- 13 Kasım 2007
- 727
- 1
Ayperin öncelikle aramıza hoşgeldina.s.
İnşallah, Mayıs annelerinin sayfaları herzaman böyle iyi haberlerle renkli kalır.:1hug: İçten paylaşımlar oluşturduk hepimiz, senin de burada yeralmana sevindim canım..a.s
Doktorunun 2' li testi ense kalınlığının normal olmasına karşın istemesi tamamen
benimkinin kararı bize bırakması gibi eşdeğer bi durum bence. Tümünün yaklaşımları farklı oluyor canım. Ben 3' lü teste karar verdim kısmet olursa.
sırnaşık şeyİnşallah Ayperin, bulantıdan yana öyle çok muzdarip oldum ki son günlerde benim adıma söylenebilecek en güzel temennin bu olduğunu düşünüyorum..
Kansızlık diye bişey sözkonusu değil canım; ama haklısın yaa niye acaba bana kan haplarını verdi bu kadın şimdi.. Neyse onu da Pzt. açıp sorarım. Halsiz kaldığımı söyledim acaba ondan olabilir mi?
Tekrardan Hoşgeldin Ayperin, sıkça karşılaşmak umuduyla sevgilerrr...
kayracığım dileklerin için tşk..a.s. haftalar geçtikçe bulantılar azalıyor ama bünyeylede cok alakalı diyorlar...kötü birşey ben ilk 3 ayımı cok kötü gecirdim..midem ağzımdaydı hep..şükürler olsun kii şimdi iyiyim...oyüzden tahmin edebiliyorum..süprizzzzz vardır bir sebebi ..kan hapı ile ilgili kötübirşey aklına getirme..iyişeyler düşün cnm.. :)