selam kızlar fırsat buluo yazamadım cassercim iyi tatiller canım... deryacım sizede geçmiş olsun canım...ah ah kendimizi salıversek hiç çıkamıcaz bu depresyondan canım benim boşver herşeyin güzel yanlarını düşün beni düşün 2 çocuk hergün evde yokmu canım imkanın tatil yap ....gizemcim sen nasılsın arda nasıl....ışıl selma rida elif kızlar sizler nasılsınız çiğdemcim çok zorlanırsın daha erken ben muharremden çok çektim 2 yaşındayken başladım 1 sene alışmadı şimdi 4 yaşında gece gündüz uyurken işiyo inşallah apleren ona benzemez:) bide şu var kızlar erkeklere göre daha çabuk alışırmış tabi 1 yaşında çişini söyleyenlerde oluyo ama nazar değiyo bu sefer çok kişiden duydum valla hayırlısıyla en yakın zamanda alışsınlar inşallah muharremi tutunca alperenide götür diyolar ama ikisiyle uğraşamam ya...
kızlar ela yarın yeni yaşına giecek...
ama bir huysuz bir huzursuz ki anlatamam....dün gece abartmıyorum saat başı uyandı...hep emmek istedi...uykusuzum birde temizlik yapayım dedim belimi incittim...belim takoz gibi...
halbuki mutlu olmam gerekirken herşey üstüme geliyor sanki....eşime de çok kızdım....yardım etmedi temizlikte diye....uuuuuuuuuf ya uffff...
ela huysuz olmasında razıyım herşeye çekilmiyor hemde hiç...kızlar daha yeni 8.diş çıktı azı dişi de çıkıyor olabilir mi?
kızlar ela yarın yeni yaşına giecek...
ama bir huysuz bir huzursuz ki anlatamam....dün gece abartmıyorum saat başı uyandı...hep emmek istedi...uykusuzum birde temizlik yapayım dedim belimi incittim...belim takoz gibi...
halbuki mutlu olmam gerekirken herşey üstüme geliyor sanki....eşime de çok kızdım....yardım etmedi temizlikte diye....uuuuuuuuuf ya uffff...
ela huysuz olmasında razıyım herşeye çekilmiyor hemde hiç...kızlar daha yeni 8.diş çıktı azı dişi de çıkıyor olabilir mi?
olabilir cnmm ya benrkede hiç durmuyo yeni uyutuum habire aglıyooo ne yapıcagımı sasırdım valla küçük melek simdiden dogum günün kutlu olsun nicemutlu yıllaraahihoyyyt:lepi::lepi:
teşekkür ederim canım inşallah diştendir bu uyanları valla tahammül edemez oluyorum nerdeyse....dün gece de aynı durmadan uyandı uyandı...burası çok sıcak birde...
eda cım teşekkür ederim canım:)) dediğin gibi vallahi bazn bir duyarsız oluyor bu erkek milleti...anlayamadım gitti....2 gün surat ettim valla adama:)böyle yapınca değer anlıyor ama ille surat mı etmem lazım canııımmm...:jeyyar:
son haftam burda kızlar haftaya bugün istanbul a geçiyorum ve işe başlıyorum....tatil bitti bana:teytey:a.s.
kızlar ben geldim çok hayırsızmışsınız bi mesaj bilem atmamışınız özlenmemişmiyiz ne nazoşla beni unuttunuzmu yoksa bizde yazlığa geçtik bir aydır giremedim net e yeni bağlattık bi süre tatil yapıcaz nazoş u sorarsanız keyfi yerinde eve sokamıyoruz küçük zilliyi valla baba baba koşturuyo bütün hitiyaçlarını sen hallet uykususz kal yeme yedir içir oyna o sürekli baba desin çok bozuluyorum kocişimle aralarındaki elektriği kıskanmaya başladım ya neyse umarım sizlerinde keyfi yerindedir bebişler iyidir hepinizi çok özledim öpüyorum beni unutmayanlar yazsın
kızlar ben geldim çok hayırsızmışsınız bi mesaj bilem atmamışınız özlenmemişmiyiz ne nazoşla beni unuttunuzmu yoksa bizde yazlığa geçtik bir aydır giremedim net e yeni bağlattık bi süre tatil yapıcaz nazoş u sorarsanız keyfi yerinde eve sokamıyoruz küçük zilliyi valla baba baba koşturuyo bütün hitiyaçlarını sen hallet uykususz kal yeme yedir içir oyna o sürekli baba desin çok bozuluyorum kocişimle aralarındaki elektriği kıskanmaya başladım ya neyse umarım sizlerinde keyfi yerindedir bebişler iyidir hepinizi çok özledim öpüyorum beni unutmayanlar yazsın
Selamcim ,helincim sizlere de cok cok gecmis olsun..Biz hala hastalik korkusundan evde hapisteyiz senağlama Havada tam guzellesmeye baslamisken...Ama burada hergun en az 2-3 okulun domuz gribinden kapandigihaberleri gelince insan nasil gonul rahatligiyla sokaga cikabilir ki..
Günaydın hanımlar,mayıs 2009 annesiyim ben,kızım 17 günlük,acayip gaz sancısı oluyor,kakasını falan yaparkende aynı şekilde,kendime rezene çayı aldım dün içtim,faydası olmadı,benimde kabızlık sorunum var,bebeiğimi acayip etkiliyor,şimdi de kzıım için milupanın rezene çayını aldım,ama nasıl ve ne kadar versem bilemiyorum,mamaya karıştırıp mı versem ,ayrı olarak mı,kaşıkla mı biberonla mı
kızım geceden beri kıvranıyor ,siz daha tecrübelisiniz bizden ,bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim