2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

burcucuğum sağlıklı ve düşündüğün olur inşallahh ...:teytey:babası kızım diye konuşuyor ama benim içime erkek doğuyor ... bakalım artık...:1rolleyes: bende bu perşembe öğreneceğim ..inşallahh:teytey:

rüyaiçin...bende sağda hissediyorum genelde sabah oluyor..söööyle dokunup kacma gibi birşeyy...CADIARZU ne olduğuna cok anlam veremesemde ufaklıktır diye düşünüyorumsüprizzzzz birhaftadır böylee..sırnaşık şey cinsiyeti konusunda hiçbir fikrim yokk:uhm: bakıııcazz:dance: perşembe günü kontr.var...ozaman öğreneceğim inşallahh..

Murgiz' cim, canım benim.. Hani "mutluluklar paylaştıkça çoğalır" derler ya çok doğruymuş..:1hug: Bugün diğer yakınlarım ve sizlerin sayesinde içimde çığ gibi her an artan sevincimle çok farklı oldu benim için..
Doğru söylüyorsun canım herşeyin önce hayırlısı; zaten %70 bile olsa kesinleşmedikçe ben "kızım olucak" demiyeceğim. Ultrasonu çok iyi bilen bir uzman doktor benimki; ama "kesin bişey diyemiyorum,klava: bu yorumu da seni kıramadığım için yapıyorum" en sık kullandığı sözcük oldu. Yani kibarcası "referansıma olumsuz bi yorumda bulundurtturamam" a geldi netice..
Hak da veriyorum doğrusu; eee ne yapalım bekleyip göreceğiz artık..
:dance:Mutluluklarımız hep daim olsun Murgiz' cim, Allah inşallah hepimizin gönlüne göre olanı o güzel Mayıs Ayı' nın içinde kucaklamamızı nasip etsin, sonsuza kadar..

Betül' cümçok teşekkür ediyorum. İnşallah bunun sonrasında da herkes güzel müjdelerle donatır bu sayfaları..
Rakamlarla uğraşmak mı bu kadar güzel uyku veriyor acaba merak etmeye başladım şimdi.. Ben niye hiç uyuyamıyorum yaaa..:tomato:

sanırım seninle aynıyım.16+1.sen bebek hareketini hissedebiliyor musun:içelim:

bu hafta daha cok hissettim...yada farkettim demek lazım:uhm: sağ tarafımda şööyle birşey dokundu sankii...sabah oluyor genelde..:1rolleyes: nasıl cnm sen hissediyormusun?

Ayperin öncelikle aramıza hoşgeldina.s.
İnşallah, Mayıs annelerinin sayfaları herzaman böyle iyi haberlerle renkli kalır.:1hug: İçten paylaşımlar oluşturduk hepimiz, senin de burada yeralmana sevindim canım..a.s
Doktorunun 2' li testi ense kalınlığının normal olmasına karşın istemesi tamamen
benimkinin kararı bize bırakması gibi eşdeğer bi durum bence. Tümünün yaklaşımları farklı oluyor canım. Ben 3' lü teste karar verdim kısmet olursa.
sırnaşık şeyİnşallah Ayperin, bulantıdan yana öyle çok muzdarip oldum ki son günlerde benim adıma söylenebilecek en güzel temennin bu olduğunu düşünüyorum..
Kansızlık diye bişey sözkonusu değil canım; ama haklısın yaa niye acaba bana kan haplarını verdi bu kadın şimdi.. Neyse onu da Pzt. açıp sorarım. Halsiz kaldığımı söyledim acaba ondan olabilir mi?
Tekrardan Hoşgeldin Ayperin, sıkça karşılaşmak umuduyla sevgilerrr...

slm kızlar bende mayıs annesi olacaım inşallah. beni de aranıza alırmısınız :))))

Ne demek....! Aramızdasın bile..:1hug:
:içelim:Hoşgeldin sevgili Yıldız.. Güzel arkadaşlıklar kurmanı, bu heyecanlı süreci neşeli paylaşımlarla donatmanı diliyorum..Şeniz Sevgilerrrrrr...a.s.

