- 16 Ağustos 2007
- 448
- 5
hepinizi kucaklıyorum arkadaşlaaarr!! çok teşekkürler tavsiyeleriniz için.. deniyorum işte bişeyler, birde zaten benim kadar meyve sebze yiyen tahıl tüketen biri yoktur sanırım çünkü vejeterjanım.. o kasık ağrım geçti şükür. 2 gündür çorabımı pijamama sokup yatıyorum:) ayakları ve karın bölgesini sıcak tutarak atlattık çok şüükür. üşütme ve kasmadan kaynaklandığını düşünüyorum. tabii büyüme belirtileri de vardır. ama şu 1 aydan 1 aya kontrol bana çok uzun süre geliyo kızlar yaa, naaaptı ? nee etti? accaip merak ediyorum doğrusu. benim hiç şikayetim de olmamıştı bulantı kusma falan, hiç anlamıyorum ne olup bittiğini içerde bu da beni kudurtuyor:) ultrasona girer girmez kalp atışının olup olmadığı beni ilgilendiriyo walla.. ilk onu soruyorum.. accayip bir korku var içimde aman bişey olacak bebişimize diye.. tabii bu korkum yersiz değil, 6 haftalıkken bebeğimizi kaybetmiştik mayısta. bi kese var, sonra kalp atışı çok az var dediler, 2 gün sonraki kontrolde yaşamıyo almamız lazım dediler.. o günleri çok zor atlattım, ama şükür şimd, bugünlere geldik. ve bi aksilik olmasından çook korkuyoruz. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen engel olamıyorum. Allah'ım kimsenin başına vermesin, hepimiz sağ salim kucaklayalım veletlerimizi hayırlısıyla. :)
ebrucuğum sigorta konusundaki araştırmaların ve yardımların içinde sağol bu arada..
hazırlıklar yapmaya başlayan arkadaşlar var mı acaba? merak ediyorum. dedim ya, biz henüz bu korkuları atlatamadığımız için, birkaç ay daha vakit geçsin de öyle gibi bakıyoruz olaya, doktordan çıktığımız gün herşeyi gidelim alalım modundayız, bir hafta geçince, artık ne yapıyor, nasıl ? yine endişeler başladığı için, du bakalım bidaha ki kontrolden sonra bakarız artık bişeyler falan oluyoruz. hem bir ay süre daha geçmiş olur, gibi.. oof.. ben hala hamileliğimin farkında değilim arkadaşlar sanki.. ne zaman olacağım bunu da inanın bilemiyorum.. aekadaşlarımız, ailelerimiz birşeyler alıyo, yapıyo ama.. hayırlısı bakalım.. başınızı ağrıttım sevgileeerr!!
ebrucuğum sigorta konusundaki araştırmaların ve yardımların içinde sağol bu arada..
hazırlıklar yapmaya başlayan arkadaşlar var mı acaba? merak ediyorum. dedim ya, biz henüz bu korkuları atlatamadığımız için, birkaç ay daha vakit geçsin de öyle gibi bakıyoruz olaya, doktordan çıktığımız gün herşeyi gidelim alalım modundayız, bir hafta geçince, artık ne yapıyor, nasıl ? yine endişeler başladığı için, du bakalım bidaha ki kontrolden sonra bakarız artık bişeyler falan oluyoruz. hem bir ay süre daha geçmiş olur, gibi.. oof.. ben hala hamileliğimin farkında değilim arkadaşlar sanki.. ne zaman olacağım bunu da inanın bilemiyorum.. aekadaşlarımız, ailelerimiz birşeyler alıyo, yapıyo ama.. hayırlısı bakalım.. başınızı ağrıttım sevgileeerr!!