- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın gülhancım, online görünüyorsun..peki anlaştık resimler konusunda..bulabilirsen bekliyorum..bu arada kk konusunda söylediklerinde ne kadar samimi olduğunu biliyorum..çünkü ben de aynı şeyleri hissediyorum..keşke telefonları olsaydı arkadaşların da arayıp nerde nasıl ne yaptıklarını bilebilseydik..bir de her ihtimale karşı birbirlerimizin telefonlarını da not etmek isterim ben..
örneğin, gizemi çok merak ediyorum..çünkü hiç kopmayacak gibi görünen bir arkadaşımızı aniden kaybettik sanki..bana mail atmıştı..o ara o kadar mail birikmiş ki..numarasını da yazdığını söylemişti ama numarasını bulamadım sanırım yanlışlıkla tümünü işaretleyip sildim..çok üzülüyorum nerdeler nasıllar ne yapıyorlar..bir yaramazlık yoktur inşallah..
herkese kocaman selamlar ,sizleri cok ozledim gercekten uzun bi aradan sonra ancak firsat bulabiliyorum gecmisi fazla okuyamadim hic zamanim olmuyor malesef umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir.haziranin 5 de dogum yaptim
simdi 2 aylik bi oglum daha var adi da batu teyzoslari.abisi batuyu cok seviyo simdilik kiskanclik filan yok uygarin bana cok yardimi oluyor hatta oglum kardesini emzigini getir,bezini getir battaniyedini getir vb.. diyorum seve seve yapiyo bi ise yaramak cok hosuna gidiyor .bu arada wc de ogrendik dogumdan sonra cok zorlanddim ogretcem die ama su an herseye deydi artik bezlemiyorum uygari.bizim tuvalet egtimi 1 bicuk ay surdu
altini misafir gelince filan yada biyere giderken bezliyodum oyle yapinda ogrendikleride bosa gidiyodu .ne zaman bezlemeyi biraktim ozaman ogrendi .bide oyun oynadik buzdolabi magnetlerini ortaya ccikarttik her cisini yaptiginda bi tanesini camasir makinasina takiyoduk bu onun gercekten cok hosuna gitti,ve eline alip anne benim cisim geldi demeye basladi sirf onlari takmak icin. simdi benide uyumam lazim cok bitkin oluyorum uykumu alamayinca gece devamli kalk eemzirvs.. zamanim oldukca girmeye caliscam sizleri seviyorummhihoyyyt
hoşgeldin canım. yeni bebişin hayırlı olsun...
maşallah herşey yolunda gidiyor kıskançlık yok bezdende kurtulmuşsun çok sevindim ya inş darısı benimde başıma 2 haftam kaldı kurbanlık koyun gibi bekliyorum nelerle karşılaşacağımı. inş seninki gibi benim oğlumda kıskanmaz sever kardeşini:Saruboceq:
ay canım ...sıcaktan duramıyorum.bne böyleysm hamileler napar diye düşünüyorum az kaldı ama Allahım yardım etsin dört gözle hayırlısıyla kurtulmanı bekliyoruz ...nasıl doğum yapacağına kesin karar verdinmi