ben bundan bir kaç gün önce 1-2 defa bebek dönüyormuş gibi hissettim:1rolleyes:.bugünde karnımda gıdıklama gibi bişeyler hissettim:dance:.ama tam olarak emin değilim.belki de gaz sancılarıdır:uhm:.şöyle gümbür gümbür tekme atsın diye dört gözle bekliyoruma.s

Ne demek....! Aramızdasın bile..:1hug:
:içelim:Hoşgeldin sevgili Yıldız.. Güzel arkadaşlıklar kurmanı, bu heyecanlı süreci neşeli paylaşımlarla donatmanı diliyorum..Şeniz Sevgilerrrrrr...a.s.

a.s.teşekkür ederima.s inşallah en güzel duygularımızı burada paylaşırız:sm_cool:

sağ yumurtalığımla göbek deliğimin arasında kalıyor..dokunup kaçma gibi birşey ... ! arasındaki farkı dün bugün dahacok hissettim..gaz hareketi olduğunu düşünmüyorum aslında ..gaz hareketi biraz daha göbeğin hemen alt kısımlarında oluyor gibi..

bu haftalarda daha cok hissedilirmişş..inşallah o günleride göreceğiz :dance: arkadaşlarımın dediğine göre gözkırpması gibi birşeymişş..a.s

Kayracım,

Muayene güzel geçmiş anladığım kadarıyla :dance: Hadi bakalım kısmet 18. haftadan sonra cinsiyet kesinleşiyor zaten. Ama bizim önceliğimiz cinsiyetten önce sağlıklı olması zaten..yerimseniben Sen üçlü teste karar vermişsin..Valla bu kararı veren tüm anne adayları tebrik ediyorum..Ben cesaret edemedim..Çünkü ne olursa olsun hamileliğimin geri kalan döneminde benim canımı sıkacak herhangi bir şeyle kafamı meşgul etmek istemiyorum, zaten duygusalım iyice kötü olurum heralde öyle bir durumda..Bu arada bugün haberlerde 4 boyutlu ultrasonu tanıttılar..Sanırım özel bir hastanede hem fotoğraf hemde cd veriyorlarmış..Ama neresi tam anlamadım ama bebişin suratını çok net bir şekilde gösteriyordu..Dudak kıvrımları bile belliydi yerimseniben Ankara'da bulabilirsem ve Allah nasip ederse bende girmek istiyorum o ultrasona.. Bu arada doktorun bulantıların için sana ilaç tavsiye etmedi mi ?? Benimde üşüdüğüm zamanlarda mide yanmalarım oluyor ve bugün yine nefes alırken zorlandım hatta öğle yemeğini yerken o kadar yordu ki beni nefes alamamak resmen bitkin düştüm, gittim uyudum..

Bu arada kan haplarını kansızlığın olmasa bile veriyorlarmış..Doktorumun söylediğine göre amaç kanı artırmak değil normal seviyelerde tutmakmış..Çünkü hamilelikten sonra vücudun fazladan 2 litre daha kan taşımaya başlıyor ve kan değerlerin düşmeden önce bunun önleminin alınması gerekiyor..Bunu bir tedavi olarak değilde tedbir olarak veriyorlar..Birde bulantılarından dolayı eğer yeterince beslenemiyorsan o yüzden takviye amaçlı olsun diye de vermiştir..Haplarını ihmal etme canım bende alıyorum vitaminleri mi :1rolleyes: Ve yapabiliyorsan pekmez ye..

ben daha tam olarak ayırt edemiyorum:bbo:.belki bebek hareketi değildir:uhm:.senin bebişin cinsiyeti belli mi.

kızlar kan hapı çok önemli kalbimiz daha fazla kan pompaladığı için bu hapı içmemiz lazım.ihmal etmeyin

Valla arkadaşlar ben bebişin hareketlerini pek hissetmiyorum..Yani aslında bişeyler hissediyorum ama o bebekmiş gibi gelmiyor pek..Akşamları uyurken elimi göbişimin üstüne koyuyorum hissedebiliyormuyum diye, sadece kendi kalp atışlarımı duyuyorum..Annem yattığında daha çok hissedersin dedi ama galiba biraz daha zaman var yada biz ilk hamileliğimiz olduğundan hareketler konusunda acemi kaldık biraz :))))

hem de çok fazla acemiyiz:smiley-cool:.o yüzden kafamız çok karışıyor:uhm:.sen kaç haftalık hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…