2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gizemcim seni de göremez olduk artık..mayıs annelerini öpüp çıkıyorsun sanırım netten..ama inan minik kuşunla seni bu sayfalarda görmek bile çok güzellll
 
ayperincim hamilelik nasıl gidiyor..pazartesi kontrolün vardı yanılmıyorsam..nasıl geçti...dilerim herşey yolundadır bitanem...minik kelebeğini ve bebişini öpüyorum...selametle arkadaşım..
 
deryacım evine yerleştin mi ( pardon kiracı var diyordun sanırım..)
inşallah hayalindeki evi ortaya çıkaracak yeni ve güzel fikirler geliştirir ve mutlu yuvanda eşin ve evladınla mutlu mesut yaşarsınız diye dua ediyorum..herşey gönlünce olsun canım..
 
gökçen nerelerdesin..kuzey nasıl? artık bu sayfalarda sana rastlamak iyice zorlaştı..bir slm ver bari...iyiliğini duyur...
 
merhaba arkadaşlar,
bugün kızımla aşılarımızı olduk malum 18.ay bitince son aşılarımız vardı artık ilkokula kadar aşı yokmuş. benim de tetanozun 4.dozu vuruldu kolumu zor kıpırtadıyorum
selmacım maşalllah elama helini bugün tarttık 8300 gr çıktı,boyunu da güçlükle ölçebildik 78 cm çıktı. iştahı da yerinde ama bu kız yediklerini ne yapıyor anlamıyorum :bbo: iki gündür ateşi çıkıp iniyor ben dişe yormuştumamadoktor baktığında boğazında hafif kızarıklık gördü peditus verdi ama bizim kız maşaallah hiç hasta modunda değil yaramazlık tam gaz :))
ridacım helin de çat pat konuşmaya başladı bana en komik geleni ayakkabıya "abkabkabkabı" diyor tabi bunu bir de çocuk ağzıyla söyleyince hem komik hem de tatlı oluyor bunun dışında "uf(su), düt(süt), bidi bidi(pisipisi) amin, bebik vb."
ridacım bu arada lisans tamamlamana çok sevindim inşaallah hayırlısıyla bitirirsin canım
hepinizi çok öpüyorum hoşçakalın
 
Son düzenleme:
kızlar az önce çoook güzel bir haber aldım kuzenim bebek bekliyordu yaklaşık 45 dakika önce doğum yapmış bir oğlu olmuş çok tuhaf oldum yaa... beraber büyümüştük o halen benim gözümde küçük bir kız çocuğu idi şimdi anne oldu....
 

merhaba canım..sen aşı olduk deyince merak ettim bizim aşı takvimine baktım 19 kasım görünüyor...sen de aşı olmuşsun her ikinize de geçmiş olsun canım..helincim inşallah şimdi daha iyicedir..eminim çok tatlı dilli bir kız olacak büyüyünce de..
bu arada teşekkürler canım..bir lisans eğitimim var bu ikinci olacak nasip olursa..ama işsizim şu an o düşündürüyor beni..24 kasımda işe iade davam var..nasip bakalım kazanırsam yeniden iş başvurusu yapmam gerekiyormuş ama başkan istemezse almayabilirmiş..dualarınızı bekliyorum..

canım kuzenin bebeğini analı babalı sağlıkla büyütsün..oğluna ve kendisine hayırlı uzun ömürler diliyorum..geçmiş olsun canım..seni anlayabiliyorum..
 
merhaba kızlar
kader cim büyüdükçe daha bir tatlı ama yorucu oluyolar değil mi? sürekli yeni ilgi alanları arıyor ve herşeyden hemen bıkıyor..bu arada kuzeninin bebeğine allah uzun ömürler versin..
rida cım sende sezeryan olmuştun değil mi ikinci sezeryandan sonra göbek sarkık kalıyor felan diyolar çok can sıkıcı ya.benim arada ağrıyor ters hareket yapınca felan.sana rahatsızlık veriyor mu ?
evet diğer kızlar nerelerdesiniz ya?
 
bu arada kızlar daha önce de sormuştum
ben ela ya köyden süt almaya başladım ela da içiyor çok şükür..uht süt vermeyeceğim...gdo topicini okudunuzsa uht sütlerle ilgili bir yazı vardı..keşke daha önce bilseydim hiç o sütü vermezdim..

siz ne yapıyorsunuz bu konuda.
 
