günaydın kızlar...selmacım biizm yerimize gez demişsin(( nerde ben şurda 10 dk annme zor giidyorum eşim gezmeyi sevmiyo arabada yok ben hergün her haftasonu evdeyim biçıkarsam caddeye çıkıyorum bazen onda hek veriyorm 2 çocukla gidilmiyo ama işte çocuklar yokkende götürmüyodu o ayrı konu..bende çocuklarım büyüyünce Allah ömür verirse o zamna gezcem ahdım var:))))))) helincim adın neydi biliyorum sanırım kızıın adı helin olsun farketmez harhalde emekliliğinize az kalmış çok sveindim bizim çok çalışmamız gerek çooooooook hayal bile edmiyorum ..gizem derya muson nerelerdesiniz kızlar hepinizin yokluğunu farkediyorum ama ismen yazamıyorum malum başım pek normal değil 2 yaramaz çocuk bi işsiz koca...evde bilg başında gece gündüz 24 saat......hepinzi öptüm ridacım bend esana katılıyorum her şerde bi hayır oluyo istediğimiz bişey olmuyo diye üüzlüyoruz ama şöyle bi düşünürsek olmadığı daha iyiymiş diyoruz canım hepimiz için hayırlııs olsun..
meraba canım nasılsın seni çok merak ettim verdiğin telefona mesajda attım ne yazıkkı yine iletilmedi dedi galiba numarea yanlış canım bana bi daha yollarmısın..
annemlerle ve teyzemle aynı binada oturuyorum biliyorsunuz..dedemin kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü öğrenince annem ve teyzem memlekete gittiler..muhammede teyzemin kızı bakıyor şu an..ama onun da dersanesi var ne yapacağımı bilmiyorum..amcamın kızı da uzakta oturuyor..o da evde hazırlanıyor üniversiteye..zaten eşimin askerliği süresince yanımda kaldı kızcağız..şimdi de oğluma bak nasıl derim bilmiyorum..iş derseniz kadroluyum...şu krizde inat edip işimden de olmak istemiyorum..bugün savunmamı vermeye hazırlanıyorumdını sayamadığım tüm arkadaşlarıma selamlar..
geçmiş olsun helinim gerçekten hoş olmayan şeyler yaşanmışcanım eşim asker bolunun gerede ilçesindeydik eşim bölük komutanıyla sürekli sürtüşme içerisindeydi kaç defa mahkemelik oldular çoğunda eşim beraat etti ama en son yumruk yumruğa girişince kendimizi bir oldu bittiyle bolunun en uzak ilçesinin en uzak köyünde bulduk, ben de görevlendirmeyle apar topar okulumdan, arkadaşlarımdan, evimden(ki çok sevmiştim evimi) ablam kadar sevdiğim bakıcımızdan ayrılarak köyke geldim. -
inanmıyorum canım çok üzüldüm ve sinir bozucu bir durum aynı zamanda da...
buna benzer bir olay bizde yaşadık eşim doktor ve asker şimdi mardin deyiz yanındayım bende izne ayrıldım bebeğimden...10 gün bir yere gönderiyorlardı görevlendirme üç defa arka arkaya eşim gitti eşim uzman doktor olduğu halde...en son gidişi bizi çok koymuştu çünkü öbür dru göndereceğini söylemiş.ama işlemleri yapmadığı için eşim gitmek zorunda kalmıştı...eşim birde tugay komutanına durumu anlattığı için üzerine birde savunma gibi bişeylerle uğraştıyani o duyguyu çok iyi bilirim ama sizin durumunuz çok daha zor olmuş yaa. allah yardımcınız olsun canım yaa...]
meraba canım nasılsınız oğluşlarlaselam kızlar....ridacım canım dedene acil şifalar diliyorum...muhammetede iyi bi bakıcı bulabilirsin inşalah zor dur eminiim..elif derya şıl diğer göreömediğim arkadaşlarım nerelerrdesiniz..alperende kucağımda zor yazıyorum ...helinim selmayla sizin işinizde zor valla ..kızler sizleri ve bebişleri öptüm kendinize ii bakın...
anlamadım ne demek istediğinihelincim, dün hayatımın en büyük sınavını verdim diyebilirim.bir bayan için en zor olana karar verip, nefsime en ağır gelen şeyi yaptım..ama ALLAH büyüktür diyorum kimi zaman bana bunu yapanlara kahretsem ve ağzımdan hiç istemediğim cümlelerin çıkmasına izin versem de...yine de şerrin altında ne hayırlar gizlidir bilinmez
nen var derya yaff bu sene çok sıkıntılısın ya hayırdır inşzor işin marem cim.. Allah kolaylık versin. eşinde işsiz miş. .. çünkü canım sıkkın bu günlerde...keyfim yokkk uzun uzadıya yazamıyoum da..çizmiş durumdayım yani -tatlicadiarzu- kafa bi milyonlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ridacim sana bir turlu ulasamiyorum .Mailimi aldin mi bilmiyorum..Nasil sonuclandi is durumun dedene de acil sifalar diliyorum ..Allah dermansiz dert vermasin yarabbim ..Insallah hakkinda hayirlisi olur.SEni cok opuyorum .Beni bilgilendir lutfen
canım tuvalet eğitimi için çok erken değil mi?bak bizi sokma strese yavben zaten yetişemiyorum birde tuvalet eğitimi mi çıktı başımıza=??
çiğdemcim geçmiş olsun bencede çok erken tuvalet eğitimine en erken 1.5 yaş olmalı ama ideali 2 yaş vede sıkmadan olmalı zorlarsan çoçuğun inatçı cimri vs olmasına neden olabilirisn gibi bazı teoriler var
cassercim iyi tatliier
deryaaaaa ne depresyonu kıııııııısssssss sıyrıl bakimmmmm