kızlar merhaba tekrar.. baktım uğruyorsunuz sık sık, yeni konu açma gereği duymadım.
size sormak istediğim halen emzirenler var mı? aramızda, yoksa bi ben mi kaldım uzatmalı tesisler:))
bu arada grip ve gdo lu ürünler yüzünden baya tedirginiz ewet.. umarım bebişlerimizi koruyabiliriz.
unutmadan mercancığım nice yıllaraa.s.
günaydın kızlar elifçim benimde içime bazen bi hüüzn çöküyo durup dururken çocuklarıma bişey olursa diye canım rabbim korusun bütün bebişleri ailesine bağışlasın acılarını göstermesin canacım sorma ya nedir bu sıkıntı hergün bişey çıkıyo şimdi bu gdo lu ürünler eksikti alperende öksürüyo evet anemde kızıyo hastaneler daha mikroplu diye kendimiz ilaç verice z artık canım bende mevsimsel diye düşündüm baktım olacak gibi değil bi dr gideyim dedim inşallah dökülmesi kesilir
kızlar bu arada aşılarınız ne durumda ben bugün alpereni götürcem yaşında olunca 6 ay sonra gel demişlerdi bakalım ne dicekler yazamayan arkadaşlarda dahil öptüm hepinzi
kızlar sizin bebişlerde kaç diş var ecrinin altta 6 üstte 6 dişi var biraz geçiktikmi diye düşünüyorum.
elanın da toplam 16 dişi oldu şimdi alttan 4 dişi birden çıkardı hatta.
boşver geciksin ne olacak ki eninde sonunda çıkacak dişler...rida cım çok hoşsun ya.. evt ela da derdini anlatıyor ya da ifade ediyor...ve her istediğide olsun istiyor yoruyor...
maşallah canım önümüzde kış ela ben 2 yaşına kadar bekleyeceğim ama sen bilirsin lazımlıkla deneyebilirsin..
kızlar ela 12400 olmuş kilosu sizinkiler nasıllar?
bu arada ansaseri günde ortalama ne kadar süt içiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?