merhaba kızlar
nasılsınız geçmiş okudum herşey yolunda görünüyor
kadercim arkadaşının bebeği hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
ridacım canım evet pek giremiyorum arda çok çok çooooooooook yaramaz öldük elinden evde kırmadığı bişiy yok televizyon jaluuzi mobilyalarım hepsini parçaladı
sürekli koltukların masanın sandalyenimn üzerinde ulaşamadığı yerlere sandalyeyi çekiyo üzerine çıkıp karıştırıyor gitgide yaramazlaşıyor :)bende onla uğraşmaktan pek giremiyorum
elifci,m canım özledimm çok seni
ardanında ön köpek dişleri çıktı şimdi altları çıkarıyor
ridacım merak etme bende diş geç çıkarmışım 1 yaşından sonra dr llara sormuşlar bi sakıncası yok demişler
selmacım canım ben pınar çoçukmveriyorum gü,nlük süt bulamam ya
 

canım nasıl olsunlar alperen iyide muharrem çok kötü öksüüyo bide ateşi var hiç bitmiyo ki öksürüğü[ eşimle bu konuda aramız serin sen çocukların yanında yat üstleri sabaha kadar açık diyo ben kış boyu onlarla yatamamki 8 yaşındaki çocukta üstünü açıyo 5 yaşındakide napıcağımı şaşırdım iş konusuna gelince 3 gün izin vermişler durup dururken hakkımızda hayırlısı
çiğdemcim iş deyince sen geldin aklıma nasılsın eşinin işleri nasıl eşimle beraber başladılar

/B]

maşallah canım önümüzde kış ela ben 2 yaşına kadar bekleyeceğim ama sen bilirsin lazımlıkla deneyebilirsin..
kızlar ela 12400 olmuş kilosu sizinkiler nasıllar?

bu arada ansaseri günde ortalama ne kadar süt içiyor?
canım bende yaza başlamayı düşünüyorum daha muharremi haklayamadım 2 buçuk sene uğraştım halada geceleri işiyo ben aşıya gidiyorum yazdım ama gitmedim 17 kasım görünüyodu birgün önc ebile vurmuyolar havada soğuktu salı gidicez selmacım ben eczanede tarttım ne kadar doğru bilmiyorum 13 400 geldi ama kaburgaları elime geliyo şişman değil ama kemikli demekki
kadercim Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
gizemcim bende günlük süt veremiyorum sütü hiç sevmiyo abis içerken nesguikle veriyorum ama bi zararı olurlu bilmiyorum

yasemin elif derya ışıl vuslat adını saymadığım tüm mayıs anneleri hepinizi öpüyorum
 
maşallah canım önümüzde kış ela ben 2 yaşına kadar bekleyeceğim ama sen bilirsin lazımlıkla deneyebilirsin..
kızlar ela 12400 olmuş kilosu sizinkiler nasıllar?

bu mayıs bebişleri hepsi mi zayıf bizim Ecrin 10 kiloyu bi göremedi yavrum ama o kadar hareketli ki kilolu olmasını beklememde biraz zor. ben de artık sağlıklı olsun çok kiloyu napim diyorum doktorumuz da korkulcak bi durum da değil diyor. bizim ecrinin böbreğinde kum olduğu için kullanmış olduğu ilaçta kilo almasını engeliyo olabilir. bu ay ilacı inş. sn kez kullanıcaz bayramdan sonra kontrolü var bakalım ne dicek doktorumuz.

bu arada ansaseri günde ortalama ne kadar süt içiyor?

ben öğlen uykusunda 200cc bide gece 200cc veriyorum. bazen gündüzleri güzel yemek yemediyse gece uykusundan uyanıp süt istiyo arada bi veriyorum emzirdiğim halde sütüde içmek istiyo kuzu uyku sersemi ne güzel süt diyo vermesem içim parçalanır. çok sütte içmesi iyi deil kansızlık yapar. bi denge kurmaya çalışıyorum bende onun durumuna göre. bazen aç kalmasındansa süt içsin ne yapim diyorum.
 
canancım ecoşu öp benim için..ah canım benim...Allah kolaylıkla dişlerini çıkarmayı nasip etsin yavruna..

seve seve öperim sende öp küçük abiyi canım benim yaa kardeşini gördüğünde neler yapacak çok merak ediyorum. hep ecrini düşünüyorum ecrin olsa ne yapar diye kimsenin beni öpmesine sarılmasına tahammülü yok bazen eşime gittiğimizde ecrinide götürdüğümde babasıyla elele tutuşmamızı bile istemiyo bi kardeşi olsa ne yapar acaba?? sen muhammedin tepkileri anlatırsın artık bize. karnın çıkmıştır seviyomu ordan kardeşini.
 

