Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edacım senin bulduğun dr özel muayene ücreti neymiş bende buldum zekai tahirin dr uAMİN canım çok sağol..dün dr sordum zaten 3 lü testi beni çağrmışlardı bu hafta içi zaten gitmedim ama acile gittim :çok üzgünüm: dr 16. haftadan sonra yapılması lazım dedi..beni erken çağırmış dengesiz dr un biri kafalarına göre iş yapıyorlar..özel dr araştırıyorum büyük doğumda bi tanıdıkta orda bulmuş çok iyi bir kadınmış doğumunada o gircekmiş..yoksa asistan dr yaptırıyomuş doğumu hiç işim olmaz..bu korkulardan sonra..bende o kadınla görüşcem kendi yeri varmış zaten..bakalım hayırlısı..bebeklerimiz iyi olsunda başka bişi istemem..
mrb canım biz genelde burdayız,iklil testine sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın canım,,,ohhhhhh mayıs ayı erkek ayı herhalde şimdiye kadar kız haberi almadık her ağzını açan errrkkkkkkeeeeek ,canım inş sağ sağlim dogurursunda ,,canım bebeğin gelişim,ine göre ulturasyon taRİHİ ve doğum tarihi değişebilir ama son aylarda yine genelde dendiği ayda doğarmış,korkma önümüzde olanı görecez allah korusun canım,,,,,,bende bi tek demir ilacı içiyom canım kabızlık varsa bol bol su iç canım yürüyüş yapmaya çalış lifli gidalar yemeğe özen göster:icecream:herkese tekrar slm! sürekli burda olmanıza sevindim arkadaşlar :) ara sıra okuyorum yazılarınızı. geçen hafta ikili test sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. cinsiyeti de biraz kurcaladı:) doktor ve errrrrrkeeeeekkk!! çok sevindik! bende, eşimde erkek istiyorduk çünkü.. tabii öncelikle sağlıklı ve hayırlısı olsun da.. bazı arkadaşlara neden o kadar çok ilaç verilmiş anlayamadım. ben sadece elevit vitamin hapı içiyorum. birde kabızlık problemim var biraz:) onun için de magnezyum verdi ama içmedim hiç. kuru kayısı yiyorum. eleviti hergün 1 tane alıyorum. şimdilik iyi gidiyor çok şükür. ama hafif bi ıslaklık hissedince bile aklım çıkıyo:) napiimm.. elimde değil. bizim doğum tarihi her ultrasonda değişiyor:=) bi tanesinde 2 mayısa kadar düşmüştü. 8 mayıs gösteren de var. walla nisan sonu bile belki doğabilir diye düşünüyoruz. ama tabii Allah bilir. ya, bi de şu aralar erken doğum vakalarını duyuyor musunuz? acccayip tırsıyorum:) 7 aya kadar hiçbirşey almayacağım diyordum ama hem hediyeler gelmeye başladı, hem de 7. ayında herşeyin hazır olsun, ne olur ne olmaz diyor herkes. bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. hepinizi öpüyorum. bundan böyle sık sık bakarım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-takvimi-nasil-olusturulur-t121746/index.html kızlar bu gebelik takvimini oluşturmayı anlatıyo.sağolsun cidelya arkadaşımız yardım etmişti bana yapaRken,,,,,,kızlar takvimsiz kalmasın yaaaaa
ayperin bunu da yapabilirsintatlicadiarzu:1ninca:senağlamalülülülülülüşutarafagitti
herkese tekrar slm! sürekli burda olmanıza sevindim arkadaşlar :) ara sıra okuyorum yazılarınızı. geçen hafta ikili test sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. cinsiyeti de biraz kurcaladı:) doktor ve errrrrrkeeeeekkk!! çok sevindik! bende, eşimde erkek istiyorduk çünkü.. tabii öncelikle sağlıklı ve hayırlısı olsun da.. bazı arkadaşlara neden o kadar çok ilaç verilmiş anlayamadım. ben sadece elevit vitamin hapı içiyorum. birde kabızlık problemim var biraz:) onun için de magnezyum verdi ama içmedim hiç. kuru kayısı yiyorum. eleviti hergün 1 tane alıyorum. şimdilik iyi gidiyor çok şükür. ama hafif bi ıslaklık hissedince bile aklım çıkıyo:) napiimm.. elimde değil. bizim doğum tarihi her ultrasonda değişiyor:=) bi tanesinde 2 mayısa kadar düşmüştü. 8 mayıs gösteren de var. walla nisan sonu bile belki doğabilir diye düşünüyoruz. ama tabii Allah bilir. ya, bi de şu aralar erken doğum vakalarını duyuyor musunuz? acccayip tırsıyorum:) 7 aya kadar hiçbirşey almayacağım diyordum ama hem hediyeler gelmeye başladı, hem de 7. ayında herşeyin hazır olsun, ne olur ne olmaz diyor herkes. bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. hepinizi öpüyorum. bundan böyle sık sık bakarım:)
Ayperincim, ben heralde yoğun çalışmaya alışmışım ki bana biraz rahatlık batıyor yerimseniben yani söylediklerinin hepsini yapıyorum aslında ama yinede insan çalışma hayatını özlüyor..Çalışmadığında hayatın hep bir adım gerisindeymişsin gibi hissediyorsun ..Bebek olsa onunla ilgilenirim vaktimi değerlendiririm..Ama birde evde yalnızım arkadaşlarımın geneli çalışıyor ve onların vakitlerini almakta istemiyorum.. işte böyle canım ya ..
merhaba, ikili testinin iyi çıkmasına çok sevindim, benim de iyi çıktı çok şükür. Ben de sadece elevit içiyorum, başka da bir şey içmiyorum. Kabızlık içinde kuru kayısının yanısıra akşamları bir-iki tane kuru incir de ertesi gün için çok faydalı oluyor. Ben de dün öğrendim, kızmış Biz de kız çok istiyorduk. İnşallah doğuma kadar olan süre hepimiz için sorunsuz geçer ve sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.
merhaba, ikili testinin iyi çıkmasına çok sevindim, benim de iyi çıktı çok şükür. Ben de sadece elevit içiyorum, başka da bir şey içmiyorum. Kabızlık içinde kuru kayısının yanısıra akşamları bir-iki tane kuru incir de ertesi gün için çok faydalı oluyor. Ben de dün öğrendim, kızmış Biz de kız çok istiyorduk. İnşallah doğuma kadar olan süre hepimiz için sorunsuz geçer ve sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.
kızlarr bende sindirim bozukluğu için bol tahıllı cornfleks yiyorum..hersabah sütle karıştırıyorum...vitaminli.. birde sindirimi düzene sokuyor..ayrıca posalı meyvelerde cok iyi geliyor......vee bolca su içmek gerekiyor ....cok önemli bizler için suu coookk..sindirime, bebişlere ve rahmin genişlemesine...bolca içeliim kızlar :teytey: :sm_cool: