Merhaba Ayperin,
Çok teşekkürler, benim de çin falımda kız çıkıyordu, ama içime de hep kız doğuyordu açıkçası. 13. hafta doktorum kız gibi görünüyo ancak kesin bir şey söyleyemem demişti. Bu hafta gittiğim kontrolde kız olduğunu öğrendim. Çok şükür şu ana kadar her şeyi normal gözüküyor, inşallah sonuna kadar da böyle devam eder hepimiz için.
Tsk,ler kizlar ilginiz icin tulaycim nasil olsun iste bitirdi beni bu yaramaz ama olsun saglikla gelsinde bebisim kucagima daha ne isterim.Ya biliyorsunuzki saat farki var bu sebepten sizinle chat,lesemiyorum turkiye saatine gore.Hi bu arada bebegini hisseden varmi sagda veyaut solda kizlar ben hep sagda hisediyorum ve bu demek oluyorki erkek yani kisacasi hissede biliyorum erkek oldugunu :) ve henuz 2 ayliktim bebisim kibirdamaya basladi cok kisiden duydum erken oynayan bebekler genelde erkek olurmus hadi hayirlisi..
ayy kayracım çook sevindim.ense kalınlığı ii ise herşey çok ii oluyo.üçlü test yerine detaylı usg de herşey ortaya çıkıyo.
ayy murgiz aynen bende daima uyuyodum ama şimdi geçti artık normal zamanıma döndü.ben gündüz uyumam ama gece 12 dedim mi hoop yatak
slm kızlar bende mayıs annesi olacaım inşallah. beni de aranıza alırmısınız :))))
sanırım seninle aynıyım.16+1.sen bebek hareketini hissedebiliyor musun:içelim:
slm kızlar bende mayıs annesi olacaım inşallah. beni de aranıza alırmısınız :))))
Ne demek....! Aramızdasın bile..:1hug:
:içelim:Hoşgeldin sevgili Yıldız.. Güzel arkadaşlıklar kurmanı, bu heyecanlı süreci neşeli paylaşımlarla donatmanı diliyorum..Şeniz Sevgilerrrrrr...a.s.
ben bundan bir kaç gün önce 1-2 defa bebek dönüyormuş gibi hissettim:1rolleyes:.bugünde karnımda gıdıklama gibi bişeyler hissettim:dance:.ama tam olarak emin değilim.belki de gaz sancılarıdır:uhm:.şöyle gümbür gümbür tekme atsın diye dört gözle bekliyoruma.s
sağ yumurtalığımla göbek deliğimin arasında kalıyor..dokunup kaçma gibi birşey ... ! arasındaki farkı dün bugün dahacok hissettim..gaz hareketi olduğunu düşünmüyorum aslında ..gaz hareketi biraz daha göbeğin hemen alt kısımlarında oluyor gibi..
Valla arkadaşlar ben bebişin hareketlerini pek hissetmiyorum..Yani aslında bişeyler hissediyorum ama o bebekmiş gibi gelmiyor pek..Akşamları uyurken elimi göbişimin üstüne koyuyorum hissedebiliyormuyum diye, sadece kendi kalp atışlarımı duyuyorum..Annem yattığında daha çok hissedersin dedi ama galiba biraz daha zaman var yada biz ilk hamileliğimiz olduğundan hareketler konusunda acemi kaldık biraz :))))