ben çok fazla gdo haberlerini dinlemiyorum ve okumuyorum artık midem bulandı ne yicez kuzulara ne yediricez. belki sizin orda köyden gelen sütler sağlıklı olabilir bizim buranın köyleri yokki halen kapıya kadar gelip süt satanlar var ama o sütleri veren ineklerde gdolu yem yiyo bunları böle düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum. çocukluğumdan beri pınar ve mis süt içerim hamilelik dönemimde de hep öyle yaptım en güvendiğim onlar. eskiden ananemin inekleri vardı sütü sağıp pişirir bize içerirdi pınar ve miste o kokuyu buluyorum diğerlerinde aynı koku yok gibi onun için Ecrinede onları içiriyorum. çok karmaşık bi durum hangisi doğru ne yapmam gerekiyo çocuğumu sağlıklı yiyecek nerden bulup yedircem duruma bakarsak tek denizlerdeki balıklar sağlam heralde. allah sonumuzu iyi etsin yavrularımızı korusun.
 

allah analı babalı büyütsün öyle güzel bi dua öyle güzel bi dilekmiş ki ben bunu çok iyi anladım. Talihi güzel şansı bol olsun yeni gelen yavrunuzun.
 
bizim diğer mayıs anneleri nerde daha kalabalıktık sayfamız hemen ilerlerdi şimdi çok çok ilerliyoruz. kuzular çok yaramaz galiba kimse fırsat bulamıyo.
ben daha doğum yapmadan önce bi yerde okumuştum mayıs ayında doğan çocuklar çok fazla ilgi isterlermiş. bizde bu doğru ecrin tek başına oyun oynamak bile istemiyo illa oyununa iştirak etmesemde yanında oturcam. sizde de öylemi?
 
merhaba bizim derende öyle sürekli bacağıma yapışık vaziyette çalıştığım için zor oluyor biraz beni özlediği için öyle yaptığını düşünüyordum ama çokda ayrı kalmıyoruz.bizim sorunumuz oyuncaklara ve boymalara fazla ilgisi yok sadece benimle oynamak istiyor... sizinki nasıl
 
canancım aynı sorun bizde de var ben odadan dışarı çıkmaya korkuyorum ben nereye onlar oraya.... abinle oyna işte yok ne gökte ne yerde duruyo 2 side hasta dr götürcem bugün evde ilaç vrdim ama muharremim hastalığı geçeceğe benzemiyo dün bizim ev hastane gibiydi eşim bir taraftan çocuklar bi taraftan muharrem 2 gündür ateşli ona canım sıkılıyo derken eşim geldi üşüyorum diye lafta anlamıyo bebek gibi battaniye örtüyo üstüne sonra baktım alpereninde çıkıyo ateşi bi be kaldım ne tarafa gideceğimi şaşırdım sabaha kadar yat kalk saatide duymamışız eşim işe geç kaldı bugün sizler nasılsınız görüşürüz kızlar
 
selam mayıs anneleri umarım hepiniz iyisinizdir bende sizi gibi koşturup duruyorm aşı demişsiniz ben onu tamamen unuttum inş günü geçmemiştir süt konusunda bi çok şey söylendi ben inek sütünü sadece öğlen veriyorm geceleri aptamil junior veriyorum bizim kilomuz baya iyiyimiş ama bana hala kızım zayıf gibi geliyo 12.8 kilosu boyuda 86 cm sağlıklı olsular önemli olanda o zaten benim kızım çok hareketli otursa 20 kilo olur heralde şaka bir yana bebişleride sizleride kocaman öpüyorum ay pardon 5 ay öpüşmek yasaktı
 

canım sizin ev revir gibi olmuş çok geçmiş olsun hepnize. kaçınılmaz son sende hasta olucan gibi görünüyor. bol bol meyve yiyin vitamin almak için.

geçenlerde ender saraç bi bitki karışımı söyledi biz hepimiz içiyoruz bağışıklığı kuvvetlendirmek içinmiş. Ecrin bile içiyo tadı çok çok güzel deil ama içilmicek gibi deil. Ihlamur, kuşburnu, karanfil, ekinezya bunlardan çay yapıp içiyoruz sizde yapın kızlar hepsinden birer tutam koyuyorum karanfili çok koymuyorum onlar zaten minicikler 3 fincan su koyuyorum bize göre.

aman kızlar kendinizi koruyun anneler hasta oldumu durum fena. kuzuları öpüyorum derken musonun dediği gibi öpüşmek yasaktı aklıma geldi. neyse biz uzaktan öpüyoruz zaten en zararsızı kendinize iyi bakın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…