İnşallah önümüzdeki günlerde ben de aranızda olurum. Bu gidişle "kızlar burda yeniyim beni de aranıza alır mısınız" gibi abuk mesajlar yazmaya başlayacağım :))

Sen nasılsın canım? Kontrol günlerin yaklaşmış olmalı. İnşallah gönlüne göre olanın müjdesiyle dönersin. Çok öptüm Murgiz'cim... Sevgiyle kal...Şeniz

mrb mügecim hoşgeldin aramıza ,hayırlı olsun müge amin canım inş hep berebaer sağ sağlim bebeği kucağına alırız Şenizmüge ya çok kilo vermişsin bi druna sorsaydın 9 klio az değil ya:bbo:

teşekkürler murgiz,
9 kg verdim ama öncesinde kiloluydum. düzenli beslenmeye bağladık kilo vermemi. dr herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Selam Murgiz'cim,

Yine günler sonra sizlere kavuştum. Aslında benden kaynaklanıyor. Mide bulantası için doktorun verdiği ilacı kullanmıyorum, sonra bir de halsizlik; ilk günlerden bile daha fazla etkilenir oldum. İnşallah önümüzdeki günlerde ben de aranızda olurum. Bu gidişle "kızlar burda yeniyim beni de aranıza alır mısınız" gibi abuk mesajlar yazmaya başlayacağım :))

Sen nasılsın canım? Kontrol günlerin yaklaşmış olmalı. İnşallah gönlüne göre olanın müjdesiyle dönersin. Çok öptüm Murgiz'cim... Sevgiyle kal...Şeniz

günaydın canım ,canım ya senin kızın seni bayağı yoruyo şimdidien bak diyolar ya kızların hamileliği zor geçer diye belkide senin için doğru gibi,inş canım işkayetlerin azalır ,,valla seni görmek burada güzel oldu valla muhabetlerimizi özlüyorum ,ayrıca merak da ediyom naptın nasıl oldun diye:sm_confused:canım çarşamba akşam saat 8 de ggidiyorum dra bak dayandım kayracım normal zamanda gitcem erken gitmedim,inş önce sağlıklı olduğunu sonrada cinsiyetini gösterir miniğim artık merak ediyoum şakkıdı bende öpüyorum canım kendine dikkat et

teşekkürler murgiz,
9 kg verdim ama öncesinde kiloluydum. düzenli beslenmeye bağladık kilo vermemi. dr herhangi bir sorun olmadığını söyledi.
anladım mügecim çok şükür canım bi sorun olmasında,,canım sağlıklı beslenme bended de çok işe yaradı tabi ben kilo aldım çünkü,, herhalde yeterince beslenemiyodum ki sindirim sorunu çekiyodum .şimdi hamile olmama rağmen sindirim sorunum yok çok şükür kendimi bebeğime faydalı olduğum için çok mutlu hissdiyorum:teytey:

kızlar buararda sanki ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim dün gece ,önce iki defa pı pıt etti sonra gece yatarken bi rar kalktım baktım yine pıylıyo yumurcak,,,,,kızlar ama emin olamaıyom ne dersiniz hareketleridr dimi

günaydın kızlar zeryenp hoşgeldin canım aramıza nihayet benim bebişten küçük bi bebişte katıldı aramıza :)) murgizcim ilk hareket sanki kelebek kımıldıyo içide öle bişeydi ben pğlumda senden daha geç hisstemiştim 18.hafta gibi.hafta sonu giremiyorum kk ya oğluşla ilgileniyorum ev işi vs pc başına oturması pek zor

X