Merhaba Kızlarrrrr..
Nihayet evdeyim, hepinizle ayrı ayrı mutluluğumu paylaşmak istedim..
Bebişimi gördüm, inanamıyorum; öyle tatlıydı ki henüz 89 gr.. 5-6 gün önden gidiyormuş fındıkkurdum.
Doktorumu çok sıkıştırdım, sağolsun kadıncağız da epey uğraştı ama kesin bi' şey söyleyemedi. Göstermemek için elinden geleni yaptı yaramaz.. Elleriyle yüzünü mü kapatmadı, bacak bacak üstüne atıp babasını mest mi etmedi.. Eve gelene kadar hep bi tebessüm içindeydim kızlar.
Dua edelim de annelik duygusunu yaşıyamayan herkese Allah bu apayrı özelliği yaşatsın, mucizenin en büyüğüyle yüreklerine mutluluklar saçsın..
Şimdi gelelim test konusuna.. Ense kalınlığı ve baş-popo mesafesi son derece normal gözüktüğü için 2' li teste gerek duymadı benim doktorum; ama yine de tercihi bize bıraktı. Aralık' ın 7' sinden sonra da 3' lü test yaptırabileceğimizi söyledi.
Bulantılar için önce verdiği ilacı denememi hafiflemediği taktirde bi' takım tahliller istiyeceğini belirtti. Vitamine devam ediyoruz, bu arada bi kan ilacı da yazdı, aranızda kan ilacı kullanan var mı kızlar? Ben oğluma hamileliğim esnasında hiç böyle bişeyi kullandığımı hatırlamıyorum.
Bu arada % 70 bi tahmin; ama "kesin değil" diye ısrarla yineledi doktorum ben de cinsiyeti hakkında ufacık da olsa ipuçları alabildim.. KIZLAR GALİBA DUALARIM KABUL OLDU BENİM; GALİBA KIZIM OLUCAKMIŞŞŞŞ. "Sakın kesin gibi düşünme, bazen bu dönemde organ gelişimi tamamlanmamış da olabiliyor; ancak 20 gün sonra %99.9 cinsiyetini söyliyebilirim" dedi doktorum..
Çok mutluyum, hepinizi kucaklıyorum...